جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
طرح توجیهی تولید شیشه سکوریت سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf ) - 4.3 out of 5 based on 6 votes
امتیاز کاربر:  / 6
ضعیفعالی 

securite glass

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید شیشه نشکن سکوریت سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید شیشه نشکن سکوریت را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

برای تولید شیشه سکوریت ، شیشه مجددا تا حدود 700 درجه سانتی گراد حرارت داده و بعد بطور ناگهانی و تحت شرایط خاص و کنترل شده ای سرد می شود . این عمل باعث افزایش مقاومت شیشه ( حدود 3 الی 5 برابر ) در مقابل ضربه و نیز شوک های حرارتی می گردد . این شیشه ها در صورت شکستن ، به ذرات ریز و مکعب شکل تقسیم می شوند که آسیب رسان نیستند . از این نوع شیشه در ویترین فروشگاه ها ، درهای شیشه ای و پنجره های جانبی اتومبیل ها استفاده می گردد .

 


مزایای استفاده از شیشه سکوریت


 

در مقایسه با شیشه خام با ضخامت های یکسان ، شیشه سکوریت در مقابل شکستگی مقاومت بیشتری دارد ، به صورتی که می توان گفت مقاومت مکانیکی آن بیش از 5 برابر می گردد. در صورت شکست شیشه ، شیشه سکوریت به قطعات کوچک با لبه های صیقلی تبدیل می شود که قدرت برش ندارند .این امر خطر صدمه را کاهش می دهد .

موارد استفاده :

شیشه سکوریت در جائی که استحکام ، مقاومت در مقابل حرارت و ایمنی مورد نظر باشد قابل استفاده می باشد . عموما شیشه سکوریت در صنعت خودرو سازی برای مقابله از خورد شدن شیشه به قطعات بزرگ ، در سمت ها و عقب خودرو استفاده می گردد . در جلو نیز از شیشه لمینیت استفاده می گردد چرا که در هنگام ضربه نمی شکند .

هنگامی که پارامتر هایی نظیر مقاومت مکانیکی و ایمنی اهمیت قابل ملاحظه پیدا می کند ، شیشه مقاوم سازی شده ( سکوریت ) مورد استفاده قرار می گیرد . معمول ترین مورد استفاده این شیشه بدین خاطر که پس از شکست ، بصورت قطعات ریز در می آید در صنعت اتومبیل برای شیشه های جانبی و عقب مورد استفاده قرار می گیرد . ( برای شیشه جلو در عوض از شیشه لمینیت که هنگام شکست جدا نمی شود استفاده می گردد . )

در ساختمان سازی شیشه سکوریت برای سازه های بدون قاب مانند در ورودی و یا هر مکانی که احتمال صدمه زدن به انسان را داشته باشد قابل استفاده است .

شیشه سکوریت قابلیت برش و یا فرم دهی را ندارد . تمامی فرایندها مانند برش ، سوراخ کردن و . . . باید قبل از سکوریت کردن شیشه انجام گیرد .

شیشه های سکوریت با اعمال شوك حرارتی بر شیشه تهیه می شوند و در مقایسه با شیشه های معمولی با مشخصات یکسان در مقابل بارهای مکانیکی ، ضربه و تنش های حرارتی تا پنج برابر مقاومتر می باشند .

نحوه خرد شدن این شیشه به قطعات ریز و غیر برنده ، مانع از بروز جراحت ناشی از شکستگی شیشه در شرایط بحرانی مانند زلزله می گردد . شیشه سکوریت الزامات استانداردهای بین المللی درباره شیشه ایمنی را کاملاً برآورده می سازد .

این شیشه در مقابل تنش های حرارتی ناشی از جذب انرژی خورشید و همچنین تنش های مکانیکی مانند ضربه ، فشار باد و فشارهای ناشی از وزن برف ، مقاومت مناسبی دارد .

استاندارد های قابل توجه شیشه نشکن سکوریت

• 43
• 229
• 709

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شیشه نشکن سکوریت


 

حقوق ورودی برای شیشه سکوریت 40 درصد می باشد . همچنین هیچ محدودیتی جهت صادرات محصول وجود ندارد ، اما با توجه به نیاز داخل اولویت با نیاز داخل است .

کشور های عمده تولید کننده شیشه نشکن سکوریت :

کشور های عمده تولید کننده شیشه سکوریت عبارتند از : ایالات متحده - ایتالیا - کانادا - چین - ژاپن

کشور های عمده سازنده ماشین الات تولید شیشه سکوریت عبارتند از : آلمان - ایتالیا - چین - نروژ - اتریش - هند

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید شیشه نشکن سکوریت


 

• کوره بلند سکوریت اتومات

• دستگاه عمود زن تراش اتومات

• دستگاه خم درجه حرارت بالا

• دستگاه لول شبشه به ابعاد

• کوره خم معمولی به ابعاد

• تراش نواری

 


فرایند تولید شیشه نشکن سکوریت

 

سکوریت کردن یک فرایند عملیات حرارتی است که بر روی شیشه های ساختمانی انجام می شود . این فرایند را می توان بر روی شیشه های رنگی ، رفلکتیو ، چاپ شده و یا لعاب خورده نیز انجام داد .

این نوع شیشه که محصولی از شیشه پنجره ، رنگی ، رفلکس دار ، چاپ شده و یا لاکی می باشد .

فرایند سکوریت کردن شیشه بصورت زیر انجام می گیرد .

عملیات حرارتی :عملیات حرارتی از گرم کردن یکنواخت جام شیشه تا دمای نرمی شیشه ( بالای 700 درجه سانتی گراد) می باشد . شیشه گرم شده بوسیله دمیدن هوای سرد به هر دو سطح شیشه سریعا سرد می گردد .

در این فرایند شیشه را تا مرحله نرم شدن در بالای 700 درجه سانتی گراد حرارت داده ، سپس سریعا به دو سمت شیشه هوای بسیار خنک وزیده می شود .

در مرحله سرد سازی شیشه ، لایه های بیرونی آن سریع تر از لایه های داخلی خنک می گردند ، که این امر موجب استحکام شیشه می گردد .

در خلال سرد شدن ، سطوح شیشه سریع تر از مرکز آن سرد شده که موجب ایجاد تنش های دائمی و در نتیجه استحکام شیشه می گردد .

 

لینک دانلود فایل طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شیشه سکوریت

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید شیشه سکوریت ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool