جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ترموس و یخدان سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید ترموس و یخدان را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته می باشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید . انواع یخدان و ترموس محصول نهایی بوده و جنبه مصرفی دارند . موارد متداول آن مصارف خانگی و مسافرتی است و برای حمل و نقل مواد غذایی و خوراكی ، آب و یخ بكار می روند .
آشنایی با ترموس و یخدان
یخدان ظرفی است كه با توجه به ساختمان آن تا اندازه ای عایق حرارت است و می تواند در انواع مختلف از نظر نوع مواد اولیه و یا شكل و ظاهر آن ساخته شود . دارا بودن لایه های عایق حرارتی كاربرد آن را در حمل و نقل مایعات یا جامدات (عمدتا ) سرد ممكن می سازد . هر چند گاهی اوقات از آن در انواع فشاری برای مایعات گرم نیز استفاده می شود ولی به دلیل جنس مواد بكار رونده ( مواد پلاستیك ) ترجیحا برای مایعات و جامدات سرد باید استفاده شود .
با توجه به تعریف یخدان ، اهم آنچه كه باید مد نظر سازنده قرار گیرد ، دقت در بكارگیری موادی است كه عایق بندی حرارتی نسبتا مناسب در حیطه كاربردی مربوطه داشته باشند . علاوه بر آن محصول تولیدی از آنجا كه عمدتا در مسافرت ها و كاربردهای مشابه استفاده می شود ، باید از نظر وزنی نیز سبك بوده و قابلیت حمل و نقل مناسبی داشته باشد . مواد بكار رونده در ساخت علاوه بر مورد فوق باید از عدم تركیب با مواد حمل شونده و یا تغییر شكل دادن در اثر حرارت و یا برودت مورد تایید باشند .
شكل ظاهری یخدان ها می تواند در انواع متفاوت مكعب مستطیل یا استوانه ای و یا هر شكل دیگری كه مورد نظر سازنده باشد ، تولید گردد . اما انواع متداول همان اشكال مكعب مستطیل و استوانه می باشند . مواد مصرفی نیز با توجه به ویژگی های ذكر شده و یا مدل مورد نظر می تواند تغییر نماید . انواع مواد پلاستیك مانند ABS ، استایرن ، پلی پروپیلن و . . . در كارخانجات به عنوان عایق كاربرد دارند و لایه بیرونی نیز ( در صورت وجود ) می تواند صفحات فلزی و یا دیگر مواد پلاستیك باشد .
ترموس ( thermos) كه معنی فارسی آن قمقمه است . محفظه یا ظرف عایق حرارت بوده و وسیله ای است ، كه عمدتا برای حمل مایعات گرم ( چای ، آب جوش و . . . ) استفاده می شود . ترموس دارای یك دیواره شیشه ای است و سرپوشی از چوب پنبه دارد ، كه درپوش بر روی آن قرار می گیرد .
شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ترموس و یخدان
حقوق پایه طبق ماده ( ٢ ) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، شامل حقوق گمركی ، مالیات ، حق ثبت سفارش كالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از كالاهای وارداتی می باشد و معادل ٤% ارزش گمركی كالاها تعیین می شود . به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی كه طبق قوانین مربوطه توسط هیات وزیران تعیین می شود ، حقوق ورودی اطلاق می شود . حقوق ورودی برای تعرفه 00/10/3923 " جعبه ، صندوق ، قفسه و اشیاء همانند " 26% می باشد .
همچنین در كتاب (( آمار واردات و صادرات سال ١٣٨٤ )) شرایط خاصی برای صاردات تعرفه 00/10/3923 عنوان " جعبه ، صندوق ، قفسه و اشیاء همانند" ذكر نشده است . شایان ذكر است كه برای ورود به بازارهای صادراتی و توانایی رقابت به سایر كشورها باید محصولاتی با كیفیت بالا و مطلوب تولید شود .
کشور های عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ترموس و یخدان
ترموس و یخدان جزء كالاهای مصرفی بوده و بدون هیچگونه تغییری توسط مصرف كنندگان استفاده می شوند . در ضمن فرآیند تولید این محصولات پیچیده نبوده و بسیار آسان می باشد و همچنین این محصولات را می توان در جنس ، ظرفیت ، رنگ و . . . متنوع تولید كرد و اغلب تولیدكنندگان محصولات خود را با توجه به نیاز بازار تولید می كنند . به همین دلیل تجار تمایلی به واردات این محصول نداشته و كلا تبادلات جهانی آن از رونق چندانی برخوردار نیست .
