جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Office Supplies

جهت تهیه طرح توجیهی تولید لوازم اداری ، این صفحه را مطالعه نمایید . لوازم اداری جزئی از ملزومات اداری مورد استفاده قرار می گیرد . ماشین دوخت جهت اتصال ورقه های كاغذی توسط سوزن دوخت ، كاتر جهت برش كاغذ ، مقوا ، منسوجات و . . . مورد استفاده قرار می گیرند . همچنین از سوزنكش جهت باز نمودن سوزن دوخت ، جاتقویمی فلزی جهت قراردادن تقویم های روزانه و رومیزی بر روی آن و ازاستامپ جهت آغشته سازی مهر به جوهر استفاده می شود .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوازم اداری


 

با توجه به بررسی های انجام گرفته در ارتباط با اهمیت استراتژیكی كالا ، محصول طرح در ایران دارای اهمیت استراتژیكی نمی باشد . این محصول در صورت داشتن قابلیت رقابت از لحاظ كیفی با محصولات خارجی می تواند بازار خارجی را به خوبی پوشش داده و قابل تولید در اكثر كشورها بوده و در ضمن دارای هیچ گونه موانع سیاسی ، اجتماعی جهت ورود به بازار نمی باشد . دانش فنی و مهارت های لازم جهت تولید این محصول و تكنولوژی مربوط به آن در حد نیاز در كشور وجود دارد .

با توجه به كاربردهای فراوان این محصولات در ادارات مختلف و كارآیی زیاد آنها جهت سرعت در كار ، نگهداری راحت تر اوراق ، انجام راحت تر كار ، جلوگیری از بی نظمی در امور اداری می توان به اهمیت این لوازم در دنیای امروزی پی برد .

این محصولات جزئی از ملزومات اداری مورد استفاده قرار می گیرد . ماشین دوخت جهت اتصال ورقه های كاغذی توسط سوزن دوخت ، كاتر جهت برش كاغذ ، مقوا ، منسوجات و . . . مورد استفاده قرار می گیرند . همچنین از سوزنكش جهت باز نمودن سوزن دوخت ، جاتقویمی فلزی جهت قراردادن تقویم های روزانه و رومیزی بر روی آن و ازاستامپ جهت آغشته سازی مهر به جوهر استفاده می شود .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوازم اداری


 

با مراجعه به کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی نتیجه گیری شده است ، که محدودیت خاصی جهت واردات محصول مورد مطالعه وجود ندارد . لذا با پرداخت حقوق گمرکی ، امکان واردات وجود خواهد داشت .

همچنین از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی جهت صادرات محصول تولیدی طرح هیچگونه شر ایط و محدودیتی وجود ندارد .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید لوازم اداری


 

با مراجعه به فهرست استانداردهای تدوین شده موسسه استاندارد ملی ایران شماره استاندارد ملی ٦٦٨٧ ( استاندارد اجباری ) برای این محصولات استخراج شده است . رعایت استاندارد فوق برای كلیه تولید كنندگان الزامی است .

 


کشور های عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوازم اداری


 

محصولات مورد مطالعه دارای كاربردهای ادارای می باشند . از اینرو می توان گفت که تولید و مصرف آنها در بسیاری از کشورهای جهان عمومیت دارد . اما كشورهایی كه به دلیل كیفیت بالای محصولات خود و یا به دلیل قیمت مناسب آن دارای تولید بیشتری می باشند عبارتند از آلمان ، ژاپن و چین . با توجه به عمومیت مصرف این محصولات در سطح دنیا كشورهای با جمعیت بیشتر دارای استفاده بیشتری از این محصولات می باشند . كشورهای عمده مصرف كننده لوازم اداری چین ، ژاپن ، آمریكا ، هند و روسیه می باشند .

از عمده ترین كشورهایی كه محصولات تولیدی ما به آنها صادر می شود می توان آذربایجان ، عراق و تاجیكستان را نام برد و كشورهای كره ، چین و آلمان از جمله كشورهایی می باشند ، كه بخش عمده این كالا را به كشور ما صادر می كنند .

 


فرایند تولید لوازم اداری

 

1- ورق كاری و پرسكاری :

مواد اولیه قطعات فلزی به شكل ورق هایی در ابعاد مشخص با تسمه های فلزی می باشد ، كه ابتدا توسط قیچی های گیوتینی بر حسب ابعاد قطعات به اندازه های مورد نیاز تبدیل می شوند . سپس این قطعات بریده شده توسط دستگاه های پرس با استفاده از قالب های مناسب ابتدا برش محیطی ( آرایش اولیه ) داده می شوند و سپس بر حسب نیازهای هر قطعه و طراحی مناسب قالب برای آن در طی یك یا چند مرحله عملیات بلانك زنی ( ایجاد سوراخ های داخل ) فرم دهی و خمكاری بر روی آن انجام می گیرد .

عملیات ورق كاری و پرسكاری اغلب در مراحل مختلف و احتمالا با استفاده از پرس های دارای تناژ متفاوت انجام می گیرد . قطعات نیم ساخته حاصل در بین مراحل مختلف در انبار مخصوص به خود ذخیره می گردند ، تا طبق برنامه زمان بندی تولید مراحل بعدی عملیات بر روی آنها انجام شود .

2‐ ماشین كاری :

جهت تولید قطعات فلزی نظیر پیچ و مهره ها ، میله ها و میخ ، قطعات فلزی اغلب به صورت مفتول هایی در اندازه و جنس های مختلف خریداری شده و توسط ماشین تراش رولور اتوماتیك به قطعات مورد نظر تبدیل می شوند .

نحوه عمل بدین صورت است كه ابتدا مفتول های مناسب برای هر قطعه توسط كارگر روی ماشین تراش رولور بسته شده سپس عملیاتی نظیر پیشانی تراشی ، روتراشی ، پله زنی ، سوراخكاری ، قلاویزكاری (ایجاد رزوه داخلی) ، حدیده اریك (ایجاد رزوه خارجی) و پخ زنی بر حسب نیاز هر قطعه بر روی آن انجام گرفته و در مرحله بعد قطعات تراش داده شده با عمل برش از روی مفتول اصلی جدا می گردند .

عملیات مذكور به طور متوالی و خودكار توسط امكانات خاص ماشین تراش رولور اتوماتیك و نیمه اتوماتیك انجام می گیرد . كاربرد این ماشین به واسطه مشخصات برجسته نظیر توالی انجام عملیات بدون اتلاف زمان باز و بسته كردن قطعه ها ( كه در ماشین های معمولی اجتناب ناپذیر است ) در تولید انبوه ( سری سازی ) می باشد .

3‐ عملیات حرارتی :

پس از انجام عملیات پرسكاری ( برش ، فرم دهی و خمكاری ) بر روی قطعات فلزی از جنس فولاد ( به جز مواردی كه مواد اولیه آنها به صورت تسمه هایی فولادی می باشد ) عملیات حرارتی انجام می گیرد ، كه به منظور داشتن حالت فنری و استحكام بالا باید در كوره مخصوص تحت عملیات حرارتی واقع گردند . روش عمل بدین طریق است كه قطعات مزبور در داخل سبدهای مخصوص فلزی قرار گرفته و به داخل كوره هدایت می شوند .

دمای كوره حدود ٨٠٠ درجه سانتی گراد می باشد . قطعات تا سرخ شدن كامل در داخل كوره نگهداری می شوند ، سپس از كوره خارج شده در داخل حمام روغن فرو برده می شوند تا به سرعت سرد گردند . در اثر این عمل تغییر فازی ایجاد شده در طی عملیات طراحی در ساختمان فولاد به علت سرد شدن سریع در آن حفظ می گردد و استحكام قطعه بسیار افزایش می یابد .

4‐ عملیات پوشش دهی :

این عملیات به عنوان عملیات تكمیلی در ساخت قطعات فلزی اعمال می شود و عمدتا شامل آبكاری و رنگ پاشی می باشد . برخی از قطعات محصولات مختلف واحد به آبكاری نیاز دارد ، كه در طرح حاضر عمدتاﹰ دو نوع آبكاری گالوانیزه و سپس كروم‐ نیكل برای قطعات پیش بینی شده است .

آبكاری گالوانیزه جهت جلوگیری از زنگ زدن قطعات فلزی كه از نظر زیبایی و جلای ظاهری اهمیت چندانی ندارند ، به علت اینكه هزینه كمتری در بر دارد ، مورد استفاده قرار می گیرد . ضخامت در حد میكرون برای این پوشش ها كافی خواهد بود . هدف از آبكاری نیكل‐ كروم ممانعت از زنگ زدن فلز ضمن ایجاد جلوه ظاهری و جلای فلزی و نیز دوام بیشتر پوشش می باشد .

برای دوام بهتر و یكنواختی بیشتر سطح آبكاری شده بهتر است ابتدا یك زیر لایه مسی بر روی قطعه فلزی پوشش داده شود . ضخامت پوشش های مس نیكل‐كروم معمولا حدود ٢ میكرون برای مس ١٥–١٠ میكرون برای نیكل و ٣ .٠‐٢ .٠ میكرون برای كروم می باشد . جهت آبكاری قطعات مورد نظر به دلیل برخی ویژگی های تخصصی و وجود واحدهای متعدد و كارآمد داخلی استفاده از واحدهای فعال آبكاری توصیه می گردد .

لازم به ذكر است كه در نظر گرفتن خط آبكاری برای واحد حاضر مستلزم تمهیدات ویژه ای نظیر تصفیه فاضلاب است ، كه با سایر عملیات تولید تطابق ندارد . بعلاوه بهره گیری مناسب از خدمات واحدهای تولید موجود یكی از اصول مهم اقتصادی در افزایش كارآیی واحدهای كوچك و جهت گیری مناسبی برای تخصصی كردن عملیات اینگونه واحدها و در نتیجه افزایش كارآیی آنها و كیفیت مطلوب محصولات خواهد بود .

رنگ پاشی نیز از دیگر روش های پوشش دهی است كه در مورد اجزا و قطعات برخی از محصولات اعمال می شود . این عملیات نیز امكانات محدودی دارد و با استفاده از یك پیستوله ( فوتك بادی ) و اختصاص یك اطاق رنگ زنی بدین منظور می توان قطعات مورد نظر را در واحد رنگ پاشی نمود . رنگ مورد استفاده می تواند از انواع مختلف رنگ های روغنی و مات باشد تا  زیبایی مطلوب قطعه حاصل شود .

5‐ تهیه سایر قطعات فلزی مورد نیاز :

سایر قطعات فلزی مورد نیاز شامل انواع فنرهای مارپیچی و واشرها را به دلیل حجم كم نیاز به اینگونه قطعات می توان از واحدهای مربوطه تهیه و خریداری نمود .

6‐ تولید قطعات پلاستیكی :

قطعات پلاستیكی مورد نیاز محصولات مختلف از نظر ابعاد و اندازه ، پیچیدگی یا سهولت شكل ظاهری بسیار متفاوت می باشند . كلیه این قطعات با استفاده از قالب های مناسب توسط ماشین قالب زنی تزریقی در یك مرحله و به شكل نهایی قالب زده و تولید می گردند و بسته به ابعاد ، ضخامت و جنس قطعات نوع قالب از نظر تعداد قطعه قالب گیری شده در هر مرحله تزریق و همچنین ظرفیت دستگاه تزریق متفاوت می باشد .

مواد اولیه پلاستیكی مورد نیاز به صورت گرانول از انبار مواد اولیه به ماشین قالب زنی هدایت گردیده و پس از افزایش مواد رنگینه به آن به قیف ورودی ماشین تغذیه می روند . گرانول های پلیمری در این ماشین در اثر حرارت ذوب گردیده و به شكل مذاب تزریق می گردند و پس از سردشدن و فرم گیری در قالب از دستگاه جدا می شوند .

قطعات قالب زده شده دارای شكل نهایی بوده و آماده مونتاژ می باشند . لازم به ذكر است كه در صورت لزوم گرانول ها قبل از ورود به ماشین قالب زنی وارد دستگاه گازگیری پلاستیك می گردند . این عمل جهت جلوگیری از ورود رطوبت به دستگاه تزریق پلاستیك می باشد تا از ایجاد حفره یا اشكالات سطحی بر روی قطعات قالب زده شده جلوگیری گردد .

7‐ مونتاژ و بسته بندی :

قطعاتی كه در طی عملیات قبلی به شكل نهایی ساخته شده اند در نهایت جهت مونتاژ و شكل گیری محصول نهایی در كارگاه مونتاژ بر روی یكدیگر سوار می گردند . عمل سواركردن قطعات و اتصال آنها به یكدیگر عمدتاﹰ توسط كارگران مونتاژ كار با استفاده از ابزارهای مناسب و بطور دستی انجام می گیرد . پس از كنترل كیفیت در نهایت محصولات در جعبه ها و كارتن های مناسب بسته بندی شده و به انبار محصول هدایت می شوند .

 


ماشین آلات خط تولید لوازم اداری ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید لوازم اداری

 

• قیچی گیوتینی دو متری

• قیچی گیوتینی نیم متری

• پرس ضربه ای ٥٠ تن

• پرس ضربه ای ٤٠ تن

• پرس ضربه ای ٢٥ تن

• پرس ضربه ای ١٥ تن

• پرس ضربه ای ٦ تن

• ماشین تزریق پلاستیك ١٠٠ گرمی

• ماشین تزریق پلاستیك ٢٥٠ گرمی

• ماشین تراش رولور ٣ كیلو وات

• گازگیر پلاستیك ظرفیت ٩ كیلوگرم

• آسیاب برقی توان ٦ كیلو وات

• پرس دستی

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لوازم اداری

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید لوازم اداری ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool