طرح توجیهی تولید کامپوزیت های الیاف شیشه سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Glass fiber composite

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کامپوزیت های الیاف شیشه سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید کامپوزیت های الیاف شیشه را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته می باشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

كامپوزیت های الیاف شیشه از محصولات مهم برای حل بسیاری از مشكلات مهندسی و طراحی در كاربردهای مختلف هستند . همچنین این قطعات برای كاربردهای حساس و استراتژیك در دراز مدت قابل اعتمادند . این سیستم ها ویژگی های منحصر به فردی دارند كه آن ها را قادر به تحمل بسیاری از محیط های خورنده می كند ؛ به ویژه شرایطی كه مواد سنتی در آنها عمر كاری مفید و اقتصادی ندارند .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کامپوزیت های الیاف شیشه


 

كامپوزیت های الیاف شیشه از محصولات مهم برای حل بسیاری از مشكلات مهندسی و طراحی در كاربردهای مختلف هستند . همچنین این قطعات برای كاربردهای حساس و استراتژیك در دراز مدت قابل اعتمادند . این سیستم ها ویژگی های منحصر به فردی دارند كه آن ها را قادر به تحمل بسیاری از محیط های خورنده می كند ؛ به ویژه شرایطی كه مواد سنتی در آنها عمر كاری مفید و اقتصادی ندارند .

این محصولات از رزین های گرما سخت تقویت شده با شیشه و به نحوی طراحی و ساخته می شوند ، كه یكپارچگی سازه ای آن ها با انواع قطعات فولادی و آلومینیمی رقابت می كند ؛ با این تفاوت كه مشكلات خوردگی ، سنگینی وزن و هدایت الكتریكی آنها را ندارند .

این محصولات در برابر اسیدها ، نمك ها ، قلیاها و محدوده وسیعی از محیط ها و مواد شیمیایی خورنده كه بر آلومینیم و فولاد گالوانیزه اثرات شدیدی دارند ، مقاومند . حتی محصولات آلومینیمی یا فولادی پوشش داده شده نیز ممكن است به علت خراش های كوچك ایجاد شده حین نصب یا پس از آن ، در معرض آسیب باشند . این محصولات در مقایسه با فولاد یا آلومینیم ، دارای نسبت استحكام به وزن بسیار بالایی هستند ، درحالی كه یكپارچگی سازه ای مشابهی با آنها دارند .

با توجه به مزایای مختلف اقتصادی و مقاومت خوب در برابر خوردگی و پائین بودن زبری سطح و مقاومت مكانیكی بسیار بالا در لوله های GRP ، كاربردهای بسیار گسترده ای برای آن ها وجود دارد .

از جمله :

- خطوط انتقال و توزیع آب ( آب خام و آشامیدنی )

- شبكه های جمع آوری فاضلاب

- شبكه های جمع آوری آب های سطحی

- سیستم های انتقال آب دریا

- شبكه های آبیاری و زهكشی

- دریچه های كنترل ورود و خروج آب ( در سدها )

- سیستم های خنك كننده

- مصارف صنعتی ( انتقال پساب های صنعتی ، ضایعات شیمیایی و . . . )

- سیستم های اطفاء حریق

استفاده از لوله های GRP باعث كاهش هزینه های نگهداری و افزایش عمر سرویس دهی می شود . همچنین استفاده از این لوله ها در بازسازی سیستم های قدیمی باعث طول عمر بیشتر خط لوله و كاهش قابل توجه هزینه های بهره برداری و تعمیر و نگهداشت خواهد گردید .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کامپوزیت های الیاف شیشه


 

در مورد واردات لوله های FRP یاGRP شرایط خاصی وجود ندارد و با پرداخت حقوق گمركی ورود این نوع لوله ها به كشور بلامانع می باشد .

همچنین صادرات لوله های كامپوزیتی GRP یاFRP تحت تعرفه گمركی 39173900 ( سیستم هماهنگ شده توصیف و كد گذاری كالا ) با موافقت وزارت بازرگانی انجام می پذیرد .

بررسی اهمیت استراتژیک کامپوزیت های الیاف شیشه :

تكنولوژی برتر تولید لوله های GRP راه حل مطمئن با عمر طولانی و هزینه كمتر را به مصرف كنندگان عرضه نموده است .

برخی از این ویژگی ها به شرح ذیل می باشد :

• مقاومت در برابر خوردگی

• عمر مفید 50 ساله

• وزن كم (25,0 لوله های چدنی , 1,0 لوله های بتونی و 33,0 لوله های فولادی)

• تولید در شاخه های 12 متری

• سطح داخلی بسیار صاف و صیقلی

• اتصالات كوپلینگی دو واشره مقاوم در برابر خوردگی

• اتصالات كوپلینگی صلب با چسی اپوكسی جهت مصارف روی كار

• پروسه تغییر پذیر تولید

• تولید تحت استاندارد پیشرفته AWWA , ASTM , DIN,BS و .....

همچنین برخی از این مزایا عبارتند از :

• عمر مفید طولانی

• عدم احتیاج به پوشش های داخلی ، خارجی ، حفاظت های كاتدی و یا هر گونه روش های متداول دیگر

• پایین بودن هزینه های تعمیراتی

• ثابت ماندن مشخصه های هیدرولیكی در طول زمان

• حداكثر بهره وری اقتصادی

• كاهش هزینه های بارگیری و حمل

• امكان درون هم گذاری لوله ها به اندازه های مختلف هنگام حمل

• عدم نیاز به دستگاه ها و تجهیزات سنگین و نهایتاً هزینه كمتر نصب و بهره برداری

• كاهش تعداد اتصالات و كاهش زمان نصب

• امكان حمل لوله بیشتر در یك تریلر

• ضریب پایین اصطكاك سبب كاهش هزینه های پمپاژ و كاهش هزینه های بهره برداری می گردد

• كاهش رسوبات جمع شده در سطح داخلی لوله و در نتیجه كاهش هزینه رسوب زدایی

• اتصال مطمئن و مؤثر لوله ها در جهت آب بندی هر چه بهتر

• سادگی اتصال و در نتیجه كاهش زمان نصب

• امكان ایجاد انحرافات جزیی زاویه ای در طول خط در محل اتصالات و در نتیجه امكان حذف زانوهای با زاویه كم و مقابله با تنش های ناشی از نشست های نامتجانس

• امكان تامین لوله در طول و اقطار مورد نیاز مشتری جهت تعمیر و یا تعویض خط لوله

• امكان ساخت هر گونه اتصالات بر اساس سفارش مشتری

• امكان استفاده از لوله با فشار كاری كمتر نسبت به سایر لوله ها به واسطه پایین تر بودن سرعت موج داخلی

• كیفیت بالا و ثابت محصولات در سطح جهان كه باعث اطمینان و اعتماد مشتری به عملكرد محصولات می شود

همه این ویژگی ها سبب شده است كه این محصول به عنوان یكی از جایگزین های مهم لوله های فلزی مرسوم قدیمی مطرح شود .

 


کشور های عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کامپوزیت های الیاف شیشه


 

در كشور ما با توجه به خورندگی خاك ها و شرایط بد اقلیمی بسیاری از مناطق كشور ، استفاده از محصولات كامپوزیتی می تواند در صنعت برق ، ساختمان و صنایع دریایی و حمل و نقل كاربرد فراوانی داشته باشد . توجه به این نكته ضروری است كه با توجه به نیاز صنایع داخل به استفاده از این محصولات ، این صنعت می تواند رشد چشمگیری را در كشور شاهد باشد .

بر اساس آمارهای موجود توسعه فرآیندهای تولید كامپوزیت در مناطق مختلف دنیا الگوی واحدی رادنبال نمی كند . به عنوان مثال در ایالات متحده به علت شرایط خاص آن سرزمین و نیاز به ساز ه های دریایی در بسیاری از نقاط این كشور ، فرآیند پالتروژن برای تولید قطعات كامپوزیتی به شدت مورد توجه قرار گرفته است . این استقبال در اروپا شدت كمتری دارد .

در اروپای غربی این بازار در بین سال های 1995 تا سال 2000 با 47 درصد افزایش به 3200 تن رسیده است . این بازار شامل صنایع الكتریكی 32 درصد ، ساختمان 17 درصد ، حمل و نقل 15 درصد ، محصولات مقاوم به خوردگی 17 درصد ، محصولات مصرفی 7 درصد و سایر موارد 17 درصد است و پیوسته جایگاه خود را در صنایع مختلف اروپا گسترش می دهد .

عملكرد مكانیكی خوب ، افزایش مقاومت به درجه حرارت های بالا در پروفیل های توسعه یافته جدید ، خواص الكتریكی خوب و قابلیت بازیافت این مواد علت اصلی استقبال از این فرآورده ها در صنایع مختلف است .

مصرف سرانه مواد كامپوزیتی در ایران یك دهم سرانه مصرف در كشورهای پیشرفته است و سالانه بیش از 6 میلیون تن مواد كامپوزیتی به ارزش 145 میلیارد دلار در صنایع مختلف جهان مصرف می شود .

سرانه مصرف كامپوزیت در كشورهای پیشرفته جهان 3 كیلوگرم است در حالی كه این سرانه در كشور تنها 3/0 كیلوگرم است ولی درعین حال ایران از نظر سرانه مصرف مواد كامپوزیتی ، همرده كشورهای آسیایی قرار دارد . علت پایین بودن سرانه مصرف مواد كامپوزیتی در این قاره وسعت این قاره و نیز وجود كشورهای فقیر در این منطقه است ، در عین حال كشور ژاپن با سرانه 5/4 كیلوگرم در سال به عنوان نمونه ای از یك كشور آسیایی پیشرفته با مصرف سرانه مواد كامپوزیتی است .

مصرف جهانی پلاستیك های تقویت شده با الیاف ( كامپوزیت های پلیمری ) در صنایع مختلف در سال 2002 ، 6 میلیون تن در سال بوده است . بزرگترین مناطق تولیدكننده كامپوزیت در جهان به ترتیب آمریكای شمالی ، اروپای غربی و آسیا و اقیانوسیه می باشند . در سال 2000 نزدیك به 85 درصد از كامپوزیت ها در این مناطق تولید شده است .

لازم به ذكر است كه در هر منطقه یا كشور بازار مصرف خاصی برای كامپوزیت ها وجود دارد . بعنوان مثال در آلمان صنعت خودروسازی و حمل و نقل بزرگترین مصرف كننده كامپوزیت است . در روسیه از كامپوزیت بیشتر در صنایع هوافضا و نظامی استفاده می شود .

در ژاپن از كامپوزیت بیشتر برای تولید مخازن آب و وان حمام استفاده می شود . با توجه به نوع بازار یك منطقه یا یك كشور میزان مصرف كامپوزیت های گرما نرم و گرماسخت نیز تغییر می كند . علاوه بر این بسته به نوع بازار ، میزان مصرف انواع الیاف تقویت كننده ( الیاف شیشه ، كربن و . . . ) در مناطق و كشورهای مختلف با هم تفاوت دارد .

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کامپوزیت های الیاف شیشه

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید کامپوزیت های الیاف شیشه ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.