بررسی اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ترموس و یخدان
گرچه اهمیت ترموس و یخدان به دلیل كاربرد منحصر بفرد آن بر همگان واضح است ، ولی به لحاظ سادگی روش های تولید و عدم نیاز به دانش فنی تولید در حال حاضر این محصولات بعنوان یک کالای حیاتی و استراتژیك شناخته نمی شوند . البته لازم به ذکر می باشد که ، مورد جایگزین بطور خاص برای " ترموس و یخدان " وجود ندارد و تنها انواع مختلف می توانند بنا به قیمت و ظاهر جایگزین یكدیگر شوند .
فرایند تولید ترموس و یخدان
روش های مختلف تولید در واقع به نوع محصول منتخب بر می گردد . اگر یخدان یك لایه ( پلی اتیلن یا پلی استایرن ) مورد نظر باشد ، روش كار انبساط دهی پلی استایرن و تزریق پلاستیك قرار دارد و اگر یخدان دو لایه مد نظر باشد ، علاوه برتزریق پلاستیك نوع عایق بندی نیز باید مورد بحث قرار گیرد . در مورد یخدان های با روكش فلزی نیز بحث شكل دادن ورق و . . . نیز بخش جداگانه ای را در بر می گیرد .
١- تزریق پلاستیك
اساس كار دستگاه های تزریق در دو بخش عمده تزریق مواد و قالبگیری قرار دارد ، بدین ترتیب كه ابتدا در بخش تزریق مواد پلاستیك داخل قیف ریخته شده و از داخل قیف به تدریج به سیلندر تزریق وارد شده و با حركت مارپیچ به جلو ، موادی كه قبلا در سر سیلندر و پشت سوپاپ جمع شده اند ، به داخل قالب تزریق می شوند .
این مواد قبلا در تماس با سیلندر گرم شونده توسط گرمكن های برقی قرار گرفته در طول جدار خارجی سیلندر ذوب شده بودند . بعد از هر بار قالب گیری ، مواد مذاب قالب گیری شده و قطعه از آن خارج می شود . با قطع فشار پشت مارپیچ و تجدید عمل شارژ مواد ، سیلندر تزریق به عقب بر می گردد .
٢- عایق بندی
پلاستیك درون قالب مورد نظر رفته و قالب زده شده و قطعه به شكل مطلوب از درون دستگاه تزریق خارج می شود . از طرفی گرانول های پلی استایرن نیز كه در مجاورت بخار آب قرار گرفته بودند ( به مدت حداقل یك روز ) از طریق لوله های ارتباطی به درون قالب دستگاه تزریق رفته و شكل قالب را به خود می گیرند . شایان ذكر است كه به جهت تولید پلاستوفوم ( از جمله عایق یخدان ) دانه های قابل انبساط پلی استایرن به مواد كمكی آغشته و سپس توسط بخار حرارت داده می شوند .
در این مرحله در اثر حرارت انبساط دانه ها مجددا آغاز و با ادامه حرارت دانه ها بزرگتر می شود ، سپس در این مرحله متوقف گردیده و دانه ها به قالب مورد نظر منتقل می شوند و دوباره عمل حرارت دهی آغاز شده و با ادامه دادن حرارت دانه ها بزرگتر شده و فضای بیشتری را اشغال می كنند ، تا اینكه تمام فضای قالب اشغال شده و كاملا منفذهای بین دانه ها از بین برود .
در این مرحله حرارت دادن را متوقف می كنند و قطعه را از قالب خارج می سازند . گفتنی است كه در این مرحله نكته مهم یكسان بودن و در نظر گرفتن اصول طراحی قالب های مربوطه برای سه جزء اصلی یخدان ( لایه درونی ، لایه عایق و لایه بیرونی ) می باشد .
چنانچه كمی انحراف در این مرحله بوجود آمده باشد ، سه قطعه مورد نظر در یكدیگر جا نخورده و مونتاژ نخواهد شد . پس از آماده شدن قطعات مربوطه در قسمت مونتاژ شكل ظاهری یخدان بوجود آمده آنگاه سایر ملحقات مانند دسته ، شیر و . . . به آن نصب شده به قسمت بسته بندی رفته وارد انبار محصول ساخته شده می گردد .
دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید ترموس و یخدان
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید ترموس و یخدان ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.