طرح توجیهی تولید مالچ مصنوعی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Artificial mulch

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید مالچ مصنوعی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی مالچ مصنوعی را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته می باشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. مالچ مصنوعی که با استفاده از فوم ، پسب فوری و پلاستیک پلی اتیلن تولید می شود ، در کشاورزی ، گلخانه ها ، زیباسازی شهر ها و ... دارای کاربرد می باشد .


آشنایی با مالچ مصنوعی


 

مالچ یکی از عملیات قدیمی است که توسط باغبانان به مدت طولانی برای کنترل علف هرز و حفظ رطوبت پیراون میوه ، سبزی و گل و گیاهان استفاده می شود . به طور سنتی فقط از علوفه ، علف چیده شده برگ ها و دیگر مواد که به آسانی تجزیه می شوند ، برای این کار استفاده می شود .

این ماده برای تثبیت موقت تپه های ماسه ای که پخش آن لایه نازک و قابل انعطافی برای خاک به وجود آورده مورد استفاده قرار می گیرد . مالچ را می توان نوعی پوشش غیر زنده نامید که به عنوان محافظی برای گیاهان در زمستان به کار می رود و گیاهان را در برابر تغییر دمای شدید خاک و از دست رفتن آب زمین محافظت می کند و جلوی رشد علف های هرز را می گیرد . مالچ در تابستان های خشک پوشش مناسبی تقریبا برای هر نوع گیاه پوششی می باشد .

از کود حیوانی کاملا پوسیده می توان به عنوان یک پوشش بسیار خوب ( تا عمق 10 سانتی متر ) استفاده کرد ، چراکه هم به عنوان مالچ زمستانی و هم بهاره عمل می کند . برگ های پوسیده ، پیت ماس و تقریبا هرنوع ماده آلی را می توان به این منظور بکار برد . برای مثال برگ های نارون ( نارون نروژی ) تمایل دارد به سطح زمین بچسبد و یا خاک اره سطحی محکم روی خاک به وجود می اورد ، که برای رویش گیاه مناسب نیست .

از طرفی باید توجه نمود که تمام مواد آلی که به عنوان مالچ به کار می روند اگر کاملا پوسیده نباشد در ابتدا زمین را عاری از نیتروژن می کنند و در نتیجه بهتر است قبل از مالچ پاشی به خاک کود داده شود . مالچ ها دارای سه نوع مالچ بیولوژیکی ، مالچ شیمیایی و مالچ فیزیکی می باشند، که توضیحات مرتبط با هر نوع ، در طرح توجیهی تولید مالچ مصنوعی ارائه شده است .

 


کاربرد های محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید مالچ مصنوعی


 

مالچ پاشی در کشاورزی ارگانیک

مالچ پاشی فرایندی است که سطح خاک را با مواد گیاهی مانند برگ ، علف ، شاخه ها یا بقایای محصولات و ... می پوشانند .

پوشش مالچ فعالیت ارگانیسم های خاک مثل کرم خاکی را افزایش می دهد . همچنین با ایجاد خلل و فرج بزرگ و کوچک فراوان ، به بهبود بافت خاک کمک کرده در نتجیه در هنگام بارندگی آب راحت تر به داخل خاک نفوذ می نماید ، که این امر به کاهش روانی آب سطحی کمک بزرگی می کند . هنگامی که مواد مالچ تجزیه می شوند ، مواد ارگانیک خاک افزایش یافته و با ایجاد ساختار پایدار نرم به بهبود بافت مناسب خاک کمک می کند و در نتیجه ذرات خاک به وسیله آب جا به جا نمی شوند .

بنابراین مالچ پاشی نقش مهم و حیاتی را در جلوگیری از فرسایش خاک به همراه دارد . در بعضی مناطق ، از موادی مانند ورقه های پلاستیکی و یا سنگ ها برای پوشش استفاده می کنند . در این حالت مالچ پاشی فقط برای استفاده مواد ارگانیک قابل تجزیه گیاهی بکار می رود .

استفاده از مالچ در گلخانه ها

استفاده از مالچ شفاف به منظور ایجاد Solavization

 


فرایند تولید و اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی طرح توجیهی تولید مالچ مصنوعی :


 

باتوجه به نیاز جامعه در بخش کشاورزی و فضای شهری مناسب و همچنین اجرای پروژه های زیباسازی و همچنین کاهش هزینه های آماده سازی و ساخت فضا های سبز نیاز به طرحی جهت تسهیل در روند زیباسازی وجود دارد .

فرایند تولید مالچ مصنوعی :

اجزاء این اختراع شامل پلاستیک فشرده از جنس پلی اتیلن به قطر 4 الی 5 سانتی متر به صورت شیاردار ( شانه تخم مرغی ) و دو لایه فوم به قدرت 2 الی 3 سانتی متر می باشد . این اجزا توسط دستگاه پرس روی هم فیکس شده و سپس بر روی قطعه تولیدی توسط پانچ سنگین در فواصل منظم روزنه هایی ایجاد می گردد . ( با فرض خرید پلاستیک فشزده آماده پلی اتیلن ) سپس این مالچ بر روی خاک پهن شده و بر روی آن چمن مصنوعی با استفاده از ابزار خاص قرار می گیرد .

 


ماشین آلات خط تولید مالچ مصنوعی ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید مالچ مصنوعی

 

• دستگاه پرس 7 تن

• دستگاه پانچ سنگین

• دستگاه رول دستی

• دستگاه غلتک دستی

• قطعات یدکی مورد نیاز

 

دانلود طرح توجیهی تیپ کارخانه تولید مالچ مصنوعی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید مالچ مصنوعی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.