ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
گوگرد بنتونیتی دارای تركیبات آلی و اسیدزا می باشد ، كه قابلیت جذب عناصر غذایی پر مصرف و ریز مغذی را توسط گیاه افزایش داده و در نتیجه به رشد بهتر گیاه كمك نموده و سبب افزایش عملكرد كمی و كیفی محصول می شود .
گوگرد ، یكی از مواد زایدی است كه پس از پالایش گاز باقی می ماند و می تواند سلامت محیط زیست را به میزان چشمگیری تحت تاثیر قرار دهد . از اینرو فرایند ی انجام میشود كه گوگرد حاصل از فرآورش گازطبیعی را بازیافت می كند .
از آن جا كه گوگرد به صورت فله و باز ، برای سلامت محیط زیست خطرآفرین است و هم به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست ، دانه بندی كردن آن می تواند از هر دو بعد قابل توجه باشد ، و ضمن حفظ سلامت محیط زیست ، درآمد قابل ملاحظه ای را با توجه به قیمت های بازار گوگرد برای كشور به وجود آورد .گوگرد بنتونیتی به عنوان كود مكمل در كشاورزی كاربرد فراوان داشته و در مقابل از ارزش اقتصادی بالایی برخوردار است.
گوگرد بنتونیتی دارای تركیبات آلی و اسیدزا می باشد ، كه قابلیت جذب عناصر غذایی پر مصرف و ریز مغذی را توسط گیاه افزایش داده و در نتیجه به رشد بهتر گیاه كمك نموده و موجبات افزایش عملكرد كمی و كیفی محصول می باشد . مواد آلی موجود در كود علاوه بر داشتن تركیبات كمپلكس كننده آلی ، عمل اكسیداسیون بیولوژیكی گوگرد را در خاك نیز تسهیل می نماید .
با اكسیداسیون گوگرد ، PH خاك كاهش یافته و موجب حلالیت بیشتر عناصر ریز مغذی برای گیاه می باشد .گوگرد موجود در كود علاوه بر اینكه جز عناصر پر مصرف گیاه است و در ساخت اسیدهای آمینه و روغن در گیاه نقش اساسی دارد ، ضمنا با ضد عفونی نمودنی تدریجی خاك به سلامت محیط زیست كمك شایانی نموده و مصرف سموم شیمیایی را كاهش می دهد . این كود به علت گرانول بودن به راحتی توسط دستگاه كود پاش قابل استفاده می باشد . با مصرف این كود خصوصیات فیزیكی و شیمیایی خاك بهبود یافته و میزان عملكرد محصول 30 الی 60 درصد افزایش می یابد .
کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده گوگرد بنتونیتی :
تولید کننده : هند ، آلمان ، انگلستان
مصرف کننده : هند
شرایط صادرات گوگرد بنتونیتی
شرایط خاصی برای واردات این محصول وجود ندارد ولی با توجه به طرحهای در حال ساخت باید شرایطی جهت حمایت از تولید داخلی در نظر گرفته شود .
شرایط واردات گوگرد بنتونیتی
شرایط خاصی برای واردات این محصول وجود ندارد ولی با توجه به طرحهای در حال ساخت باید شرایطی جهت حمایت از تولید داخلی در نظر گرفته شود .
اهمیت استراتژیک گوگرد بنتونیتی
امروزه با توجه به نیاز روزافزون بشر ( افزایش جمعیت كره خاكی ) به مواد غذائی همچنین كمبود خاك كشاورزی مناسب نیاز به كودهای كشاورزی با بهره وری بالا احساس می شود و با در نظر گرفتن این مسئله كه تولید این كود باعث مصرف گوگرد فله ای ( كه برای طبیعت مضر می باشد ) می شود ما را مجاب به استفاده از این نوع كود می كند .
1. در روش های اولیه Cladwell & Fletcher از گوگرد مذاب به عنوان ماده اولیه استفاده شده و خنك كننده پلت ها كود مایع می باشد .
2. در روش Garrison بجای كود مایع از نمكهای الكترولیت استفاده گردید پریل یا پلتهای تشكیل شده به كمك یك slat conveyor وارد یك خشك كننده دوار شده و پس از دانه بندی ذخیره و بسته بندی می شود . نمك های الكترولیت مورد استفاده در این روش نمكهای هالوژن محلول در آب ، فسفات ها ، نیترات ها ، كربنات ها ، پلی فسفات های پتاسیم ، سدیم ، كلسیم و آمونیوم هستند .
3. در روش Zaharco كه در سال 1986 ثبت گردیده است بجای slat conveyor از elevator قاشقك دار استفاده شده و بعنوان مایع خنك كننده یا نمك های الكترولیت از كلرور سدیم و پتاسیم استفاده گردیده است . در این روش ابتدا از سرند تر برای جدا كردن مایع از گرانول جامد و سپس از خشك كردن بستر سیال برای خشك كردن پلت ها یا گرانول استفاده شده است .
4. روش Zanoucoli در سال 1997 ثبت گردیده است . بر اساس این روش گوگرد ، عامل مرطوب كننده ، بنتونیت و آب مستقیما پلت گردیده و برای خنك كردن و خشك كردن از هوا استفاده شده است .
شرح فرایند تولید گوگرد بنتونیتی :
- اختلاط گوگرد مذاب و بنتویت با افزودن پودر بنتونیت به گوگرد مذاب در حرارت 125 تا 140 درجه سانتیگراد در مخزن اختلاط صورت می گیرد .
- مخلوط گوگرد و بنتونیت توسط پمپ به مخزن مجهز به كویل بخار و همزن ارسال می گردد .
- مخلوط همگن بدست آمده توسط پمپ در یك فشار ثابت به دستگاه روتوفرم فرستاده می شود .
- دستگاه روتوفورم شامل یك محور به شكل سیلندر ثابت و گرم برای تغذیه مخلوط مذاب و یك بدنه مشبك در حال دوران بصورت هم مركز بدور آن برای شكل دادن به قطرات مذاب می باشد .
- سرعت دوران دستگاه روتوفرم با سرعت نوار طوری هم آهنگ می شود ، كه قرات بدون هرگونه تغییر شكل بطور صحیح و پیوسته بر روی نوار نشسته و در انتها پس از انجماد و سخت شدن بوسیله یك تیغه از آن جدا می شود .
- عمل انتقال حرارت پس از انجماد توسط پاشیدن آب به زیر نوار صورت می گیرد و آب جمع آوری شده برای خنك شدن مجدد به یك سیستم خنك كننده بسته پمپ می شود .
- برای سهولت تخلیه دانه های محصول بدست آمده ، آغشته كردن نوار فولاد ضد زنگ فلزی به لایه ماده سیلیكون بطور پیوسته توسط یك غلطك صورت می گیرد .
- در انتهای نوار فولادی ضد زنگ خنك كننده توسط یك تیغه فلزی جدا گردیده و از طریق یك chute به نوار جمع آوری دانه ها می ریزد .
- در كلیه مراحل تولید هیچگونه تماسی بین محصول و آب صورت نمی گیرد .
- سیستم روتوفرم مجهز به سیستم تهویه است بالای هر دستگاه روتوفرم و نوار فولادی ضد زنگ خنك كننده یك هود مجهز به تهویه هوا تعبیه شده است .
در موارد كاربد خاص استفاده از سیستم دو نوار فولادی ضد زنگ دارای فوائد زیادی در مقایسه با سیستم تك نواری می باشد . این امر بخصوص در شرایط افزایش ظرفیت با تماس محصول با دو نوار خنك كننده قابل ملاحظه می باشد . راندمان عملیات با در نظر گرفتن ابعاد نسبتا محدود تجهیزات در مقایسه با ظرفیت تولید از نظر فضای كم مورد نیاز بالا می باشد .
استفاده از سیستم دو نوار فلزی استیل همچنین به حذف بخار و دوده بین نوارها كمك می نماید و فضای كاری مناسبی ایجاد می نماید . در این حالت محصول به سطح نوار پائینی تغذیه می گردد ، در جایی كه فشار نوار بالائی باعث اطمینان از تماس پیوسته با هر دو خنك كننده می شود .
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید گوگرد بنتونیتی جهت تولید کود شیمیایی
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید گوگرد بنتونیتی جهت تولید کود شیمیایی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.