جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتمشاوره سرمایه گذاری
طرح توجیهی تولید شیلنگ های پلی یورتان سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf ) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی 

Polyurethane hoseجهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید شیلنگ های پلی یورتان سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید شیلنگ های پلی یورتان را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته می باشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. شیلنگ های پلی یورتان و پلی آمید به دلیل دارا بودن خواص ویژه در محیط هایی که تماس با مواد شیمیایی و همچنین انعطاف پذیری و مقاومت مکانیکی بالا در محدوده دمایی گسترده مد نظر است مورد استفاده قرار می گیرند .


آشنایی با شیلنگ های پلی یورتان


 

در حالت کلی پلاستیک را می توان به دو دسته زیر تقسیم نمود :

الف ) پلاستیک با کاربرد عمومی :

حدود 85 درصد از پلاستیک های تولیدی جهان به تولید پلاستیک های GP اختصاص دارد . از مهم ترین پلاستیک های این خانواده می توان به موارد زیر اشاره نمود :

- پلی اولفین ها

- پلی وینیل الکل

- پلی استایرن

- کوپلیمر استایرن – اکریلونیتریل و بوتادین

ب ) پلاستیک های مهندسی :

پلاستیک های مهندسی به پلیمر هایی اطلاق می شود ، که در بعضی موارد به دلیل دارا بودن خواص فیزیکی و مکانیکی بالا می توانند جایگزینی برای سرامیک و شیشه و برخی فلزات باشند ، به طور کلی اغلب پلاستیک های این خانواده می توانند حرارت و فشار بالا را تحمل کنند ، قابلیت ماشین کاری دارند و دارای پایداری ابعاد قابل قبولی نیز هستند .

مهم ترین پلاستیک های مهندسی عبارتند از :

- پلی استال

- پلی کربنات

- پلی اترایمید

- نایلون یا پلی آمید

- پلی یورتان

- پلی سولفون

- پلیمر های فلوئوردار

- پلی تترا اترکتون

- پلی متیل متاکریلات

هریک از پلاستیک های مذکور خواص ویژه و کاربرد های خاص خود را دارند .

بطور کلی قطعات پلاستیکی از پلی اتیلن ، پلی پروپیلن ، پلی وینیل کلراید ، پلی استال ، نایلون ، ABS و PMMA و پلاستیک ها ساخته می شوند .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شیلنگ های پلی یورتان


 

کشور های آمریکا ، اروپای غربی ، ژاپن ، انگلیس ، ایتالیا ، تایوان و چین ازجمله کشور های تولیدکننده عمده این محصولات می باشند ، که معمولا با توجه به کاربرد وسیع این محصولات در صنعت خودروسازی مصرف کنندگان عمده آن هم کشور های تولیدکننده خودرو می باشند .

شرایط واردات و صادرات محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شیلنگ های پلی یورتان :

حقوق ورودی برای شیلنگ های پلی آمید برابر 6 درصد می باشد .

صادرات شیلنگ های پلی آمید از هرگونه تعهد و پیمان ارزی معاف می باشد . برطبق قانون معافیت صادرات کالا و خدمات از پرداخت عوارض ، صادرات کالا و خدمات از پرداخت هرگونه عوارض معاف است .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید شیلنگ های پلی یورتان


 

ISO 2398

ISO 2998

ISO 3940

ISO 3996

Ford WSS – M 98 D 33 – AI

ASTM F409

AFNOR NFE 49 – 101 E49

Holden NH 1548

Cpel GME 02002

AFNOR NF E49 – 100E49

ASTM F 1733

CNS D3015500

FORD WSK M4D70

GOST 51190-98

JSA B8381

GME 08100

استاندارد ملی 288

استاندارد ملی 7765

استاندارد ملی 4566

 


کاربرد محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شیلنگ های پلی یورتان



شیلنگ های پلی یورتان و پلی آمید به دلیل دارا بودن خواص ویژه در محیط هایی که تماس با مواد شیمیایی و همچنین انعطاف پذیری و مقاومت مکانیکی بالا در محدوده دمایی گسترده مدنظر است مورد استفاده قرار می گیرند .

علاوه برآن به دلیل خواص زیست سازگاری این پلیمر ها شیلنگ هایی از جنس پلی آمید و پلی یورتان در صنایع داروسازی و پزشکی نیز کاربرد دارند .

این محصولات کاربرد های زیادی دارند ، که در ذیل و به طور مختصر به آن ها اشاره می شود .

• در صنایع خودروسازی شامل سیستم سوخت اتومبیل ، شیلنگ های ترمز ، شیلنگ های مرتبط با اگزوز خودرو ، شیلنگ های حاوی سیالات خنک کننده مورد استفاده در خودرو

• شیلنگ های نفت و گاز و سیالات خنک کننده

• شیلنگ های نپوماتیک

• تیوب های مورد استفاده در صنایع الکترونیک

• سیستم های رباتیک

• دستگاه های اندازه گیری و تنظیم فشار

• تجهیزات صنایع هوا و فشار

• سیستم های خلاء

• انتقال آب های کشاورزی در موارد خاص

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شیلنگ های پلی یورتان

 

برای حذف فلزات و کمک به صنعت خودروسازی و حذف های این صنعت کلیه پتانسیل های موجود در پلیمر ها به کار گرفته می شوند . پلیمر ها می توانند احتیاجات اصلی بازار نظیر رقابت اقتصادی ، شکستن قیمت ها ، کاهش زمان چرخه های توسعه برای مدل های تولید انبوه و برای مدل های کوچک و تحکیم قوانین آلودگی ، بازیافت و انرژی را مرتفع می سازند . صنعت خودروسازی و قطعه سازی به دلیل نوع و ماهیت ارتباط ، به حدی از فعالیت های یکدیگر متاثر می شوند ، که گاهی تفکیک این دو ازهم دشوار می باشد .

باتوجه به رشد روزافزون صنعت خودروسازی در کشور ، رشد صنعت قطعه سازی و به تبع آن ساخت انواع شیلنگ های مورد استفاده در سیستم سوخت رسانی ترمز ، در کشور رو به افزایش است . همچنین امکان صادرات این کالا به کشور های مختلف ، اهمیت استراتژیکی این محصول را بیش از پیش نمایان می سازد .

 


فرایند تولید شیلنگ های پلی یورتان

 

تولید شیلنگ یک فرایند پیوسته بوده و تولیدکنندگان این محصول در دنیا ، اغلب از فرایند اکستروژن برای تولید شیلنگ استفاده می کنند . لذا فرایند انتخاب شده ، فرایند اکستروژن می باشد ، که فرایند پیوسته ای است .

به طور کلی جهت تهیه پیوسته محصولات پلیمری اغلب از روش اکستروژن استفاده می شود . زیرا در این روش سطح اتوماسیون و کنترل بر روی دما و فشار و در عین حال شرایط محصول خروجی بالاتر می باشد و همچنین فرایند منتخب جزء بهترین و به روزترین فناوری موجود می باشد . به علاوه تولید « شیلنگ های پلی آمید » با استفاده از تکنولوژی مذکور دارای پایداری بالایی می باشد .

فرایند تولید « شیلنگ های پلی آمید » دارای مراحل زیر می باشد :

- توزین

- اکستروژن

- کلگی و قالب

- کالیبراسیون

- سرمایش

- چاپ

- جمع آوری

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شیلنگ های پلی یورتان

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید شیلنگ های پلی یورتان ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool