جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود رایگان بازی و امولاتور کد های تقلب بازی شینوبی 3 سگا ( نینجا اسبی ) ( دو کدتقلب اصلی )
طرح توجیهی تولید رادیاتور فولادی ( رادیاتور پنلی ) سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf ) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی 

Steel radiator

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی رادیاتور فولادی ( رادیاتور پنلی ) سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی رادیاتور فولادی ( رادیاتور پنلی ) را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

رادیاتور قسمتی از سیستم حرارت مركزی است كه در داخل ساختمان نصب شده و گرمای آب داغ را به محیط اطراف خود منتقل كرده و سبب گرم شدن محیط داخل ساختمان در فصول سرما می گردد .

 


آشنایی با رادیاتور فولادی ( رادیاتور پنلی )


 

رادیاتور یا Radiator به معنای جسم تشعشع دهنده می باشد . این قطعه به عنوان یكی از اجزاء اصلی سیستم حرارت مركزی ساختمان ها محسوب می گردد . بطوری كه آب داغ با جریان از داخل آن ، سبب گرم شدن رادیاتور شده و در نهایت گرما از آن به محیط اتاق و محل زندگی انسان ها منتقل می گردد .

رادیاتورها قطعات فلزی ساخته شده از فولاد می باشند كه در داخل ساختمان ( اتاق ها ) نصب می شوند . این قطعات طوری ساخته شده اند كه آبداغ در میان صفحات مسطح جریان پیدا نموده و به علت برخورداری از مساحت بالا ، گرمای آب داغ از طریق آن ها به محیط اطراف منتقل و بدینوسیله اتاق گرم می شود . آب داغ كه

بخش عمده حرارت خود را در رادیاتور از دست می دهد بوسیله پمپ سیركلاتور به دیگ برگردانده شده و با دریافت حرارت از آن داغ و سیكل از نوتكرار می گردد .
یك رادیاتور متشكل از چندین پره است . پره در واقع همان صفحات مشبك توخالی است . علت تعدد پره در هر رادیاتور آن است كه یك پره معمولا توان گرمادهی لازم برای گرمایش یك اتاق را ندارد و لذا با در نظر گرفتن مساحت اتاق ، دمای آب ورودی و خروجی و همچنین فشارآب از رادیاتور تعداد پره های آن را محاسبه و اعمال می نمایند .

رادیاتورها به دو شكل فولادی و آلومینیومی ساخته می شوند ، كه در اینجا هدف بررسی طرح تولید نوع فولادی آن می باشد .

انواع رادیاتورهای فولادی

رادیاتورها در حالت كلی تنوع خاصی نداشته و صرفا از نظر شكل ظاهری تولید كنندگان مختلف اقدام به اعمال سلایق خود در طراحی و ساخت می نمایند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رادیاتور فولادی ( رادیاتور پنلی )


با مراجعه به كتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی در ردیف شماره تعرفه ذكرشده ، نتیجه گیری شده است كه محدودیت خاصی برای واردات محصولات مورد مطالعه وجود ندارد . لذا با پرداخت حقوق گمركی ، امكان واردات وجود خواهد داشت .

همچنین از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی ، برای صادرات محصولات تولیدی طرح هیچگونه شرایط و محدودیتی وجود ندارد .

 


استاندارد های قابل توجه جهت اجرای طرح توجیهی تولید رادیاتور فولادی ( رادیاتور پنلی )


 

استاندارد ملی ایران

با مراجعه به اطلاعات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ، نتیجه گیری شده است كه استاندارد ملی شماره 703 تدوین شده در سال 1373 در ارتباط با استاندارد لازم رادیاتورهای پره فولادی می باشد .

استانداردهای جهانی

استانداردهای جهانی زیر در مورد رادیاتورهای پره فولادی در جهان وجود دارد .

BS 3068

ASTM 1254

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رادیاتور فولادی رادیاتور فولادی ( رادیاتور پنلی )


 

با بررسی میزان تقاضای مسكن در كشور و توان تولید و عرضه آن ، می توان گفت كه میزان نیاز مسكن در كشور حدود 5,1 میلیون دستگاه در سال است و این در حالی است كه حداكثر توان تولید مسكن در كشور 700 هزار دستگاه می باشد . وضعیت فوق سبب ایجاد كمبود دركشور و رشد قیمت ها شده است . با بررسی علل مشكلات بخش مسكن در كشور نتیجه گیری شده است كه بخش هایی از مشكلات فوق در ارتباط با مصالح ، ادوات و تجهیزات مورد نیاز ساخت و ساز مسكن می باشد .

از این رو كلیه طرح هائی كه به هر صورت سبب افزایش عرضه احتیاجات ساخت و ساز در بازار گردد ، از اهمیت خاص بر خوردار خواهد بود . رادیاتور فولادی از جمله ادوات تاسیساتی ساختمان ها محسوب می گردد ، كه افزایش تولید آن سبب ارتقاء قابلیت دسترسی به موقع تولید كنندگان مسكن به این كالا خواهد گردید . بنابراین درنهایت با توجه به مشكلات و كمبود موجود در بخش مسكن و تصمیمات دولت نهم در افزایش تولید مسكن به میزان 5/1 میلیون واحد در سال و با توجه به آن كه در صورت اجرائی شدن تصمیم دولت در ساخت و ساز ، رشد دو برابری در تولید مسكن بوجود خواهد آمد .

