طرح توجیهی تولید کامپوزیت های پلی آمید سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Polyamide composite2

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کامپوزیت های پلی آمید سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید کامپوزیت های پلی آمید را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته می باشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

کامپوزیت های ترموپلاستیک ، کامپوزیت هایی هستند که از پلیمر ترموپلاستیک به عنوان ماتریس در آن ها استفاده می شود . این کامپوزیت ها با شیشه ، کربن ، الیاف آرامید و یا الیاف فلزی تقویت می شوند . مصرف کامپوزیت های ترموپلاستیک در دنیا به شدت رو به افزایش بوده و این دسته از کامپوزیت ها از اهمیت ویژه ای به خصوص در صنایعی چون صنعت اتومبیل سازی برخوردار هستند .

 


کاربرد محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کامپوزیت های پلی آمید


 

کامپوزیت های ترموپلاستیک ، کامپوزیت هایی هستند که از پلیمر ترموپلاستیک به عنوان ماتریس در آن ها استفاده می شود . این کامپوزیت ها با شیشه ، کربن ، الیاف آرامید و یا الیاف فلزی تقویت می شوند . یک پلیمر ترموپلاستیک پلیمری است با زنجیر بلند که می تواند با ساختار آمورف یا نیمه کریستالی باشد . این پلیمر ها موادی با وزن مولکولی متوسط تا زیاد هستند ، که خواص عمومی آن ها چقرمگی ، مقاومت دربرابر مواد شیمیایی و بازیافت پذیری می باشد .

ترموپلاستیک های مورد استفاده در کامپوزیت ها به دو دسته ترموپلاستیک های با دمای بالا و ترموپلاستیک های مهندسی تقسیم می شوند . این تقسیم بندی براساس دمای انتقال شیشه ای ( دمایی که بخش آمورف پلیمر در اثر حرارت از حالت شیشه ای به حالت لاستیکی در می آید . ) انجام می گیرد .

مصارف عمده کامپوزیت های ترموپلاستیک

• صنعت اتومبیل

• صنعت هوافضا

• صنعت ساختمان

• صنعت الکترونیک

• صنعت حمل و نقل

• تولید اجزای ماشین های گلف ، تولید اسکلت ماشین چمن زنی و ....

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کامپوزیت های پلی آمید


 

برای ساخت بسیاری از مواد کامپوزیتی ، پلیمر های ترموست اولین انتخاب هستند . مهم ترین و تنها مزیت ترموست ها ویسکوزیته کم آنهاست که باعث می شود ، به راحتی و در فشار کم بتوانند با الیاف مخلوط شوند . اشباع کردن الیاف با ماتریس با پخت شیمیایی و رسیدن به یک ساختار جامد همراه است ، که معمولا به صورت هم دما انجام می شود.

مزیت ترموپلاستیک ها این است که قالبگیری آن ها به صورت غیر همدماست ، یعنی یک مذاب داغ در یک قالب سرد برای رسیدن به چرخه زمانی کوتاه تر. با این وجود ترموپلاستیک های پلیمری ویسکوزیته های بین 500 تا 1000 برابر ترموست ها دارند ، که نیاز به فشار های بالاتر و مشکلات فرایندی و هزینه بیشتر از عواقب آن می باشد .

کامپوزیت های ترموپلاستیک به راحتی می توانند بازیافت شوند ، که همین مزیت موضوع مهمی در بسیاری از بازار ها به خصوص صنعت خودرو محسوب می شود . اما مواد کامپوزیتی ترموست را تنها می توان آسیاب کرده به عنوان فیلر استفاده کرد ، فرایندی که ارزش کامپوزیت را به شدت کاهش می دهد .

مزیت دیگر کامپوزیت های ترموپلاستیک مقاومت بسیار بالای ضربه آسیب در آنهاست . بیش از 90 درصد پلیمر های مورد استفاده در کامپوزیت ها ترموست ها هستند ، که علت آن مشکلات موجود در فرآیند کامپوزیت های ترموپلاستیک است .

علاوه بر این ، موضوعات زیست محیطی هم در ارتباط با فرایند ترموست ها ، که وجود واکنش شیمیایی برای جامد شدن پلیمر در آن لازم است ، وجود دارد . تقریبا 65 درصد از ماتریس های ترموست مورد استفاده در کامپوزیت های پلی استر های غیر اشباع هستند . قوانین زیست محیطی مربوط به خروج استایرن پلی استر های غیر اشباع بر ارزش کاربردی آن ها اثر می گذارد.

به همین دلیل بسیاری از محققان و شرکت های سازنده به دنبال یک جایگزین مناسب برای پلی استر های غیر اشباع هستند . کامپوزیت های ترموپلاستیک و ازجمله کامپوزیت های پلی آمید ، نیاز به فشار فرایندی بالا داشته که نتیجه آن شکل دهی گران تر محصول خواهد بود . این معایب در بسیاری از موارد بر مزایای این مواد مانند آسانی بازیافت و جقرمگی بالا غلبه کرده و کاربرد های آن ها را محدود ساخته است .

به بیان دیگر کامپوزیت های ترموست فرایند آسان تری دارند و نیاز به انرژی و فشار در آن ها کمتر است ، اما به شدت شکننده بوده و قابل بازیافت نیز نیستند . با وجود این ، مصرف کامپوزیت های ترموپلاستیک در دنیا به شدت رو به افزایش بوده و این دسته از کامپوزیت ها از اهمیت ویژه ای به خصوص در صنایعی چون صنعت اتومبیل سازی برخوردار هستند .

 


شرایط واردات و صادرات محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کامپوزیت های پلی آمید


 

واردات گرانول های کامپوزیت پلی آمید تقویت شده با الیاف شیشه ، با تعرفه گمرکی 90/90/3908 با موافقت وزارت بازرگانی و با حقوق گمرکی 4 درصد انجام می شود .

همچنین صادرات گرانول های کامپوزیتی پلی آمید تقویت شده با الیاف شیشه با تعرفه 90/90/3908 با موافقت وزارت بازرگانی انجام می گیرد و محدودیتی برای صادرات این محصول وجود ندارد .

استاندارد های کامپوزیت های پلی آمید :

استاندارد های ملی :

• 8176

• 8177

• 8178

• 8179

• 8180

• 8181

• 8182

• 8183

• 6884

استاندارد های بین المللی :

• ISO 1268-1 : 2001

• ISO 15100 : 2000

• ISO/CD 22314

• ISO 22314 : 2006

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کامپوزیت های پلی آمید

 

کشور های عمده تولید کننده کامپوزیت های پلی آمید

آمریکای شمالی ، هلند ، آلمان ، انگلستان ، ایتالیا ، فرانسه ، چین ، ژاپن ، کره جنوبی و عربستان سعودی

کشور های عمده مصرف کننده کامپوزیت های پلی آمید :

کشور های آمریکای شمالی ، کشور های اروپای غربی و چین

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کامپوزیت های پلی آمید

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید کامپوزیت های پلی آمید جهت ساخت دکل های برق ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.