ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
قطعات سرامیکی برقی یا همان مقره ها ( ایزولاتور ها ) نگه دارنده قسمت هایی از تاسیسات الکتریکی هستند ، که نسبت به زمین دارای اختلاف سطح الکتریکی می باشند ، لذا مقره ها باید از یک استقامت مکانیکی و الکتریکی خاصی برخوردار باشند ، تا بتواند علاوه بر نیرو های مختلف مکانیکی ( فشار کشش خمش ) و الکترود دینامیکی که به آن ها وارد می شود ، در نامناسب ترین شرایط ( باران – مه – شبنم و آلودگی ) فشار الکتریکی وارده را نیز تحمل کنند .
قطعات سرامیکی برقی یا همان مقره ها ( ایزولاتور ها ) نگه دارنده قسمت هایی از تاسیسات الکتریکی هستند ، که نسبت به زمین دارای اختلاف سطح الکتریکی می باشند ، لذا مقره ها باید از یک استقامت مکانیکی و الکتریکی خاصی برخوردار باشند ، تا بتواند علاوه بر نیرو های مختلف مکانیکی ( فشار کشش خمش ) و الکترود دینامیکی که به آن ها وارد می شود ، در نامناسب ترین شرایط ( باران – مه – شبنم و آلودگی ) فشار الکتریکی وارده را نیز تحمل کنند .
بدین جهت پایداری و انتقال بدون وقفه انرژی الکتریکی تا حدودی بستگی به انتخاب صحیح و مراقبت از ایزولاتور ها دارد . استقامت مکانیکی ایزولاتور ها بستگی به جنس و ضخامت عایق و استقامت الکتریکی آن بستگی به جنس ، طول و شکل مقره دارد . مقره ها و پایه های عایقی اکثرا از چینی و نوعی از مقره ها از شیشه ساخته می شوند . حتی در این دهه آخر از مواد مصنوعی ( صمغ مصنوعی ، آرالدیت و غیره ) نیز در شرایط خاصی استفاده شده است .
ایزولاتور ها طوری ساخته و نصب می شوند ، که حتی المقدور تحت تأثیر نیروی خمشی و کششی زیاد قرار نگیرند . کلیه ایزولاتور های چینی دارای پوششی از لعاب شیشه می باشند . لعاب علاوه بر این که استقامت مکانیکی ایزولاتور را تا حدودی بالا می برد ، باعث صیقلی شدن سطح خارجی ایزولاتور نیز می گردد ، درنتیجه قدرت چسبندگی ذرات خارجی ( گرد و خاک و دوده ) به آن کم می شود و اثر باد و باران به سادگی شسته و تمیز می شود .
رنگ لعاب معمولا تیره ( قهوه ای سوخته ) می باشد تا از شبنم روی آن جلوگیری شود . توسط فرم دادن به ایزولاتور و ایجاد برآمدگی هایی در سطح ایزولاتور می توان تا ولتاژ معینی از چنین شکستی جاوگیری کرد . چتر های اطراف ایزولاتور باعث می شوند ، که قسمت هایی از ایزولاتور از آب باران مصون بماند و قشر های آب در طول ایزولاتور به صورت مقطع ظاهر شوند ، و در نتیجه جریان خزنده به مقدار قابل ملاحظه ای کوچک می شود و اختلاف سطح لازم برای شکست جنبی بالا می رود .
استاندارد های مربوط به مقره ها و قطعات سرامیکی برقی کاملا تخصصی بوده و توسط اتصا ( موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ) تدوین نمی شوند . این استاندارد ها توسط دفتر تدوین استاندارد های وزارت نیرو تهیه شده و رعایت آن ها در واردات و یا ساخت مقره ها در داخل کشور اجباری می باشد .
این استاندارد های مقره های سرامیکی در زیر آورده شده است :
الف ) استاندارد طراحی بهینه پست های 230 و 400 کیلوولت - مشخصات فنی مقره ها :
هدف از این استاندارد ارائه مشخصات فنی مربوط به مقره های 230 و 400 کیلو ولت می باشد . دامنه کاربرد این استاندارد تنها مقره های اتکایی و زنجیری می باشد و توسط دفتر تدوین استاندارد های وزارت نیرو تدوین شده است .
این استاندارد تحت شماره 100/30/32653 در تاریخ 16/12/1377 تدوین شده است .
ب ) استاندارد جامع مهندسی و طراحی خطوط انتقال نیروی برق ایران ، آیین نامه و استاندارد انتخاب زنجیره مقره و یراق آلات خطوط هوایی انتقال انرژی :
هدف از این استاندارد شناخت ویژگی های انواع زنجیره مقره متداول و نهایتا مناسب ترین گزینه در طراحی خطوط انتقال انرژی می باشد . همچنین ویژگی های عمومی یراق آلات و ملاک مقبولیت و نهایتا انتخاب یراق آلات مناسب ارائه می شود .
دامنه کاربرد این استاندارد در زنجیره های مقره معمولی و متعارف می باشد و زنجیره های پلیمری و ... را شامل نمی شود و توسط دفتر تدوین استاندارد های وزارت نیرو تدوین شده است . این استاندارد تحت شماره 100/30/8770 در تاریخ 2/5/1387 تدوین شده است .
ج) استاندارد پست های 20/132 کیلوولت معمولی ( مقره ها و هادی ها ) :
هدف از این استاندارد تعیین مشخصات هادی ها و مقره های مورد نیاز در پست های فشارقوی می باشد . دامنه کاربرد این استاندارد در خرید و طراحی مقره ها و هادی های پست های فشار قوی است و توسط دفتر تدوین استاندارد های وزارت نیروتدوین شده است . این استاندارد تحت شماره 100/8137/85532 در تاریخ 4/10/1375 تدوین شده است .
کشور های عمده تولیدکننده قطعات سرامیکی برقی
ایتالیا ، ایالات متحده آمریکا ، چین ، روسیه ، آلمان ، انگلستان ، سوئیس ، اوکراین ، ترکیه و هند
کشور های عمده مصرف کننده قطعات سرامیکی برقی
چین ، ترکیه ، اوکراین ، آمریکا و هند
براساس آمار های تولید جهانی و آمار صادرات بررسی شده ، باید گفت که صادرات محصولات سرامیکی برقی شرایط بسیار مساعدی دارد .
با توجه به قوانین صادراتی و تسهیلات دولت برای صادرکنندگان محصولات می توان گفت که این صنعت می تواند ، یکی از وزنه های صادرات غیر نفتی باشد .
شرایط صادرات مقره های سرامیکی
الف ) محصولات ازنظر کیفی باید با محصولات تولیدی سایر کشور های تولیدکننده قابل رقابت باشد .
ب ) محصولات ازنظر قیمت باید با محصولات سایر کشور ها قابل رقابت باشد .
ج ) با توجه به سیاست های دولتی صادرات این محصولات نیز می تواند با جوایز صادراتی دولتی همراه باشد .
د) معافیت های مالیاتی صادرات غیر نفتی شامل قطعات برقی سرامیکی می شود .
ه ) کشور های همجوار نظیر کشور های آسیای میانه و کشور های حوزه خلیج فارس به عنوان بازار های هدف جایگاه مناسبی برای عرضه محصولات سرامیکی برقی هستند ، که این کشور ها در حال توسعه هستند .
فرایند تولید مقره های سرامیکی
1. آماده کردن مخلوط
2. شکل دادن اشیا
3. خشکاندن اشیای قالب گیری شده
4. پخت اشیای سرامیکی
5. روکش لعاب
6. کنترل کیفی
7. بسته بندی
دانلود طرح توجیهی تیپ کارخانه تولید مقره های چینی
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید مقره های سرامیکی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.