از اینرو ضرورت توسعه مواد و مصالح مورد استفاده در ساخت و ساز نیز كاملا مشخص می باشد ، كه بدینوسیله اهمیت طرح حاضر نیز در راستای آن مشخص می گردد . لیكن باید گفت كه این اهمیت بالا بوده ولی در سطح استراتژیك و اساسی نمی باشد .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رادیاتور فولادی ( رادیاتور پنلی )


 

کشور های عمده تولید کننده رادیاتور عبارتند از :

آمریکا ، آلمان ، انگلستان ، چین ، دانمارک ، ایتالیا ، ژاپن و اسپانیا

محصول مورد مطالعه به عنوان یكی از قطعات اصلی تاسیسات مكانیكی ساختمان ها مورد استفاده دارد . از اینرو مصرف آن در كلیه كشورهای جهان وجود داشته و نمی توان كشوری را به عنوان مصرف كننده عمده و مطرح معرفی كرد . لیكن در صورتی كه سرانه مصرف را مورد توجه قرار دهیم ، در اینصورت كشورهای صنعتی بیشترین مصرف را در سطح جهان به خود اختصاص داده اند .

 


فرایند اجرای تولید رادیاتور فولادی ( رادیاتور پنلی )

 

مراحل مختلف فرایند انتخابی ( كه بصورت نیمه اتوماتیك صورت می گیرد ) به تفكیك شامل موارد ذیل می باشد .

1 ) عملیات ورق كاری :

پره های رادیاتور فولادی ( رادیاتور پنلی ) از جنس ورق فولادی كششی 12 st كه به ضخامت 25/1 میلی متر خریداری می شود و رول آن توسط لیفت تراك از انبار به سالن تولید منتقل می شود ، عملیات مختلف ورق كاری نظیر برش كاری ، پرسكاری و فرم دهی در این مرحله انجام می گیرد .

در ابتدای كار عرض ورق و ضخامت و صاف بودن آن كنترل می گردد ( به صورت چشمی ) سپس عملیات برش كاری در ابعاد مورد نظر انجام می گیرد ( در ابعاد 230×620 و 230×720 میلی متر ) سپس قطعات حاصل برای انجام عملیات خمكاری و شكل دهی و ایجاد سوراخ های داخلی بلانك ها به قسمت پرس كاری منتقل می گردند .

در این قسمت توسط پرس هیدرولیك ، نیم پره ها به شكل كاملا متقارن ساخته شده كه از اتصال دو عدد آنها پره كامل تولید می شود . واحد رادیاتور از تعداد مشخصی از پره های مذكور تشكیل گردیده كه اتصال آنها توسط دستگاه گلو جوش صورت می گیرد . ضمنا در هر رادیاتور شكل پره های ابتدایی و انتهایی در محل نصب شیر آلات و لوله ها ی ورود و خروج از سایر پره ها متفاوت می باشد .

در این قسمت علاوه بر تولید پره ها ، درپوش های اصلی و فرعی و درپوش شیر هواگیری با استفاده از پرس ضربه ای تولید می شود .

2 ) عملیات جوشكاری :

اتصال قطعات در رادیاتور فولادی صرفا توسط جوشكاری مقاومتی و گاز ( اكسی استیلن ) انجام می گیرد . اتصال كامل دو نیم پره از نقاط میانی كه به منظور جلوگیری از فاصله گرفتن آن ها صورت می گیرد ، توسط نقطه جوش و حاشیه كناری توسط دستگاه زود جوش در حد آب بندی كامل به یكدیگر صورت می گیرد و برای جوش دادن پره های مختلف به یكدیگر از دستگاه گلو جوش استفاده می شود . نصب درپوش ها و عمل نشتی گیری قسمت هایی كه در مراحل قبلی به درستی اتصال نیافته اند نیز از جوشكاری اكسی استیلن استفاده می شود .

3 ) تست ( آزمون ) :

به منظور آب بندی رادیاتور ، هوای فشرده با فشار 8 اتمسفر به داخل رادیاتور دمیده شده و سپس مجموعه رادیاتور یا نیم پره های متصل شده به داخل وان آب یا آب صابون قرار داده می شود تا وجود منافذ رویت گردد .
مرحله بعدی تست وزن پره های رادیاتور می باشد . هر پره 4/2 كیلوگرم می باشد كه به تعداد پره های جوش شده توزین می گردد .

4 ) چربی گیری و رنگ آمیزی :

به منظور بهبود ظاهر محصول و محافظت آن در مقابل عوامل فرسایشی از قبیل خوردگی ، زنگ زدگی و سایر اثرات محیطی ناشی از رطوبت هوا و گازهای خورنده ، اعمال پوششی از رنگ بر روی آن ضرورت می یابد . پوشش رادیاتورهای فولادی از سه مرحله كلی آماده سازی ، پاشش و پخت و تثبیت رنگ تشكیل می گردد ، در مرحله آماده سازی ، لایه های چربی و آلودگی های موجود در سطح محصول زدوده می شوند ( با فرو بردن رادیاتورها در وان آب 80 درجه سانتی گراد )

عمل پاششی رنگ توسط پیستوله های دستی یا اتوماتیك در اتاقك های پیش بینی شده صورت می گیرد ، كه جهت خشك شدن كامل و ثبات بیشتر رنگ ، عمل پخت رنگ با ورود قطعات به داخل كوره ای با دمای برابر با 140 درجه سانتی گراد و مدت زمانی معادل 4 دقیقه انجام می گیرد .

 


تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید رادیاتور فولادی ( رادیاتور پنلی )

- قیچی برش

- پرس

- نقطه جوش

- درز جوش

- گلو جوش

- دستگاه جوش

- پیستوله رنگ

- كوره خشك كن

- كوره پخت رنگ

- نقاله هوایی

- وان چربی گیری

- وان آزمون

- جرثقیل سقفی

- قالب ها

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید رادیاتور فولادی ( رادیاتور پنلی )

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید رادیاتور فولادی ( رادیاتور پنلی ) ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool