طرح توجیهی تولید پودر زغال از سبوس گندم و برنج سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Charcoal powder

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پودر زغال از سبوس گندم و برنج سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پودر زغال از سبوس گندم و برنج را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته می باشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. ذغالی که از ضایعات چوب به دست می آید ، برای مصارفی چون منقل کباب پزی و قلیان و استفاده در بخاری های ذغالی و . . . کاربرد دارد .

 


نکاتی درباره پودر زغال از سبوس گندم و برنج


 

محصول مورد بررسی ، ذغال از ضایعات چوب می باشد . از سوختن اندام گیاه یا حیوان ، ذغال به دست می آید . ذغال ماده ای اسفنج مانند و سیاه است و تقریبا می توان آن را کربن خالص دانست . از داغ کردن یا سوزاندن چوب یا استخوان حیوان ، ذغال پدید می آید ؛ علت آن این است که آن ها بر اثر حرارت ، آب و گازهای رفته در خود را از دست می دهند و فقط جسم جامدی از خود بر جای می گذارند .

برای تهیه زغال چوب دو راه وجود دارد :

1- مقداری چوب و هیزم را روی هم انباشته ، در هوای آزاد آتش می زنند . این شیوه قرن هاست که در جنگل های شمال اروپا از آن پیروی می شود . ولی اشكالش این است که گازهای متصاعد ازچوب در هوا پراکنده می شود و به هدر می رود .

2- چوب ها را جمع آوری کرده با نقاله هایی به کوره های مخصوصی می برند . همین که آتش برافروخته شد ، دریچه تنور را می بندد و آن گاه چوب ها در فضایی بسته ، به تدریج مبدل به ذغال می شوند .
ذغالی که از ضایعات چوب به دست می آید ، برای مصارفی چون منقل کباب پزی و قلیان و استفاده در بخاری های زغالی و . . کاربرد دارد .

شرایط واردات پودر زغال از سبوس گندم و برنج

طبق بررسی های صورت گرفته و مراجعه به کتاب مقررات واردات و صادرات وزارت بازرگانی نتیجه گیری شده است ، که هیچ گونه محدودیتی در زمینه واردات این محصول نمی باشد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پودر زغال از سبوس گندم و برنج


 

ذغال تهیه شده از ضایعات چوب کاربردها و انواع گوناگونی دارد ، که عبارتند از ذغال عادی ، ذغالگرد ، زغال ریخته گری و . . . . . البته از ذغال استفاده های دیگری نیز می شود در زمینه ذغال اکتیو و حتی در زمینه پزشكی که جزء بحث ما نیست . یكی از جدیدترین موارد استعمال ذغال همان است که در جریان جنگ جهانی اول کشف گردید .

دانشمندان دریافتند که اگر زغال را در معرض حرارت شدید قرار بدهند ، حالتی پیدا می کند که نیروی جذب گازش ، افزون می گردد .

ذغالی که بدین گونه به عمل می آمد به درد ساختن ماسك ضد گاز می خورد . امروزه ما چنین ذغالی را ذغال زنده می نامیم اکنون طرز تهیه ذغال زنده به گونه دیگری صورت می گیرد . روش تولید آن بدین گونه می باشد که بخار بسیار گرمی را از میان ذغال عبور می دهند ، تا بدین وسیله سوراخ های اسفنجی آن بیشتر شود . آنگاه اگر گازهای سمی از میان چنین زغالی بگذرند ، به وسیله عمل جذب سطحی از بین می روند .

به گفته دیگر ، مولكول های گازهای سمی بر سطح زغال زنده ، می نشیند . یكی از خواص بسیار مهم آن است که گازهای سمی را به مقدار فراوان جذب می کند ، ولی اکسیژن هوا را به ذغال زنده مقدار اندک از این رو ، کسی که ماسك ضد گاز به صورت زده به راحتی اکسیژن را تنفس می کند ولی در ضمن از شر گازهای سمی نیز آسوده است .

زغالی که مورد نظر پروژه می باشد ذغالی است که از ضایعاتی نظیر سبوس گندم و برنج تهیه می شود که هم به صورت عادی مصرف می شود و هم به صورت قالبی و فشرده شده مصرف می شود .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پودر زغال از سبوس گندم و برنج :


 

جهان امروز ، جهان تولید ، صادرات ، ارزش افزوده و جهان برترین های اقتصادی است . حتی سیاست را توانمندان اقتصادی رقم می زنند .

طبق برنامه ریزی دولت یكی از مهمترین اهداف برنامه چهارم توسعه کشور و همچنین چشم انداز بیست ساله کشور حرکت به سمت صادرات غیر نفتی است در حال حاضر عمده صادرات ایران مربوط به صادرات کالاهای نفتی می باشد ، لذا برای رشد و گسترش صادرات غیر نفتی ، برنامه ریزی برای افزودن واحدهای جدید و همچنین استفاده بهینه از امكانات فعلی ، ضروری به نظر می رسد .

زغال از ضایعات چوب را نمی توان به عنوان کالایی استراتژیك در نظر گرفت اما می توان اینگونه عنوان نمود ، که اهمیت آن به عنوان یكی از سوخت های در دسترس بیان نمود .

 


کشور های عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پودر زغال از سبوس گندم و برنج

 

در این رابطه نمی توان کشور خاصی را ذکر کرد به طور کلی در هر جایی که درخت وجود دارد می توان این محصول را نیز تولید کرد ، اما به طور عمده کشورهای بزرگ تولید زغال فشرده عبارتند از ژاپن ، هلند ، آمریكا ، چین و . . . ، همچنین طبق بررسی های انجام شده کشورهای اروپایی و آمریكا و نیز کشورهایی نظیر تایلند و بنگلادش برای تولید انبوه ذغال فشرده مطالعات زیادی انجام داده اند .

عمده کشورهای مصرف کننده ذغال چوب عبارتند از ، کشور های عربی و حوزه خلیج فارس ، ترکیه ، کشور های آسیای میانه و . . . لیكن به طور عمده می توان بیان کرد که ذغال چوب در تمامی کشور های جهان کاربرد دارد .

 


فرایند تولید پودر زغال از سبوس گندم و برنج

 

وقتی قرار است محصولی ساخته شود ، قاعدتا باید مراحلی که از قبل مشخص گردیده طی شوند . برداشتن این گام ها در تولید انواع محصولات آم و بیش صادق می باشد . این گام ها که عموما به عملیات موسومند از قبل به دقت تعریف می گردند تا موجب یكنواخت شدن روش ساخت و افزایش کارایی گردند .

در حال حاضر در ایران و سایر کشورها از دو روش جهت تولید زغال از ضایعات چوب استفاده می شود .

1- روش سنتی

2- روش مکانیزه

در روش سنتی چوب را داخل آوره در بسته قرار می دهند و سپس آتش می زنند و پس از تبدیل شدن به ذغال ، ذغال ها جمع آوری شده و مصرف می شوند .

در روش مكانیزه ، روند تولید به این صورت می باشد که ، ابتدا خورده چوب ها توسط دستگاه خرد کن به قطعات کوچك تبدیل می شوند ، سپس با تسمه نقاله به کوره های پخت انتقال می یابند پس از تبدیل شدن به ذغال ، آن ها را آسیاب کرده و وارد حوضچه های شستشو می شوند .

پس از شستشو ، مواد آسیاب شده خشك می شوند و پس از خشك شدن با صمغ گیاهی ( صمغ عربی ) مخلوط شده و قالب گیری می شوند و سپس توسط پرس ، پرس می شوند . بعد از انجام مرحله پرس قطعات توسط دستگاه برش به اندازه ها و اشكال دلخواه برش می خورند .

 

دانلود طرح توجیهی تیپ کارخانه تولید پودر زغال از سبوس گندم و برنج

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پودر زغال از سبوس گندم و برنج ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.