طرح توجیهی ساخت دستگاه ها و ماشین آلات تولید خمیر سلولز سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Machines for the production of cellulose paste

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی ساخت دستگاه ها و ماشین آلات تولید خمیر سلولز سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی ساخت دستگاه ها و ماشین آلات تولید خمیر سلولز را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.


دستگاه و ماشین آلات تولید خمیر سلولزی برای تولید انواع كاغذ (كاغذ كتاب ، مجله ، روزنامه و .... ) انواع مقوا ، انواع كاغذ برای بسته بندی ، كاغذهای دیواری ، كاغذهای ظریف كاغذهای بهداشتی نرم و محصولات جذب كننده و شكل دار ، انواع دستمال كاغذی و انواع نوار های بهداشتی و ... كاربرد دارد.

 


معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ساخت دستگاه ها و ماشین آلات تولید خمیر سلولز



سیستم های خمیرسازی پیوسته استاندارد صنعتی

رآكتور عمودی ثابت اولین سیستم خمیرساز پیوسته بوده است. مفاهیم پایه این بخش بطور عام در تمامی راه اندازی ها و نصب ها در ظرفیت های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. بین سال های 1957 تا 1997 ، 351 سیستم در كل دنیا نصب و راه اندازی گردیده است.

ظرفیت تولید این سیستم ها بین 200 تا 2000 متریك تن در روز برای خمیر قهوه ای می باشد. همانند سایر واحدهای عملیاتی كارخانجات خمیر و كاغذ ماكزیمم ظرفیت قابل دسترس برای دایجسترهای پیوسته در چهار دهه اخیر رشد فزاینده ای داشته است. زمان ماندگاری كلی چیپس ها در این فرآیندها به 3 تا 8 ساعت تقلیل یافته است. طولانی ترین بخش در رابطه با طول لوله ها 77.5 متر بوده و عریض ترین واحد تولیدی به 9.15 متر می رسد. بزرگترین واحد تولیدی در جهان در حال حاضر تولیدی معادل با 4750 متر مكعب خمیر حاصل از رآكتور دارد.

انواع اشكال مختلف برای این نوع دیگ های پخت پیوسته می تواند وجود داشته باشد. با توجه به تمامی این تفاوت ها ، تمامی دیگ های پخت برای تبدیل چیپس چوب به خمیر توسط یك رآكتور طراحی شده اند. با توجه به چهار شكل ممكن برای این نوع دیگ ها ، سیستم پرشونده توسط نیروهای هیدرولیكی یكی از رایجترین انواع می باشد ، كه در حال حاضر 234 عدد از این نوع در سرتاسر دنیا نصب و راه اندازی شده است. كه این عدد تقریبا 3/2 مجموع واحدها را شامل می گردد.

خصوصیات خمیر سازی مكانیكی :

به طور معمول فرآیندهای مكانیكی دارای بازده بالایی هستند به عنوان مثال برای Norway Spruce بازده %89 - 79 می باشد، در حالی كه در مورد همین گونه در خمیرسازی به روش شیمیایی بازده % 05-54 می باشد . از نظر بوم شناسی و موارد اقتصاد ملی این گونه كاغذ می تواند از منابع محدود چوبی تولید گردد. با توجه به موارد اقتصادی می توان اذعان داشت كه مواد خام می تواند بر روی میزان بازده نیز تاثیر بگذارد. به دلیل بازده بالا خمیر سازی به روش مكانیكی شامل تمامی موارد چوب به عنوان ماده خام می گردد .

 


با مقایسه این فرآیندهای شیمیایی خمیر سازی، خمیرسازی مكانیكی دارای مزایای ذیل می باشد


 

هزینه های تاسیس پایین كارخانه و تجهیزات و فرآیند ساده و غیر پیچیده : فرآیند خمیرسازی مكانیكی دارای خواص خوبی در كاغذ همچون روشنی كاغذ بالا، قدرت تاشوندگی خوب و صافی مناسب و فرم گیری مطلوب و حجیمی بالا می باشد.  

مقاومت به پارگی در دو خمیر شیمیایی Norway Spruce به عنوان یك قانون كلی، خمیرهای مكانیكی در كارخانجات كاغذ سازی برای مقاصد متفاوت و در مدل های مختلف بسته به سفارش و نوع مصرف ساخته می شوند ، اگر چه خمیرهای شیمیایی تنها در چند درجه بندی مهم ساخته و به بازار عرضه می گردند. خمیرهای شیمیایی قبل از مرحله پایانی می بایست پالایش شوند.

به طور طبیعی فرآیندهای خمیرسازی مكانیكی مشكلات خاص خود را دارا هستند. در خمیرسازی به روش مكانیكی به ماده اولیه خام با كیفیت بالا نیازمندیم و میزان مصرف انرژی الكتریكی این فرآیند بالا می باشد . میزان مصرف انرژی الكتریكی ممكن است حتی بالاتر از Mwh/3.5 metric ton در مصارف تهیه صفحات كاغذ مجلات، با كیفیت بالا نیز برسد .

Norway Spruce به دلیل خاصیت طبیعی الیاف، قدرت پیوند در فیبرهای مكانیكی پائین تر از فیبرهای خمیر شیمیایی می باشد، كه باعث پایین بودن تمامی خصوصیات مقاومتی كاغذ می گردد. خمیرهای مكانیكی همچنین ممكن است دارای ناخالصی هایی نیز باشند. خمیرهای تهیه شده به روش مكانیكی مانند خمیرهای شیمیایی نمی توانند رنگبری شوند و پایاداری وماندگاری سفید آن ها نیز محدود می باشد .

ساخت كاغذ  

الیافی كه در ساخت كاغذ بكار می رود معمولاً طبیعی و شامل سلولوز است. كاغذ یكی از فراوردهای مهم چوب است. برای ساختن كاغذ ابتدا تنه درخت را به وسیله دستگاه خردكن به خورده چوب تبدیل می كنند.سپس خرده چوب ها را به وسیله مواد شیمیایی و روشهای مختلف در برج پخت خمیر تجزیه می كنند و از آنها الیاف سلولوزی به دست می آید كه خمیر كاغذ نامیده می شود. از درهم رفتن الیاف سلولوزی و بعد از پرس آنها ورقه كاغذ ساخته می شود.

 


مراحل تولید خمیر کاغذ در کارخانه ها شامل مراحب زیر می باشد :


 

- خرد کردن

- آماده سازی

- پخت

- آسیاب

- انبار کردن خمیر

- آبگیری و شکل دهی

- خشک کردن

 


شرایط واردات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ساخت دستگاه ها و ماشین آلات تولید خمیر سلولز


 

با مراجعه به كتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی، نتیجه گیری شده است كه محدودیت خاصی برای واردات محصول مورد مطالعه وجود ندارد . لذا با پرداخت حقوق گمركی ذكر شده در بالا واردات انجام می گیرد.با توجه به اطلاعات زیر میزان واردات این محصول از كشور های چین، تركیه ، آلمان، جمهوری كره، كانادا بوده بطوری كه در در جمع 1036 تن می باشد .

 


موارد مصرف و كاربرد های محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی ساخت دستگاه ها و ماشین آلات تولید خمیر سلولز

 

خمیرهای مكانیكی به طور عمده در تهیه خمیرهای مكانیكی چاپ مورداستفاده قرار می گیرند ( اگرچه با لفظ كاغذهای چاپ چوبی نیز خوانده می شوند). این ها كاغذهای چاپی با خصوصیات ماتی و چاپ پذیری مناسب در وزن پایه پائین می باشند، ولی خصوصیات مقاومتی و ماندگاری پائینی دارند، كه در مقایسه با بقیه نیازهای موجود از قیمت مناسبی برخوردار است. درجه بندی اصلی كاغذهای روزنامه شامل اندود شده c)8) و بدون اندود شدگی (LWC) می باشد كه به عنوان كاغذ مجلات مورد استفاده قرارمی گیرد.

دلایل اصلی این نوع مصرف را می توان مربوط به قابلیت استفاده آسان و چاپ پذیری مناسب ان در نظر گرفت. تمامی روش های تهیه خمیر به روش مكانیكی خالص (TMP,GW,PGW) برای منظور تهیه كاغذهای چاپ مكانیكی مورد استفاده قرار می گیرند ، ولی اقتصاد تولید و كیفیت محصول نهایی به نوع خمیر كاغذ مكانیكی مورداستفاده معطوف می گردد. به طور كلی استفاده از خاصیت چاپ پذیری مناسب در درجات مختلف در استفاده از فرآیند آسیاب سنگی (PGW ,GW) آسانتر می باشد و برای دسترسی به قابلیت استفاده آسان می توان از روش گرمایی مكانیكی (TMP) استفاده نمود .

كاغذهای روزنامه می توانند تا % 100 از خمیرهای مكانیكی استفاده نمایند، كه این مطلب مربوط به نوع استفاده از روزنامه و DIP تولید آن خواهد بود. كاغذهای اندود شده (SC) به طور معمول% 56-%55 و كاغذهای فاقد اندود شدگی (LWC) 04% - 53% از خمیرهای مكانیكی استفاده می نمایند .

موارد دیگر استفاده از خمیرهای مكانیكی استفاده آن ها در تهیه انواع مقواها، كاغذهای دیواری، كاغذهای ظریف كاغذهای بهداشتی نرم ومحصولات جذب كننده و شكل دار ( فرآورده های قالبی) می باشد . تولید جعبه های مقوایی تاشونده كه دارای سه لایه می باشند به طور سنتی از خمیر مكانیكی آسیاب سنگی استفاده می كند كه به عنوان لایه مركزی از آن استفاده می نمایند .

با رشد روز افزون مصرف مقواهای تولید شده به روش CTMP ( خمیر گرمایی شیمیایی مكانیكی) در صنایع بسته بندی كه در اصلی بر مبنای استفاده از مقوای كرافست صورت می گرفته است، امروزه از این نوع خمیر در قسمت میانی مقواهای سهلایه مصرف می كنند كه البته از خمیر رنگبری شده و شسته شده استفاده می گردد . البته خمیر CTMP به عنوان بخش جذب كننده در محصولات جاذب نیز مورد استفاده قرار می گیرد

بعضی از درجات كاغذهای دیواری تا % 07 شامل خمیر مكانیكی می گردند. اگرچه بعضی از محصولات ظریف كاغذی به نام بدون چوب تولیدمی گردد ولی حتی آنها نیز حدود % 02 - 5 خمیر مكانیكی داخل خود جای می دهند. این كاغذهای ظریف كه با % 02 خمیر مكانیكی ساخته می شوند ، به طور معمول به نام بخشی مكانیكی و تا حدودی مكانیكی نامگذاری می گردند. بسیاری از كاغذهای بهداشتی نرم و محصولات قالبی از خمیرهای مكانیكی به عنوان پایه اصلی خمیر خود استفاده می نمایند ولی در حال حاضر از كاغذهای بازیافتی بیشتر برای این منظور استفاده می گردد .

در مجموع دستگاه و ماشین آلات تولید خمیر سلولزی برای تولید انواع كاغذ ( كاغذ كتاب ، مجله ، روزنامه و ).... انواع مقوا ، انواع كاغذ برای بسته بندی ، كاغذهای دیواری ، كاغذهای ظریف كاغذهای بهداشتی نرم ومحصولات جذب كننده و شكل دار، انواع دستمال كاغذی و انواع نوار های بهداشتی و .... كاربرد دارد .

 


استاندارد های مرتبط با محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی ساخت دستگاه ها و ماشین آلات تولید خمیر سلولز

 

اكنون در موسسه استاندارد وتحقیقات صنعتی ایران 164 استاندارد ملـی در زمینـه صـنایع چـوب و فرآوردهـای چوبی ، 170 استاندارد در زمینه صنایع سلولزی ، بهداشتی و كاغـذ و 88 اسـتاندارد در زمینـه بسـته بنـدی سـلولزی تدوین گردیده است.  

 

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه ساخت دستگاه ها و ماشین آلات تولید خمیر سلولز

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی ساخت دستگاه ها و ماشین آلات تولید خمیر سلولز با کامفار ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.