جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید قطعات فایبرگلاس سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید قطعات فایبرگلاس را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته می باشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. قطعات فایبرگلاس که با استفاده از رزین پلی استر ، انواع الیاف شیشه ، شتاب دهنده ها و رنگ تولید می شوند ، در صنایع حمل و نقل ، ساختمان و لوازم بهداشتی ، مصارف تفریحی ، مصارف عمومی و صنعت برق و ... دارای کاربرد می باشند .
آشنایی با قطعات فایبرگلاس
قطعات فایبرگلاس به قطعاتی گفته می شود ، که از رزین پلی استر و تقویت کننده های الیاف شیشه ساخته می شوند . ازنظر علمی دسته ای از خانواده بزرگ پلاستیک های تقویت شده با الیاف می باشد . رزین پلی استر یک پلیمر محصول در یک منومر وینیلی مثل استایرن می باشد ، که از یک اسید دو عاملی و یک الکل دو عاملی ساخته می شود . ( الکل و اسید به کار رفته خواص نهایی پلی استر را تقویت می کنند . )
تقویت کننده های شیشه ای نیز محصولات و مصنوعات از جنس الیاف شیشه هستند ، که امروزه طیف گسترده ای از آن ها بسته به خواص نهایی محصولات فایبرگلاس و جهاتی که لازم است تقویت در آن ها صورت گیرد استفاده می شوند .
استاندارد های قابل توجه جهت اجرای طرح توجیهی تولید قطعات فایبرگلاس
• IEC 1109 ( 1992 )
• IEC 383-1 ( 1993 )
• IEC 587 ( 1984 )
• ANSI 11-1989 , C29
اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید قطعات فایبرگلاس
امروزه اهمیت و نقش اساسی استفاده از « قطعات فایبرگلاس » با ویژگی های منحصر به فرد و مزایای زیادی که نسبت به « قطعات فلزی » دارند در صنایع مختلف بر کسی پوشیده نیست و همزمان با توسعه صنایع ، روند استفاده از این محصولات هم سیر صعودی داشته است و از طرف دیگر فراهم بودن زمینه « صادرات قطعات فایبرگلاس » بر اهمیت و جایگاه استراتژیک این نوع محصولات در بازار تجارت افزوده است .
فرایند تولید قطعات فایبرگلاس :
برای تولید قطعات فایبر گلاس روش های مختلفی وجود دارد ، که یکی از این روش ها قالب گیری دستی می باشد . در روش قالب گیری دستی از یک قالب منفرد استفاده می شود و لامینات بر روی سطح قالب که به طور مناسب تمیز شده ایجاد می گردد . در این روش قطعاتی با یک سطح صاف و با ضخامت 3 تا 10 میلی متر تولید می شوند . ابتدا روی قالب را با یک روغن سیلیکونی آغشته می نمایند و سپس پوشش ژلی را بر روی آن می مالند . با آماده شدن ژل کت می توان رزین را بر روی آن مالید و با قرار دادن لایه تقویت کننده و خارج کردن هوای محبوس در زیر آن لایه را کاملا به رزین آغشته می نمایند . این عمل را می توان چندین بار انجام داد و قطعه ای با ضخامت و کیفیت مورد نیاز تهیه نمود . نسبت رزین به الیاف شیشه در این مرحله باید در حدود 2 به 1 باشد . معمولا اولین لایه تقویت کننده از جنس تقویت کننده های نمدی می باشند . درحالی که لایه های بعدی را می توان از انواع دیگر تهیه نمود .
در روش قالب گیری دستی نوع و شکل آرایش تقویت کننده های لازم با توجه به طرح قطعه و خصوصیات مورد نظر تعیین و سعی می شود در صورت استفاده از تقویت کننده های نمدی و حصیری آن ها را به طور یک در میان بر روی هم قرار داد .
قطعات قالبگیری شده که بدین ترتیب تولید می شوند ، معمولا در نهایت حاوی 30 تا 35 درصد وزنی تقویت کننده شیشه ای خواهند بود ، ولی این امر کلی نیست و ممکن است با نوع تقویت کننده مورد مصرف تغییر کند .
لازم به ذکر می باشد که سایر روش های تولید قطعات فایبرگلاس در طرح توجیهی تولید قطعات فایبرگلاس ، ارائه شده اند .
ماشین آلات خط تولید قطعات فایبر گلاس ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید قطعات فایبرگلاس
- دستگاه رزین پاش
- بافنده الیاف
- دستگاه برش
- غلطک
- برس و قلم مو
دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید قطعات فایبرگلاس
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید قطعات فایبرگلاس ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.