جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع نانوطرح توجیهی تولید نانو تیوب سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )
طرح توجیهی تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf ) - 3.0 out of 5 based on 2 votes
امتیاز کاربر:  / 2
ضعیفعالی 

PCC Polyole

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

پلی ال ها و ایزوسیانات ها ، مهمترین ماده اولیه برای تولید پلی یورتان ها هستند . پلی یورتان ها دسته ای از پلیمرهای پر مصرف با خواص منحصر بفرد هستند .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال


 

پلی ال ها و ایزوسیانات ها مهمترین ماده اولیه برای تولید پلی یورتان ها هستند . پلی یورتان ها دسته ای از پلیمرهای پر مصرف با خواص منحصر به فرد هستند . به طوری كه طراحان و متخصصان صنایع پوشش دهی بخوبی توان بهره بردای از این تركیبات را در كاربردهای گوناگون دارند . مثال های متعددی برای كاربردهای فراوان این تركیبات وجود دارد ، از جمله آنها می توان پوشش های شفاف برای پوشش دهنده های تك لایه مخصوص بام ها ، رنگ های ترافیكی و ... اشاره نمود .

مقاومت پلی یورتان ها در برابر سایش ضربه و ترك خوردگی بسیار خوب است ، از جمله ویژگی های آنها پخت سریع و كامل در دمای محیط است ، پلی یورتان ها آلیفاتیك از انواع آروماتیك گران تر هستند . به همین خاطر انواع آروماتیك و نمونه های اپوكسی دار در استری ها ، رنگ های پایه و پوشش های رابط بكار می روند . در حالی كه آلیفاتیك ها ویژه پوشش نهایی هستند .

استفاده از پوشش های محافظ برای جلوگیری از پدیده خوردگی در ساختارهای فولادی كه آستر و پوشش پایه آن ها از نوع سامان های اپوكسی دار است ، نمونه ای از كاربردهای مهم پلی یورتان ها محسوب می شوند . مورد دیگر ، سامانه های پوشش دهنده كف است ، كه در آن ها نیز انواع پوشش های پایه را می توان بكار برد ، گاهی پوشش نهائی از نوع یورتان برای لایه نهایی كف نیز كفایت می كند .

پلی ال ها یكی از دو ماده اصلی سازنده پلی یورتان ها می باشند . پلی ال ها به دو دسته عمده پلی اتر ال پلی ها و پلی استر پلی ال ها تقسیم بندی می شوند . پلی استر پلی ال ها در ساختمان مولكولیشان دارای پیوندهای تكرار شونده استری و حداقل دو گروه انتهایی ئیدروكسیل ( OH ) می باشند . مشخصات فیزیكی پلی استر پلی ال ها و اصولاً پلی ال ها به خاصیت ماده آغازگر ، نوع و مقدار اسید بكار رفته و گروه های ئیدروكسیل نوع اول یا نوع دوم موجود در مولكول پلی ال بستگی دارد .

یك گلیكول و یك دی كربوكسیلیك اسید می توانند استریفیكاسیون انجام دهند و تشكیل یك پلی استر با زنجیره ی طولانی را بدهند . در این تركیب گروه های عاملی OH یا COOH در انتهای زنجیره قرار می گیرند . اندازه پلی استر حاصله و طبیعت گروه های انتهایی وابسته به نسبت مقادیر گلیكول و اسید و شدت واكنش بین آنهاست . مصرف جهانی پلی ال ها نیز حدوداً 86% پلی اتر پلی ال ها ، 11% پلی استر پلی ال ها و 3% به پلی تترامتیلن اتر گلایكول ( PTMEG ) اختصاص دارد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال


 

از كل میزان مصرف جهانی پلی ال حدود 86% مربوط به پلی اتر پلی ال 11% پلی استر پلی ال ها و %3به پلی تترامتیلن اتر گلیكول اختصاص دارد . دلیل مصرف بالاتر پلی اترپلی الها ، خواص بهتر و قیمت پایین تر است . ولی فرایند تولید پلی استر پلی ها ساده تر است و مواد اولیه آن بیشتر در دسترس می باشد . به صورت عمومی سه دسته برای پلی استر پلی ال ها وجود دارد .

به طور عموم ، پلی استر پلی ال های بر پایه كاپرولاكتون خواص بالاتری داشته و در كاربردهای غیر فومی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد . موارد كاربرد پلی ال ها به طور خلاصه شامل موارد ذیل می باشد . در خیلی از كاربردها هر دو نوع پلی اتر پلی ال و پلی استر پلی ال قابل استفاده می باشند .

