طرح توجیهی تولید سود کاستیک یا سود سوز آور جامد سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Caustic soda2

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید سود کاستیک یا سود سوز آور جامد سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی سود کاستیک یا سود سوز آور جامد را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

سود سوزآور یا سدیم هیدروكسید به فرمول NaOH كه معمولا با نام كاستیك سودا (Castic Soda) شناخته می شود ، ماده ای جامد و سفید رنگ با دمای ذوب ١٣٩٠ درجه سانتیگراد می باشد . از موارد کاربرد این محصول می توان به صنایع پودر شوینده ، صنایع تولید خمیر كاغذ ، صنایع آلومینیوم سازی ، صنایع تصفیه نفت صنایع نساجی ، صنایع غذایی ، صنایع كشت و صنعت ، صنایع آبكاری فلزات ، صنایع تولید كاشی و سرامیك ، سایر صنایع شیمی اشاره کرد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید سود کاستیک یا سود سوز آور جامد :


 

سود سوزآور یا سدیم هیدروكسید به فرمول NaOH كه معمولا با نام كاستیك سودا (Castic Soda) شناخته می شود ماده ای جامد و سفید رنگ با دمای ذوب ١٣٩٠ درجه سانتیگراد می باشد . هیدروكسید سدیم حتی در غلظت متوسط ، موجب خورده شدن و آسیب دیدن بسیار زیاد پوست می شود .

به همین دلیل NaOH به عنوان سود محرك یا سوزآور شناخته شده كه معمولا به صورت خشك و جامد تهیه و تولید می شود . محصول مورد بررسی طرح حاضر سود سوزآور جامد با نام تجاری سود پرك می باشد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید سود کاستیک یا سود سوز آور جامد :


 

صنایع مصرف كننده سود سوزآور به ترتیب صنایع پودر شوینده ، شیشه سازی و كاغذسازی می باشند . صنایع تولید سولفورسدیم ، نظامی ، نساجی ، رنگرزی ، داروسازی ، عكاسی و خوراك دام از مصرف كنندگان دیگر این ماده معدنی بشمار می آیند كه از درجه اهمیت پایین تری برخوردار می باشند . خلاصه ای از كاربرد سود سوزآور در برخی از صنایع مصرف كننده بشرح زیر می باشد :

صنایع پودر شوینده

جهت جایگزینی چربی در تولید صابون ، تولید مواد ضد عفونی كننده و آب ژاول تقویت كننده اثر شویندگی در پودرهای شوینده

صنایع تولید خمیر كاغذ

رنگ بر و خنثی كننده محلول اسیدی

صنایع آلومینیوم سازی

به عنوان ماده خنثی ساز در خط تولید آلومینیوم

صنایع تصفیه نفت

افزودنی كمكی

صنایع نساجی

رنگ بر، سفیدكننده ، خنثی كننده محلول های اسیدی و چربی زدا

صنایع غذایی

ماده افزودنی و كمكی

صنایع كشت و صنعت

چربی گیری و ضد عفونی كننده تجهیزات

صنایع آبكاری فلزات

تهیه محلول آبكاری و چربی زدایی مخازن

صنایع تولید كاشی و سرامیك

تهیه محلول شستشوی قالب ها و تجهیزات ، چربی گیری و از بین بردن خاصیت اسیدی

سایر صنایع شیمی

تولید مونومرهای وینیل و كلرید ونیلیون ، هیدروكربن های كلردار شده ، گلیسیرین و گلیكول ها ، فسفات ها ، سیلیكات ها و فلوئور سدیم

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید سود کاستیک یا سود سوز آور جامد


 

• ٢٥٢٩ : هیدروکسید سدیم جهت مصارف صنعتی ‐ نمونه برداری ، تهیه نمونه ، آزمون ، تهیه محلول اصلی جهت برخی آزمایشات

• ٢٥٣٠ : هیدروکسید سدیم جهت مصارف صنعتی ‐ روش تعیین درجه خلوص

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید سود کاستیک یا سود سوز آور جامد


 

• کشورهای عمده تولید کننده سود کاستیک یا سود سوز آور جامد

آمریكای شمالی - آسیا و اقیانوسیه ( ژاپن – چین - هند ) - اروپای غربی - اروپای شرقی - آمریكای مركزی و جنوبی - خاورمیانه و آفریقا

• کشورهای عمده مصرف کننده سود کاستیک یا سود سوز آور جامد

به طور كلی عمده تولیدكنندگان سود سوزآور در جهان در سه ناحیه آمریكای شمالی ، آسیا و اقیانوسیه و اروپای غربی واقع شده اند كه به هیمن دلیل به راه اندازی خطوط تولید مصرف كننده این محصول اقدام نموده اند لذا عمده مصرف كنندگان سود پرك را نیز كشورهای فوق الذكر شامل می شوند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید سود کاستیک یا سود سوز آور جامد


 

• شرایط واردات کاستیک یا سود سوز آور جامد

طبق قانون صادرات و واردات وزارت بازرگانی محدودیت خاصی جهت واردات محصول مورد مطالعه ایـن طـرح وجـود ندارد و لذا با پرداخت حقوق گمرکی که 10 درصد می باشد امکان واردات وجود دارد .

• شرایط صادرات کاستیک یا سود سوز آور جامد

از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی جهت صادرات محصول تو لیدی طرح هیچگونه شر ایط و محدودیتی وجود ندارد . با این وجود ورود به بازارهای جهانی مستلزم برخورداری تولیدکننده از شرایطی می باشد که در زیربه شرایط فوق اشاره شده است .

1. برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ قیمت

یکی از معیارهای مهم در صادرات ، قیمت های رقابتی جهانی می باشد که این مورد نیز به شرایط اقتصاد کلان کشور در مقایسه با کشورهای مقصد صادرات باز می گردد . از جمله این شرایط می توان به نـرخ ارز، نرخ بهره ، قیمت مواد اولیه ، نرخ تورم و موارد مشابه اشاره کرد کـه بـا توجه به متغیر بودن عوامل فوق ، لازم است توجیـه پـذیری اقتـصادی صادرات در زمان واقعی صادرات و كشورهای مقصد مورد تحلیل قـرار گیرد كه در شرایط كنونی این مزیت رقابتی وجود ندارد .

2. برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ کیفیت

کیفیت یکی از موارد عمده دیگر است که در صادرات كالا نقش محوری دارد . بـا توجـه بـه اینكـه كیفیـت در سـود سـوزآور جامـد بـه معنـای برخــورداری از بــالاترین غلظــت ( حــداقل ٩٩ درصــد ) مــی باشــد لــذا برخورداری از مزایای رقابتی فوق بسیار حائز اهمیت می باشد .

3. دارا بودن استانداردهای جهانی

توجه به كیفیت واستانداردهای ملی تعریف شده در تولید سود سـوزآورجامد و توجه به استانداردهای جهانی بسیار حائز اهمیت می باشد .

4. آشنایی کامل با امور تجارت جهانی

فعالیت در بازارهای جهانی مستلزم آگاهی کامل صادر کننده از مقررات و الزامات تجارت جهانی می باشد .

اهمیت استراتژیک تولید سود کاستیک یا سود سوز آور جامد :

محصول مورد مطالعه این طرح دارای اهمیت استراتژیكی در كشور نمی باشد اما با توجه به مزیت های ایران در دسترسی به مواد اولیه لازمه تولید محصولات شیمیایی مانند سود پرك ، ایران می تواند جایگاه مناسبی در سطح جهان كسب كند كه این موضوع بر اهمیت سرمایه گذاری و بهره گیری از ظرفیت های بالقوه كشور جهت تولید در سطح جهانی و رقابت با كشورهای صاحب نام در تولید محصولات شیمیایی را می افزاید.

 


فرایند تولید سود کاستیک یا سود سوز آور جامد

 

فرآیند تولید سود سوزآور جامد بشرح ذیل می باشد .

1. سود سوزآور مایع

2. دستگاه تغلیظ کن

3. دستگاه پرک کن

4. بسته بندی

5. ماشین دوخت

6. سود سوزآور جامد

ماده اولیه در تولید سود سوز آور جامد با غلظت حداقل ٩٨ درصد ، سود سوز آور مایع می باشد كه در بازار با غلظت ٥٠ درصد ارائه می شود فرآیند تولید سود جامد در واحدهای فعال تولید كننده به شرح ذیل می باشد :

سود سوز آور مایع با غلظت ٥٠ درصد در مخازن نگهداری سود ذخیره می شود كه ظرفیت این مخازن در حدود ٧٥ تن و معمولا از جنس پلی اتیلن می باشد . این مخازن توسط لوله به دستگاه تغلیظ كن متصل می باشد . در سر راه لوله ها پمپ های مكش قرار گرفته تا كار انتقال سود سوزآور مایع به دستگاه تغلیظ كن انجام گیرد .

در زیر دستگاه تغلیظ كن كوره با مشعل نوع گازوئیل سوز و با قدرت ٨٠٠ كیلوكالری قرارگرفته كه حرارتی در حدود ٤٥٠ درجه سانتیگراد ایجاد می نماید حرارت ایجاد شده به دستگاه تغلیظ كن منتقل شده و باعث تبخیر آب سود سوز آور مایع شده تا غلظت محصول به ٩٨ درصد افزایش یابد. محصول حاصله دارای درجه حرارت بسیار زیادی می باشد كه جهت كاهش دمای آن به دستگاه پرك كن منتقل می شود .

به ازای هر دو دستگاه تغلیظ ، یك دستگاه پرك كن وجود دارد كه هر دستگاه دارای غلطك هایی می باشد كه با قدرت الكتروموتور به حركت در می آید و با گردش آب در دستگاه باعث كاهش سریع دمای محصول می شود . سود سوزآور خارج شده ازغلطك ها سود سوزآور جامد و یا سود پرك نامیده می شود . سود پرك حاصله به دستگاه مخصوص پر كردن كیسه های پلاستیكی انتقال یافته و سپس توسط دستگاه دوخت سركیسه ها دوخته می شود و به انبار محصول انتقال می یابد .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید سود کاستیک یا سود سوز آور جامد

 

• مخازن نگهداری مواد اولیه

• كوره

• مشعل گازوئیل سوز

• ماشین پرك ساز

• ماشین پر كن

• ماشین دوخت كیسه

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید سود کاستیک یا سود سوز آور جامد

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید سود کاستیک یا سود سوز آور جامد ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.