جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
طرح توجیهی تولید انواع شیشه اسفنجی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf ) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی 

photo ۲۰۱۹ ۱۱ ۰۷ ۲۲ ۵۳ ۲۸

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید انواع شیشه اسفنجی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید انواع شیشه اسفنجی را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته می باشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

شیشه اسفنجی یک ماده پلیمری جهت استفاده در بافت غضروف می باشد ، که تحت عناوینی مانند پلی اسید گلیکولیک ( PGA ) ، پلی اسید لاکتیک ( PLA ) و کوپلیمر (DL – lactic – co - glycolic acid PLGA) Poly ، آنها علاوه بر پلیمرهای قابل جذب طبیعی مانند کلاژن ، ژلاتین ، فیبرین و آلژینات به شکل شبکه اسفنجی ، فیبر و ژل نامیده می شوند .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع شیشه اسفنجی


 

غضروف مفصلی یک بافت فاقد عروق خونی ( آواسکولار ) است ، که در مکان های مختلف متفاوت است . از یک سو خصوصیت الاستیک غضروف به مفصل امکان می دهد ، تا در برابر ضربه مقاوم باشد و از سوی دیگر صیقلی بودن سطح آن امکان انجام حرکات با حداقل اصطکاک را فراهم می کند . منحنی تنش کرنش غضروف در بارگذاری ثابت غیرخطی است .

استحکام کشش غضروف پائین ( 10-1 مگاپاسکال ) ، مدول فشردگی آن حدود 1 مگاپاسکال و مدول الاستیک آن 5.1 – 3.0 مگاپاسکال است ، هر چند که در محیط بدن انسان در بارگذاری دینامیک مفاصل ، استرس ها تا 18 مگاپاسکال اندازه گیری شده اند .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع شیشه اسفنجی


 

بافت های طبیعی بدن از 2 جزء تشکیل شده اند ، که شامل سلول ها و بسترها ( ماتریس فوق سلولی ) است . این بسترها که معمولا ساختار پروتئینی دارد برای استقرار سلول ها و رشد سه بعدی آن ها ضروری است .

غضروف مفصلی ، ماده ای است که انتهای استخوان ها در هر مفصل را می پوشاند . این ماده در اغلب مفاصل بزرگ تر حدود 5.2 سانتی متر ضخامت دارد . این ماده ، سفید و درخشان است و قوامی لاستیکی دارد . غضروف مفصلی یک ماده لغزنده است ، که اجازه می دهد سطوح استخوانی بدون آسیب دیدن ، روی هم بلغزند .

کارکرد غضروف مفصلی این است که ضربات وارده را جذب و یک سطح کاملا صاف ایجاد کند تا حرکت استخوان ها آسان شود . تقریبا در هر نقطه ای از بدن که دو سطح استخوانی در مقابل هم حرکت می کنند ، این غضروف مفصلی وجود دارد .

در زانو غضروف مفصلی ، انتهای استخوان ران ، سر استخوان درشت نی و پشت استخوان کشکک را می پوشاند .

 


بررسی کالا های جایگزین محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع شیشه اسفنجی


 

در بین بافت های بدن ، استخوان پتانسیل بالایی برای تولید مجدد دارد و از این رو یک نمونه مناسب برای مهندسی بافت به شمار می رود .

ماده جدید سرامیکی ( کلسیم – منیزیم - سیلیکاتی ) که به تازگی خواص فعالیت زیستی آن ثابت شده است ، در ماتریس پلیمری از جنس ( پلی لاکتیک گلایکولیک اسید (PLGA) ) بهره گرفته می شود و با استفاده از داربست متخلخل به روش solvent casting/particulate leaching مواردی چون مورفولوژی ، فعالیت زبستی ، خواص مکانیکی و تخریب استخوان بررسی شده است .

داربست های کامپوزیتی با 10 ، 20 و 30 درصد پودر سرامیکی تهیه شده اند ، با استفاده از 90 درصد ماده حفره ساز ( NaCl ) با اندازه ذرات در محدوده 180-250 میکرون به تخلخل مناسب ساختار که مناسب برای رگزایی بافت استخوان است ، دست یافتیم . این ماده سرامیکی زیست سازگار است که در سال 2008 به عنوان یک ماده بیواکتیو معرفی شده و به دلیل فعالیت زیستی بالاتر به عنوان جایگزین ماده استخوانی هیدروکسی آپاتیت معرفی شده است .

پلی لاکتیک گلایکولیک اسید ( PLGA ) سالهاست به عنوان ماده زیست سازگار با تاییدیه FDA دارای کاربردهای بیولوژیکی است .

افزایش یک پرکننده بیوسرامیک منجر به افزایش فعالیت زیستی و تحریک استخوان سازی در داربست های پلیمری می شود ، علاوه براین خواص فیزیکی و مکانیکی آن بهبود می یابد .

توسعه مواد کامپوزیتی در مهندسی بافت ، از جذابیت خاصی برخوردار است زیرا خواص داربست ها قابلیت کنترل بیشتری پیدا می کنند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع شیشه اسفنجی


 

جهت واردات این محصول اخذ مجوز از وزرات بهداشت درمان و علوم پزشکی الزامی می باشند .

همچنین این محصول از جمله کالا های مجاز جهت صادرات بوده و پس از انجام امور گمرکی ممانعت و یا شرایط خاصی برای صادرات آن وجود ندارد . البته کشور واردکننده حتما استانداردهائی را برای ورود این محصول به کشورش دارد .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده انواع شیشه اسفنجی :

در خصوص تولیدکنندگان و مصرف کنندگان اطلاعاتی در دست نیست ، ولی کشورهایی که در این زمینه پیشرو هستند آمریکا ، آلمان ، فرانسه ، هندوستان و کانادا می باشند .

 


فرایند تولید انواع شیشه اسفنجی

 

شیشه های زیستی به طور گسترده ای در جراحی های بافت استخوان ، کاربرد دارند . اساس پیوند شیشه های زیستی با استخوان ، تجزیه شبکه شیشه و تشکیل لایه ژل غنی از سیلیکا و درنهایت تشکیل لایه ای مشابه با فاز معدنی استخوان یعنی هیدروکسی آپاتیت سیلیکاته می باشد .

از دیگر تمهیدات در نظر گرفته شده در این پژوهش متخلخل بودن ایمپلنت طراحی شده است ، که به نوبه خود در تسریع ترمیم بافت استخوان موثر خواهد بود . دراین تحقیق ، ابتدا شیشه مورد نظربا ترکیب 5 CaO -SiO2 -P2O به روش سل - ژل سنتز شد . سپس جهت ایجاد شیشه متخلخل از روش اسفنج پلیمری استفاده گردید .

در این روش اسفنجها در دمایی به مراتب پایین تر از دمای تثبیت شیشه ، از بین می روند و ساختار متخلخلی از شیشه باقی می ماند . پس از ساخت نمونه ، بررسی های اولیه لازم بر روی شیشه متخلخل انجام پذیرفت . نتایج نشان داد که این ایمپلنت از پتانسیل بالقوه ای جهت استفاده در بافت استخوان برخوردار است .

 


مواد اولیه مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع شیشه اسفنجی

 

• Chloroform

• PLGA Polymer

• PDMS molds (2x2 cm)

• Spincoater

• Shaker

• Glass Pipettes

• Beaker

• mL glass tubes w/ sealing cap 4

 

لینک دانلود فایل طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید انواع شیشه اسفنجی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید انواع شیشه اسفنجی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool