طرح توجیهی استخراج معدن و فراوری و تولید فلدسپات | سال 1400

Feldspar

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی استخراج معدن و فراوری و تولید فلدسپات سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی استخراج معدن و فراوری و تولید فلدسپات را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. فلدسپات نوعی ماده معدنی می باشد که در صنایع شیشه ، سرامیک ، لعاب ، پرکننده ، ساینده ، جوشکاری و ... دارای کاربرد می باشد .

 


کاربرد های محصول مورد بررسی در طرح توجیهی استخراج معدن و فراوری و تولید فلدسپات


 

به طور كلی صنایع عمده مصرف كننده كانی های گروه فلدسپات شامل : صنایع شیشه ( جام ، ظروف شیشه ای ، فایبرگلاس ) ، صنایع سرامیك ( بدنه سرامیك ، كاشی ، چینی بهداشتی ، .… ) لعاب ، پركننده ها ، ساینده ها و الكترودهای جوشكاری می باشد . از فلدسپات فرآوری نشده در تولید آلومینا از نفلین سینیت ، قطعات سنگی سخت قابل مصرف در راه سازی ، اطفاء شعله در صنایع كبریت سازی و … . استفاده می شود .

تفكیك تجاری كانی های گروه فلدسپات شامل فلدسپات های پتاسیم دار با حداقل010/0= K٢O و فلدسپات های سدیم دار با حداقل07/0Na=٢O می شود . مجموع درصد دو اكسید قلیایی (K ٢O,Na٢O ) تعیین كننده میزان مصرف آن در صنایع شیشه است . قسمت اعظم كانی های گروه فلدسپات در صنایع سرامیك و شیشه مورداستفاده قرار می گیرد . حدود 85 درصد از تولیدات جهانی كانی های فلدسپات در شیشه سازی و سرامیك سازی مصرف شده است .

یكی از اجزاء تشكیل دهنده فلدسپات ها ، اكسیدهای عناصر آلكالن هستند كه حضورشان به عنوان كمك ذوب در ساخت شیشه و سرامیك الزامی است و در واقع همین اكسیدها دلیل اصلی مصرف زیاد كانی های فلدسپات دراین دو صنعت است .

تولید آلومینا از نفلین سینیت در سال 1998 ، حدود 7% از كل مصرف را تشكیل می دهد . سایر مصارف فلدسپات و نفلین سینیت در سال 1998 بالغ بر 1250 هزارتن بوده كه در تولید ظروف شیشه ای ، سرامیك های خانگی ، فیبر شیشه ای و لعاب ، تركیبات شیمیایی ، پركننده ها و آگرگات ها به كار می رود . از فلدسپات سدیك به سبب دمای ذوب پایین(1150C º ) ، چسبندگی كم و سایر موارد در تهیه انواع لعاب ها و شیشه استفاده می كنند ، حال آنكه فلدسپات پتاسیك در اكثر موارد به عنوان كمك ذوب و ماده اصلی سازنده ساخته های سرامیكی كاربرد دارد .

از آنجا كه میزان مصرف فلدسپات پتاسیك در سطح بالاتری قرار دارد ، ارزش اقتصادی آن نیز از فلدسپات سدیك بیشتر است . آلكالی فلدسپات ها مصارف صنعتی فراوانی دارند ، ولی كاربرد صنعتی پلاژیوكلاز ها اندك است . مهمترین منبع آلكالی فلدسپات ها ، پگماتیت ها و به ویژه نوع پگماتیت های بسیار عمیق آن است . بیش از 50 درصد آلكالی فلدسپات ها در تهیه شیشه به مصرف می رسند . نقش فلدسپات ها در شیشه ، بالا بودن مقاومت آن در مقابل خمش و جلوگیری از تبلور است .

سرامیك :

30 درصد از الكالی فلدسپارها در صنایع سرامیك كاربرد دارند . در ساخت انواع محصولات سرامیكی از آلكالی فلدسپات بهره می برند . سرامیك های سیلیسی از رس ، كوارتز ، فلدسپار ، نفلین سینیت و دیگر افزودنی ها مانند تالك ، كربنات كلسیم و ولاستونیت ساخته می شوند . این آمیزه به همراه 30 تا 35% آب و مواد ضد فلوكه شدن مانند سیلیكات سدیم بالاتر از 800 درجه سانتیگراد حرارت داده می شوند .

با انجام فرآیندهای لازم از آن می توان در تهیه چینی شفاف و نیمه شفاف ، سرامیك كف و دیوار ، سرویس بهداشتی ، چینی الكتریكی ، لعاب ، كالاهای سفید و مینا استفاده كرد . میزان فلدسپار در سرامیك 55-10% ، سرویس های سفید چینی شیمیایی و چینی هتل 30-51% ، 52-53% در سرویس بهداشتی و 50-30% در چینی الكتریكی است .

فلدسپار سدیم نیز در چینی ها مورد استفاده قرار می گیرد ، چرا كه ارزان تر بوده و خاصیت سیلان بیشتری دارد ولی نوع پتاسیم ، هدایت الكتریكی كمتر ، خاصیت نسوزی بیشتر و قویتر دارد كه در چینی های عایق ولتاژ بالا كاربرد دارد . فلدسپات ها به عنوان كمك ذوب در بدنه سرامیك ها استفاده می شود . صنعت سرامیك سازی حدوداً 6/6 میلیون تن در سال ، كمك ذوب مصرف می كند كه قسمت عمده آن را فلدسپات ها تشكیل می دهند .

به نظر می رسد كه بیش از 40% تقاضا برای فلدسپات و نفلین سینیت ، یعنی حدود 5/5 میلیون تن در سال ، در این صنعت مصرف می شود . محصولات عمده این صنعت شامل ظروف سفالی ، ظروف چینی ، ظروف سرامیكی ، سفال سخت ، كاشی دیوار و كف ، سرامیك ساختمانی ، سرامیك های تزئینی ، چینی بهداشتی ، چینی استخوانی ، چینی بدل ، چینی هنری ، چینی صنعتی و مانند چینی الكتریكی است . گروه دیگری از سرامیك ها به نام سرامیك های ظریف وجود دارند كه مصرف فلدسپات در آن ها كم است .

مواد فلدسپاتی كه در تولید سرامیك به كار می رود شامل فلدسپات ، نفلین سینیت ، آپلیت ، پگماتیت های فلدسپاتی كرنیش ستون و ریولیت دانه ریز است . فرمولاسیون سرامیك ها به دو بخش تقسیم می شود كه شامل مواد سازنده نرم و خمیری و مواد سازنده سخت است .

اجزاء تشكیل دهنده نرم ، رس ها و پركننده های خنثی هستند كه باعث تبدیل مواد به شكل دلخواه می شوند و اجزاء تشكیل دهنده سخت كه اساساً شامل كمك ذوب ها هستند ، این امكان را فراهم می كنند كه شكل موردنظر ، با كاهش حرارت مذاب تغییر نكرده و به همان حالت اولیه باقی بماند . پودر فلدسپات دراین صنعت به علت وجود اكسیدهای آلكالن در حرارت نسبتاً پائین ذوب شده و به صورت شیشه بقیه مواد را در برمی گیرد و علاوه برآن ، سیلیس را به بدنه سرامیكی اضافه می كند و همچنین موجب افزایش مقاومت و ویسكوزیته لعاب های شیشه ای به كار رفته دراین صنعت می شود .

فلدسپات های سدیم دار و فلدسپات های پتاسیم دار هر دو در این صنعت مصرف می شود ، ولی فلدسپات های پتاسیك كاربرد بیشتری دراین صنعت دارند . استفاده از نفلین سینیت ها دراین صنعت به جای فلدسپات های پتاسیم دار موجب صرفه جویی در مصرف انرژی می شود زیرا در درجه حرارت های كمتری ذوب می شود . خواص فلدسپات ها به عنوان كمك ذوب به میزان سیلیس آزاد ، درصد اكسیدهای آلكالن ، نسبت سدیم و پتاسیم و تركیب بدنه سرامیكی موردنظر بستگی دارد .

شیشه :

در حدود 65 درصد از آلكالی فلدسپات ها در صنایع شیشه سازی استفاده می شود . در صنایع شیشه سازی از فلدسپات برای تأمین آلومینیوم و سدیم مورد نیاز شیشه استفاده می شود . فلدسپار به عنوان منبع Na٢O , Al٢O٣ K٢O و سیلیس در تولید انواع شیشه ( تخت ، ظروف ، فایبرگلاس ، شیشه بوروسیلیكات و تلویزیون ) بكار می رود .

درصد فلدسپار شیشه از 0-0/5% در شیشه تخت و الیاف فایبرگلاس ، 8 % در ظروف شیشه و 11% در برخی شیشه های خاص 18% در فایبرگلاس های عایق . آلومینا باعث افزایش امكان كاركردن با شیشه مذاب شده و مقاومت آن را در برابر مواد شیمیایی و خوردگی زیاد می كند . آلكالی ها نقش روان كننده داشته و با حمله به دیگر كانی های مخلوط مانند سیلیس انحلال و ذوب آن را آسانتر می كنند .

صنایع شیشه سازی یكی از مهمترین مصرف كنندگان فلدسپات و نفلیت سینیت است كه تقریباً نیمی از تقاضا برای آنها را پوشش می دهد . دراین صنعت مواد اولیه به سه منظور مورداستفاده قرار می گیرند . برخی از این مواد سازنده های شیشه هستند ، گروهی به عنوان پایداركننده و برخی دیگر به عنوان كمك ذوب مصرف می شوند . درساخت شیشه بیش از 70 كانی برای حصول خصوصیات مورد نظر به كار می رود كه مهمترین آنها سیلیس ، كربنات كلسیم و بی كربنات سدیم هستند .

كانی اصلی تشكیل دهنده شیشه ،سیلیس است كه استفاده از آن ، باعث پایداری بالای شیشه در درجه حرارت معمولی و درصورت داشتن ساختمان بی نظم موجب پایداری شیشه در درجه حرارت های بسیار بالاتر می شود CaO ، MgO و ٣Al٢O به عنوان پایداركننده در شیشه به كار می روند . در شیشه سازی فلدسپات به عنوان ماده اولیه برای افزودن آلومینا ( ٣Al٢O ) به شیشه به كار می رود ، كه یكی از اجزاء بسیار مهم شیشه است . شیشه معمولی یك تا دو درصد آلومینا دارد .

گرچه درصد قابل توجهی آلومینا در اغلب شیشه ها وجود ندارد ، ولی این اكسید باعث می شود كه كاركردن با شیشه آسان شده و همچنین باعث افزایش مقاومت شیشه در برابر خوردگی شیمیایی ، افزایش سختی و دوام شیشه شده و امكان تبلور شیشه را كاهش می دهد . هنگامی كه مقداری از مواد نسوز كوره در شیشه حل می شود آلومینا هم وارد شیشه می شود . بسیاری از مواد اولیه به كار رفته در شیشه ، آلومینا را به صورت ناخالصی به همراه دارند ولی بهترین روش اضافه كردن آلومینا به شیشه ، استفاده از فلدسپات به عنوان ماده اولیه است .

Na ٢O ، K٢O و ٣B٢O به عنوان كمك ذوب در صنایع شیشه مورداستفاده قرار می گیرند و مصرف آنها باعث پائین آوردن نقطه ذوب و آمیختن سایر مواد خام با یكدیگر می شود . كانی های گروه فلدسپات تأمین كننده اكسیدهای قلیایی (Na ٢O , K٢ O) دراین صنعت است . شیشه ها انواع گوناگون دارند كه برحسب نیاز بازار میزان تقاضا برای آنها متفاوت است و مهمترین انواع آن ها ، ظروف شیشه ای ، شیشه جام و فایبرگلاس است .

ظروف شیشه ای برای بسته بندی مواد به كار می رود و در فرآیندهای ممتد با به كار بردن قالب های گوناگون به شكل دلخواه ساخته می شود . این گروه بیشترین مصرف شیشه را به خود اختصاص می دهد و در اكثر كشورهای جهان بیش از ظروف آلومینیومی ، استیل و پلاستیكی ، برای بسته بندی مواد به كار می رود . نوع دیگر شیشه كه مصارف زیادی دارد . شیشه جامی یا تخت است .

در این شیشه هر دو رویه تخت بوده و نور را از خود عبور می دهد . از این نوع شیشه در ساخت پنجره ، شیشه اتومبیل ، آئینه ، صفحات خورشیدی و … استفاده می شود . عمده ترین روش تولید این نوع شیشه ، فرآیند شناورسازی است كه توسط پیلكینگتون در سال 1995 ابداع شد .

دراین فرآیند شیشه مذاب بر روی یك لایه مذاب نازك شناور شده و باعث می شود كه یك سطح كاملاًیكنواخت در شیشه به وجود بیاید . یكی دیگر از محصولات مهم صنایع شیشه سازی ، فایبرگلاس ها هستند . كاربرد عمده این محصول برای عایق ها استحكام و فیبرهای نوری است .

بازار اصلی فلدسپات و نفلین سینیت در فایبرگلاس در تولید عایق ها است . به طوری كه بیش از 18% مواد اولیه را در اینگونه محصولات تشكیل می دهد . فایبرگلاس معمولا دراثر كشیده شدن یك تكه از شیشه مذاب و تغییر شكل آن به صورت یك رشته ، با استفاده از رقیق كردن یا چرخش سریع مذاب ، ساخته می شود .

ساخت فریت های لعاب و لعاب شیشه ای :

به طور كلی لعاب ها برای پوشاندن سطح فلزات به كار می روند . كاربرد لعاب های شیشه ای نیز با عملكردی مشابه با سایر لعاب ها برای پوشش سطح بدنه های سرامیكی است . علت اصلی استفاده از لعاب ها ،افزایش مقاومت محصولات در برابر واكنش های شیمیایی ، افزایش مقاومت حرارتی و بهبود بخشیدن به ظاهر این گونه محصولات است . مهمترین جزء سازنده لعاب ها و لعاب های شیشه ای ، فریت ها هستند .

مواد خام اصلی تشكیل دهنده فریت ها شامل كوارتز ، فلدسپات و بوراكس است كه از گداختن این گونه مواد ، نوعی مذاب شیشه ای حاصل می شود كه آن را بر روی غلطك های سرد شده یا داخل آب ریخته و سریع سرد می كنند . ماده بدست آمده نوعی شیشه شكننده بوده كه فریت نامیده می شود . به دلیل فرآیند سردشدن سریع فریت ها چه درحالت خشك و چه درحالت مرطوب به آسانی به پودر تبدیل می شوند .

ساینده ها :

مقدار كمی فلدسپات ها درساخت ساینده ها به كار می رود . ساینده ها موادی هستند كه برای آسیاب كردن ، صیقل دادن ، خراشیدن ، پرداخت كردن و پاك كردن به كار می روند . علت استفاده فلدسپات ها در ساخت این گونه مواد ، شكستگی زاویه دار و سختی متوسط آن ها است . این كانی ها دارای دو سیستم رخ عمود برهم هستند كه همین امر باعث ایجاد لبه های تیز ، ذرات جدا از هم برای سایش و تجمع سطحی سست در آنها است .

ساینده هایی كه از فلدسپات هایی مانند آنورتوزیت ساخته می شوند ، برای پاك كردن گرد و غبار موجود در سطح اشیاء نسبت به سایر ساینده ها برتری دارند . آنها جانشین خوبی برای ساینده هایی از جنس ماسه سنگ ها هستند زیرا سختی كمتری داشته و بنابراین به میزان كمتری سطوح شیشه یا لعاب ها را خراش می دهند .

الكترودهای جوشكاری :

فلدسپات و نفلین سینیت به عنوان كمك ذوب درساخت پوشش الكترودهای جوشكاری به كار می رود . اگر چه وجود مواد فلدسپاتی نقش مهمی را به عنوان كمك ذوب در فرآیند جوشكاری ایفا می كند ولی تقاضا برای این مواد در ساخت الكترودهای جوشكاری اندك است . مخلوط فلدسپات و نفلین سینیت به عنوان تشكیل دهنده روباره در كمك ذوب های بین 5 تا 10 درصد مواد اولیه خشك را در مخلوط شامل می شوند .

مصارف جوشكاری عمدتاً در كشتی سازی ، ساخت وسایل نقلیه ، ساخت سازنده های فلزی ساختمان سازی و ساخت دیگ های بخار است . آینده مصرف فلدسپات در الكترودهای جوشكاری ارتباط مستقیمی با صنعت فولاد دارد . تولید فولاد به شدت متأثر از اوضاع اقتصادی در جهان است .

برای مثال ، میزان تولید آن در اوایل دهه 70 ، 80 ، 90 به دلیل ركورد اقتصادی ، كاهش نشان می دهد . میزان تقاضا برای فولاد در میزان تقاضا برای ساخت الكترودهای جوشكاری و درنتیجه برمیزان مصرف فلدسپات در ساخت آن ها اثر می گذارد .

دیگر كاربردها :

براساس خواصی مانند سختی ، درخشندگی ، ضریب شكست ، خنثی بودن و . . . باعث شده فلدسپار و نفلین سینیت به عنوان یك پركننده در صنایع پلاستیك ، لاستیك ، چسب ، عایق ، در مواردی تمیز كننده و همچنین صابون مفید شناخته شود ، ولی میزان مصرف آنها در این گونه صنایع بسیار اندك ( 5 % ) است .

برای مثال كاربرد مواد فلدسپاتی به عنوان پركننده و توسعه دهنده بسیار كم بوده و تقریباً مقدار به كار رفته درتولید رنگ است كه سبب مقاومت در برابر سایش می شود . میزان مصرف مواد فلدسپاتی در تولید پلاستیك حدود 30000 تن در هرسال است . یكی از مشكلات استفاده از فلدسپات به عنوان پركننده ، مقدار سیلیس موجود در آن است . زیرا استنشاق آنها مخصوصاً در مواقعی كه اندازه ذرات پودر شده بسیار ریز باشد ، موجب عارضه سیلیكوز در انسان می شود .

این عارضه سینه دردی است كه در اثر تنفس پودر سیلیس به وجود می آید .این امر سبب شده كه در بسیاری از كشورها میزان سیلیس پودر شده در پودر فلدسپات را تا حد قابل قبولی كاهش دهند . اثرات زیان آور پودر سیلیس در سلامت انسان ، موجب شده كه تقاضا برای نفلین سینیت به عنوان پركننده در بازار نسبت به فلدسپات ها افزایش یابد .

كاربردهای فلدسپات فرآوری نشده :

یكی از كاربردهای این گونه فلدسپات ها در تولید آلومینا است .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی استخراج معدن و فراوری و تولید فلدسپات


با توجه به اینكه حدود 85% از كل فلدسپات مصرف شده در جهان در صنایع شیشه و سرامیك مصرف می شود ، میتوان گفت كه این دو صنعت نقش عمده ای در میزان تقاضا برای فلدسپات در جهان و همچنین در ایران دارند . عوامل مؤثر در نرخ رشد اقتصادی جهان نیز همانند سایر صنایع دیگر در كاهش یا افزایش فعالیت این صنایع و در نتیجه در میزان تقاضای جهانی برای فلدسپات تأثیر گذار هستند .

با توجه به اینكه ذخایر فلدسپات بسیار فراوان بوده و در اكثر كشورهای جهان ذخایر قابل بهره برداری این كانه وجود دارد ، می توان گفت كه تمام فلدسپات و نفلین سینیت تولید شده در جهان به مصرفمی رسد و به همین دلیل بین تولید و مصرف این كانه در جهان تعادل وجود دارد .

میزان تقاضا برای فلدسپات و تفلین سینیت در آینده به مقدر زیاد به میزان تقاضا برای انواع كاشی ، سرامیك ها ، چینی بهداشتی ، چینی مظروف و ظروف شیشه ای بستگی دارد . میزان تقاضا برای فلدسپات در ساخت ظروف شیشه ای به دلیل بازیابی ظروف شیشه ای غیر قابل مصرف ، درسال های اخیر كاهش یافته است .

بازیابی ظروف شیشه ای غیر قابل مصرف موجب صرفه جویی در مصرف انرژی و كاهش هزینه تولید ظروف شیشه ای خواهد شد و استفاده از آن ها احتمالا در آینده در اروپا ، آمریكا و كشور های صنعتی افزایش خواهد یافت . علاوه بر آن رقابت شدیدی بین صنایع تولید كننده ظروف شیشه ای و سایر صنایع تولید كننده ظروف بسته بندی مانند ظروف فلزی ، پلاستیكی و كاغذی وجود دارد . اگر چه مزیت های نسبی ظروف شیشه ای نسبت به سایر ظروف بسته بندی مانند كیفیت بالای آنها و مسائل زیست محیطی موجب شده كه این ظروف تاحدی بازار از دست رفته خود را به دست آورند .

تقاضا برای فلدسپات و نفلین سینیت مورد مصرف درساخت سرامیك مخصوصاً در خاور دور احتمالاً درسالهای آینده نسبت به تقاضا برای این كانه در صنایع شیشه برتری خواهد داشت . صنایع سرامیك چین ، اندونزی ، كره جنوبی ، مالزی ، تایوان و تایلند در سال های اخیر توسعه یافته و در نتیجه میزان تقاضا برای فلدسپات مورد مصرف در این كشور افزایش خواهد یافت .

به دلیل وابستگی شدید مصرف فلدسپات با صنایع شیشه و سرامیك ، میتوان گفت كه میزان عرضه و تقاضای این كانه ، ارتباط مستقیمی با میزان توسعه این صنایع درجهان دارد . عوامل مؤثر در نرخ رشد اقتصادی جهان نیز همانند سایر صنایع دیگر دركاهش یا افزایش فعالیت این صنایع و در نتیجه درمیزان تقاضای جهانی برای فلدسپات تأثیر می گذارد .

به دلیل اینكه صنعت سرامیك در اروپا به حد كافی رشد كرده است ، احتمالا رشد تقاضا برای فلدسپات دراین قاره محدود خواهد بود با وجود آن ، احتمال می رود كه میزان تقاضا برای این كانه در كشورهای ایتالیا و اسپانیا برای تولید كاشی كف و دیوار افزایش یابد . به طور كلی می توان گفت كه به دلیل توسعه این دو صنعت در جهان ، میزان تقاضا برای فلدسپات افزایش خواهد یافت و به دلیل فراوان بودن این كانه در جهان میزان عرضه نیز همگام با افزایش تقاضا رشد خواهد كرد .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی استخراج معدن و فراوری و تولید فلدسپات


1381 BS

18155 DIN

2505 IS

کشور های عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی استخراج معدن و فراوری و تولید فلدسپات :

کشورهای عمده تولیدکننده فلدسپات عبارتند از : ایتالیا ، ترکیه و آمریکا

کشورهای عمده مصرف کننده فلدسپات عبارتند از : ایتالیا ، تایوان و مالزی

 


تجهیزات مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی استخراج معدن و فراوری و تولید فلدسپات

- سنگ شكن فكی

- آسیای میله ای

- سرند یك طبقه

- سیكلون

- سلول فلوتاسیون

- تانك آماده ساز

- فیلتر دیسكی

- پمپ

- موتور

 


فرایند استخراج معدن و فراوری و تولید فلدسپات

فلدسپات ها در ابتدا به صورت بلورهای درشت از پگماتیت ها مورد بهره برداری قرار گرفته اند و به همین دلیل از نظر خلوص نیازی به فرآوری نداشته اند . با افزایش تقاضا ، روش های فرآوری به منظور استحصال فلدسپات ها از سنگ های متفاوت مدنظر قرار گرفت و هم اكنون بسیاری از واحدهای بزرگ تولیدی جهان محصولات خود را پس از فرآوری به بازار جهانی عرضه می كنند . بعد از خردكردن اولیه فلدسپار در خردكننده ثقلی تا اندازه 25 میلیمتر خرد می شود و سپس توسط آسیاب میله ای تا 20-40 مش ریز می شود .

در ادامه كانه در هیدروسیكلون آهك زدایی شده و در طی شناورسازی میكاهای همراه بوسیله یك آمین جمع آوری می گردد . توسط یك جمع كننده آنیونی كانه های آهن ( بیشتر گارنت و ایلمنیت ) نیز از مجموعه حذف می گردد و سرانجام یك آمین دیگر فلدسپار را برداشت كرده و كوارتز را باقی می گذارد .

فلدسپار برداشت شده ، فیلتر شده ، خشك شده و ممكن است با یك آهنربای با شدت بالا تمیز شود و سرانجام آسیاب شده ودر فضای بسته توسط هوا طبقه بندی می شود . آلكالی فلدسپات ها همراه با گرانیت ها ،آپلیت ها ، آلاسكیت ها و رگه های كوارتز فلدسپات پیدا می شوند . آلكالی فلدسپات ها از پگماتیت ها به روش سنگ جوری جدا می شوند .

در حالی كه تهیه آن ها از گرانیت ها ، آپلیت ها ، آلاسكیت ها به روش فلوتاسیون انجام می گیرد . میكاها و تورمالین از جمله كانی های مزاحم آنها به حساب می آیند . درتولید فلدسپات های تجارتی تكنیك های متفاوت كانه آرایی مورد استفاده قرار می گیرد . این مراحل به صورت عمومی شامل خردایش ، پودر كردن ، جدایش مغناطیسی ، فلوتاسیون ، فیلتراسیون و خشك كردن هستند . درمورد كانسنگ های پگماتیتی نیز تنها خردایش و پودر كردن به صورت خشك انجام می گیرد .

 

دانلود طرح توجیهی تیپ واحد استخراج معدن ، فراوری و تولید فلدسپات

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی استخراج معدن و فراوری و تولید فلدسپات ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.