جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید سرامیک های صنعتی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید سرامیک های صنعتی را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته می باشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
سرامیک های صنعتی قطعاتی می باشند که در تجهیزات الکتریکی ، وسائل فنی و مهندسی ، ماشین آلات صنعتی و ادوات آزمایشگاهی به منظور عایق الکتریکی ، نسوز ، ضد سایش و مقاومت شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرند . این محصولات در گروه صنایع کانی غیر فلزی قرار می گیرند .
نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید سرامیک های صنعتی
سرامیک های صنعتی را عمدتا در 3 طیف اصلی زیر می توان متصور بود :
1. گروه اول را الکتروسرامیک گویند ، مانند مقره های سرامیکی فیوز ، پایه فیوز ، تیوپ های عایق ، سوکت و ترمینال سرامیکی و ...
2. گروه دوم را قطعات فنی و مهندسی گویند ، مانند نازل مشعل ، نازل سند بلاست ، فیلتر سرامیکی ( در ریخته گری ) ، راهنمای نخ ، ناوک ، صفحه نسوز هیتر های برقی و گازی و ....
3. گروه سوم را ادوات آزمایشگاهی گویند مانند : قیف ساده ، قیف بوخنر ، دیسکاتور و همزن و .... ، که خصوصیات و ویژگی های فنی هریک از گروه ها به شرح زیر می باشد :
الف ) قطعات سرامیک دارای خاصیت عایق الکتریکی ، مقاومت مکانیکی ، مقاومت شوک حرارتی و ثابت ماندن ضریب دی الکتریک و تخلخل و جذب بسیار کم آب می باشند .
ب ) قطعات فنی مهندسی دارای خاصیت مقاومت مکانیکی ، مقاومت سایشی و سختی و نسوزندگی بالامی باشند .
ج ) قطعات ادوات آزمایشگاهی دارای مقاومت شیمیایی می باشند .
بعضی از محصولات دارای سطح لعابی و برخی نیز فاقد لعاب هستند .
در قطعاتی که مقاومت مکانیکی و مقاومت شیمیایی و مقاومت سایشی حائز اهمیت است از لعاب استفاده می گردد ، چون باعث افزایش مقاومت کششی و فشاری می شود و اثرات مواد شیمیایی را خنثی می سازد و سختی بالائی دارد .
استاندارد های قابل توجه جهت اجرای طرح توجیهی تولید سرامیک های صنعتی
جهت جلب اعتماد مصرف کنندگان محصول تولیدی و نیز رعایت کلیه نکات مربوط به کنترل کیفیت محصول ، توجه به استاندارد های موجود ضروری است . به طور کلی در مورد هر محصول استاندارد های مختلفی وجود دارد . این محصولات دارای استاندارد ملی نمی باشند ولی استاندارد جهانی آن ISO است .
فرایند تولید سرامیک های صنعتی
برای تولید سرامیک ها صنعتی 4 روش کلی وجود دارد که به شرح زیر می باشند .
روش ریخته گری :
در این روش مواد به صورت دوغاب بوده که دارای حداقل 40% رطوبت می باشد و برای شکل دهی آن از قالب های گچی استفاده می شود و ماشین آلات آن داخلی بوده و سرمایه گذاری زیادی ندارد ، ضمنا دارای قابلیت زیاد تولید در اشکال متنوع می باشد .
روش شکل دهی با پرس :
در این روش مواد به صورت نیمه مرطوب با میزان 7% آب می باشند و برای شکل دهی آن از قالب های فلزی استفاده می گردد ، که مواد داخل آن به وسیله پرس فشرده شده و شکل دهی می شود . ماشین آلات این روش داخلی بوده و سرمایه گذاری زیادی ندارد و قطعات شکل دهی شده عموما متقارن می باشد و سریعا نیز خشک می گردد .
روش شکل دهی با جیگر :
در این روش مواد به صورت گل درآمده که دارای حدود 25% رطوبت می باشد و باید هوا کاملا از گل تخلیه گشته که نیاز به دستگاه اکسترودر پمپ خلاء دارد ، که ماشین آلات داخلی جهت استفاده در این روش از کیفیت خوبی برخوردار نبوده و دارای سرمایه گذاری بالائی نیز می باشد و قطعاتی را می توان با آن شکل داد که متقارن باشند و خشک کردن قطعات زمان زیادی نیاز دارد .
روش شکل دهی با اکسترودر :
در این روش مواد به صورت گل درآمده ، بایستی هوای داخل مواد توسط پمپ تخلیه گردد که ماشین آلات ساخته شده در این روش دارای کیفیت خوبی نبوده و محدودیت بسیار زیاد در تنوع شکل قطعات دارد و خشک کردن قطعات به هزینه و زمان زیادی نیاز دارد .
با توجه به توضیحات فوق الذکر درمورد انواع روش های تولید و روش ریخته گری و شکل دهی با پرس ، به علت سرمایه گذاری پایین و تنوع در اشکال قطعات و تولید با کیفیت خوب و ارزان پیشنهاد و انتخاب می گردد .
ماشین آلات خط تولید ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید سرامیک های صنعتی :
- آسیا
- جرثقیل هوایی
- بال میل بدنه
- بال میل لعاب
- پمپ تخلیه دوغاب
- مخزن و همزن
- کمپرسور
- بلانجر و همزن
- جداکننده مغناطیسی
- سرند لرزان
- پمپ
- اسپری درایر
- سرند لرزان
- نوار نقاله
- الواتور
- سیلو و فیدر
- پرس و قالب
- خشک با تجهیزات
- تجهیزات لعاب زنی
- میز چوبی
- تجهیزات سالن ریخته گری و گرمکن
- واگن و ریل
- کوره بیسکوئیت
- کوره لعاب
دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید سرامیک های صنعتی
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید سرامیک های صنعتی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.