اسفنج نرم :

ورق های اكسترود برای مبلمان - لوازم خانه

اسفنج سخت :

ساخت قایق ، فیلتر ، پركن ها ، عایق ساختمان ها

محصولات غیر اسفنجی اسفنج نرم : پلی استر پلی ال ها در تهیه بعضی اسفنج های نرم پلی یورتان با كاربردهای خاص و متفرقه ، مانند پارچه پلی استر ، صنایع بسته بندی ، فوم های مشبك فیلتر هوای خودرو ، مواد آكوستیك و بعضی از تجهیزات داخلی وسائط نقلیه كاربرد دارند .

كاربرد فوم های نرم پلی یورتان كه از پلی اتر پلی ال ها و پلی استر ال پلی ها به دست می آیند ، در ساخت صندلی خودروها ، صنایع مبلمان سازی ، زیرپایی وسایل نقلیه ، اسباب و لوازم مربوط به تخت خواب ( تشك سازی ) ، صنایع بسته بندی و پارچه های پلی استر می باشند .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال


 

• تست چسب برای پلی یورتان-پلی ال FORD : A-M2G324-ESK

• تست جذب انرژی برای پلی ال در پوسته های سپری FORD : A-M5D13-ESK

• رزین پلی ال با مدول كم و دانسیته پایین : 9986048

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال


 

تولید کنندگان عمده محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی

اروپای غربی ، چین ، امریكا ، آلمان

مصرف کنندگان عمده محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی

اروپای غربی ، چین ، امریكا

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال


 

با توجه به بررسی های صورت گرفته در وزارت بازرگانی و گمرك كشور ، هیچ شرایط خاصی جهت واردات این محصول لحاظ نشده است ، جهت واردات این محصول در قالب كد تعرفه 29054900 و حقوق ورودی 4% در نظر گرفته شده است .

همچنین با توجه به مطالعات انجام شده ، مشخص شد که شرایط ویژه ای برای صادرات این محصول وجود ندارد .

اهمیت استراتژیک پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال :

با توجه به موارد مصرف بسیار زیاد پلی ال ها در زندگی روزمره و ارتباط مستقیم آن با افراد ، حفظ نكات ایمنی برای سلامت جامعه بسیار حائز اهمیت است . در كشورهاى صنعتى ، اهمیت پلی ال ها شناخته شده است و دركشور ما نیز با عنایت به این نكته كه در آستانه ورود به جهان صنعتى است ، از این قاعده نمی تواند مستثنی باشد .

این ماده یكی از دو جزء اصلی تركیبات پلی یورتان می باشد . پلی یورتان ها ، امروزه در دسته وسیعی از كاربردها از انواع فومهای سخت و نرم گرفته تا درزگیرها ، چسب ها ، الیاف با خواص بالا ، الاستومرها و ترموپلاستیك الاستومرها به كار می روند و كاربرد آن ها رو به گسترش است . در بسیاری از این كاربردها ، ماده جایگزین مناسبی برای پلی یورتان ها وجود ندارد . این مساله اهمیت ویژه پلی یورتان ها و مواد سازنده آن از جمله پلی الها را مشخص می كند .

 


فرایند تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال

 

سنتز پلی ال پلی استر ها در حجم بالا در كشور در كارخانه های مختلفی انجام می گیرد و به جز اینكه اكثر مواد اولیه خارجی است با مشكلی در تولید آن مواجه نیستند و در حجم بالا تولید می شود . سایر واحدهای تولیدی حجم تولید پایینی دارند .

روش تولید آن ها تقریبا یكسان بوده و همگی از روش توضیح داده شده در بالا استفاده می كنند . ولی مواد مورد استفاده گاها متفاوت است . همانطوری كه در بالا ذكر شد یكی از روش ها ی مفید برای تولید پلی ال پلی استر ها استفاده از لاكتونهاست ، كه یك تركیب 2 یا 3 عامله با یك لاكتون تشكیل ساختاری می دهد . این ماده از یك بخش استری و بخش پلی ال با 2 یا 3 عامل تشكیل شده است.

چنین پلی كاپرولاكتون پلی الی ، یك نوع پلی استر پلی ال می باشد ، كه در مقایسه با نوع سنتی كه از گلیكول ( یا الكل سه عامله ) و اسید تشكیل شده است ، مزایایی از جمله عدد اسیدی پایین و وزن مو لكولی یكنواخت دارد . ولی به دلیل گران بودن مواد اولیه كمتر مورد استفاده قرار می گیرد .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال

 

• راكتورسنتز

• راكتورهیدروژناسیون

• ستون

• تانك

• مبدل

• كمپرسور

• تبخیر كننده

• پمپ ها

• تجهیزات جانبی

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool