طرح توجیهی تولید مخازن پلی اتیلن سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Polyethylene tanks

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید مخازن پلی اتیلن سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی مخازن پلی اتیلن را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته می باشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

مخازن پلی اتیلنی در شكل ها و ابعاد گوناگون تولید می گردند و بسته به مشخصات و ابعاد در صنایع مختلفی نیز مورد استفاده قرار می گیرد . از جمله موارد كاربرد مخازن پلی اتیلنی می توان به انواع مخازن نگهداری مواد شیمیایی ( انواع اسید ها و بازها و مواد خورنده ) ، مخازن مورد استفاده در صنعت كشاورزی ، مخازن نگهداری آب و . . . اشاره نمود .

 


نکاتی درباره مخازن پلی اتیلنی


 

مخازن پلی اتیلنی عمدتا در ابعاد ٣٠٠ تا ١٠٠٠٠ لیتر در اشكال مختلف نظیر استوانه ای به صورت های خوابیده( Horizontal) و ایستاده( Vertical) و نیز مخروطی تولید می شوند . مخازن پلی اتیلنی در بعضی موارد به صورت دوجداره نیز تولید می گردند . این مخازن عمدتا از پلی اتیلن سنگین (HDPE) و بعضا از پلی اتیلن شبكه ای (XLPE) ساخته می شوند .

از جمله ویژگی های مخازن پلی اتیلنی می توان به موارد زیر اشاره نمود :

• مقاومت خوب در برابر اسید ها ، بازها و مواد خورنده

• مقاومت خوب در برابر ضربه

• انتقال حرارت نسبتا پایین

• قابلیت حمل و نقل آسان

• قابلیت تولید در اشكال و ابعاد مختلف

• قابلیت رنگ پذیری

• مقاومت بالا در برابر ترك خوردگی و نشت

• خواص ضدخوردگی حتی در دماهای بالا

• نصب سریع ، آسان و كم هزینه

به طور كلی مخازن پلی اتیلنی در مقایسه با مخازن بتی و فایبرگلاس مقاومت بیشتری در برابر نشتی و ترك خوردگی دارند . بستر نشیمن مخازن ایستاده می بایست كاملا صاف و عاری از هرگونه ذره ای كه سبب تمركز تنش می شود ، باشد . معمولا حجم مخازن ایستاده بیشتر از حجم مخازن خوابیده است . مخازن پلی اتیلنی كه به صورت مخروطی شكل تولید می شوند ، نسبت به دو نوع ایستاده و خوابیده معمولا حجم كمتری دارند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید مخازن پلی اتیلن


 

حقوق پایه طبق ماده (٢) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، شامل حقوق گمركی ، مالیات ، حق ثبت سفارش كالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از كالاهای وارداتی می باشد و معادل ٤% ارزش گمركی كالاها تعیین می شود . به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی كه طبق قوانین مربوطه توسط هیات وزیران تعیین می شود ، حقوق ورودی اطلاق می شود . حقوق ورودی برای مخازن پلی اتیلنی ٣٠% می باشد .

همچنین با توجه به حجیم بودن محصول مورد بررسی صادرات و به طور كلی تبادلات جهانی آن رونق چندانی ندارد . شرایط خاصی نیز برای صادارت آن ارائه نشده است . شایان ذكر است كه تولید این محصول جهت مصرف داخلی بعضا به صورت سفارشی انجام می گیرد ، لذا صادرات آن نیز غالبا با دریافت سفارش خارجی انجام می پذیرد .

 


استاندارد های قابل توجه جهت اجرای طرح توجیهی تولید مخازن پلی اتیلن


 

اسامی برخی از استانداردهای بین المللی موجود برای مخازن پلی اتیلنی در زیر ارائه شده است .

• ٣٢٩٩, ASTM ١٩٩٨ ASTM : ویژگی های مخازن پلی اتیلنی

• ١٤٤١٠ASTM WK : تست ها و روش های آزمون مخازن پلاستیكی

• ٩٥-٤٠٩٧ASTM D : ویژگی مخازن آب پلاستیكی

• ١٢٥٧٣BS EN : مشخصات و ویژگی های مخازن پلی اتیلنی

• ٥ .٨٧:٤٤٩٤BSI : روش های آزمون مخازن پلاستیكی با حجم كم

• ٨٣٣ ١٦DIN و ١٥١٥٥, DIN ١٦٩٦١ DIN : مشخصات و روش های آزمون مخازن پلی اتیلنی مورد استفاده در نگهداری مایعات خورنده

استانداردهای ملی تدوین شده در موسسه استاندارد و تحقیق ات صنعتی ایران برای مخازن پلی اتیلنی در زیر ارائه شده است .

اندازه های مخازن پلاستیكی جهت نگهداری فراورده های نفتی :

ISIRI-4056

ویژگی های مخازن ذخیره آب :

ISIR-7860

مخازن سوخت ثابت خودرو :

ISIRI-7038

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید مخازن پلی اتیلن


 

مخازن پلی اتیلنی در شكل ها و ابعاد گوناگون تولید می گردند و بسته به مشخصات و ابعاد در صنایع مختلفی نیز مورد استفاده قرار می گیرد . از جمله موارد كاربرد مخازن پلی اتیلنی می توان به انواع مخازن نگهداری مواد شیمیایی ( انواع اسید ها و بازها و مواد خورنده ) ، مخازن مورد استفاده در صنعت كشاورزی ، مخازن نگهداری آب و . . . اشاره نمود . مخازن پلی اتیلنی می توانند در سطح زمین و یا در زیر آن (Under ground) مورد استفاده قرار گیرند . شایان ذكر است در صورتیكه مخزن در معرض تابش اشعه خورشید باشد ، لازم است در تركیب كامپاند آن از پایداركننده های UV استفاده شود .

صنایع كشاورزی

در صنایع كشاورزی مخازن پلی اتیلنی به عنوان مخازن نگهداری انواع كودهای مایع و بعضا جامد مورد استفاده قرار می گیرد . همچنین مخازن پلی اتیلنی در ابعاد كوچكتر جهت مخزن قابل حمل ماشین های كود پاش و سم پاش نیز مورد استفاده قرار می گیرد . مخازن پلی اتیلن مخروطی شكل نیز به عنوان مخزن خوراك دهنده دستگاه های كود پاشی كوچك و نیز مخازن ذخیره كودهای شیمیایی مایع مورد استفاده قرار می گیرد .

نگهداری آب و مواد شیمیایی

از آنجا كه میل تركیبی پلی اتیلن با اكثر مواد شیمیایی بسیار كم است و نیز در برابر اسیدها و بازها مقاوم است ، در صنایع مختلف جهت نگهداری انواع مواد شیمیایی خورنده ، اسید ها و بازها نظیر اسید سولفوریك ، سود ، هیپوكلریت سدیم و اسید هیدروكلریك از مخازن پلی اتیلنی استفاده می شود . شایان ذكر است كه جهت طراحی مخزن و تعیین ابعاد و ضخامت آن چگالی ماده شیمیایی می بایست مد نظر قرار گیرد .
مخازن پلی اتیلنی جهت انتقال و جابجایی انواع مایعات شیمیایی ، رنگ ها ، پوشش ها و چسب ها نیز مورد استفاده قرار می گیرند . همچنین برای نگهداری و حمل مواد شیمیایی پودری نیز از مخازن پلی اتیلنی استفاده می شود . مخازن پلی اتیلنی جهت نگهداری و حمل آب از جمله آب آشامیدنی نیز مورد استفاده قرار می گیرد . شایان ذكر است مخازنی كه جهت نگهداری آب آشامیدنی مورد استفاده قرار می گیرند ، می بایست استانداردهای موجود در این زمینه را رعایت كنند و حداقل مواد افزودنی را دارا باشند .

صنایع غذایی

مخازن پلی اتیلنی با رعایت استاندارهای تدوین شده در نگهداری مواد غذایی جهت ذخیره سازی انواع محصولات خوراكی مایع نظیر سركه ، آبلیمو و نیز انواع ترشیجات و مواد لبنی و . . . نیز كاربرد دارند . مخازن پلی اتیلنی در ابعاد كوچك در كارخانه جات تولید كمپوت ، آبمیوه سازی نیز به عنوان مخازن نگهداری انواع مواد غذایی در مدت زمان كوتاه مورد استفاده قرار می گیرند .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید مخازن پلی اتیلن


 

همانطور كه ذكر شد ، مخازن پلی اتیلنی جهت نگهداری مواد شیمیایی خورنده چه به صورت مایع و چه به صورت پودر در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد . همچنین حمل و نقل این گونه مواد نیز درون مخازن پلی اتیلنی صورت می گیرد . زیرا مخازن فلزی به دلیل خوردگی نمی توانند در این زمینه مورد استفاده قرار گیرند و همچنین در صورتی كه از مخازن فلزی پوشش دار نیز در این زمینه استفاده شود ، هزینه بسیار بالایی را در بر خواهد داشت .
حمل و نقل مخازن بتونی نیز بسیار مشكل و در برخی موارد غیر ممكن است . لذا می توان گفت مخازن پلاستیكی از جنس پلی اتیلن به دلیل مقاومت در برابر مواد خورنده جهت نگهداری و حمل این گونه مواد از اهمیت ویژه ای برخوردارند .

 


کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید مخازن پلی اتیلن

 

از جمله مهمترین كشورهای تولید كننده این محصول در جهان می توان فرانسه ، آمریكا ، انگلیس ، ایتالیا و چین را نام برد . از آنجا كه مخازن پلی اتیلنی حجیم هستند ، تبادلات جهانی آنها جز در موارد بسیار رونق چندانی ندارد و عمدتا به صورت بومی تولید و مصرف می شود .

 


فرایند تولید مخازن پلی اتیلن

 

روتیشنال مولدینگ ، روتومولدینگ یا قالبگیری دورانی ، یك روش مناسب و مفید برای تولید قطعات پلاستیكی در ابعاد و اندازه های بزرگ است . روتومولدینگ یك فرایند ٤ مرحله ای شامل بارگیری ( ریختن مو اد در قالب) ، گرمسازی ، خنك سازی و تخلیه قالب است . به طور كلی قالبگیری چرخشی فرایندی است که برای تولید اشکال میان تهی ، یکپارچه در همه اندازه ها و اشکال استفاده می شود .

غالبا برای شکل دهی ترموپلاست ها استفاده می شود ، ولی در سال های اخیر برای پلی اتیلن شبکه ای و در برخی ترموست ها نیز استفاده می شود . در این روش شکل دهی قطعه فشارهای بالای تزریق ، سرعت های برشی بالا را متحمل نمی شود . برخی مزایای این فرایند عبارتند از : قیمت مناسب ماشین آلات ، ارتباط محدود بخش های مختلف دستگاه ، تولید قطعات و محصولات چند رنگ ، قیمت پایین ابزار آلات ، استهلاک پایین دستگاه و . . .

فرایند شکل دهی اساس این نوع فرایند ساده است . پلیمرها به صورت ذرات ریز جامد یا مایع در قالب جاسازی می شود . قالب ضمن چرخش در جهات مختلف گرما داده می شود. در مرحله اول حرارت دهی لایه اول پلیمر پودری روی سطح قالب ضمن چرخش می نشیند . این مذاب ها به تدریج روی سطح قالب نشسته تا به یک لایه همگن با ضخامت مورد نظر برسند .

وقتی از پلیمرهای مایع استفاده می شوند ، پلیمرها جریان می یابند و سطح قالب را تا رسیدن به دمای ژل می پوشانند ، تا زمانی که کل سیال از جریان بیفتد . سپس قالب توسط هوای سرد یا اسپری آب سرد خنک می شود ، بعد از آن قالب باز شده و قطعه نهایی بیرون آورده می شود و قالب برای استفاده بعدی مهیا می گردد . اکثر سیستم های قالبگیری چرخشی ، از واحدهای چرخشی افق که Carousel نامیده می شوند استفاده می کنند .

این واحدها عمدتا سه بازو دارندکه نوک قلب ها تعبیه می شوند . ولی تا ٥ بازو هم قابلیت افزایش دارند . این بازوها می توانند بصورت خودکار از مکانی به مکان دیگر منتقل شوند . سیستم های مختلف گرمادهی در این نوع قالبگیری استفاده می شوند . سیستم سرمایشی مناسب در این فرایند در کیفیت و خواص مطلوب قطعه نهایی بسیار حائز اهمیت است . سرعت سرمایش پایین در پلیمرهای کریستالی مناسبتر است .

در پلیمرهای آمورف علیرغم وابستگی پایین خواص قطعه نهایی به سرعت سرمایش ، سرعت پایین سبب می شود ، کریستالهای مجازی در بستر پلیمر ایجاد نگردد . در سالهای اخیر تلاش بسیار زیادی در جهت اتوماسیون بازکردن قالب ها انجام شده است .

 

دانلود طرح توجیهی تیپ کارخانه تولید مخازن پلی اتیلن

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید مخازن پلی اتیلن ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.