طرح توجیهی احداث سردخانه دو منظوره سال 1400 + کامفار + Word + Pdf

Store above zero fruit

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث سردخانه دو منظوره ( بالای صفر و زیر صفر ) سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث سردخانه دو مداره را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

نکته قابل توجه در انبار و سردخانه دومنظوره ، بالا و پایین نرفتن درجه حرارت آن و عدم تأثیر حرارت و رطوبت بیرون در درجه حرارت داخل انبار می باشد ، به صورتی که درجه حرارت نباید از اندازه معینی که تنظیم شده است با تناوب 1 ± تغییر پیدا کند .

 


نکاتی درباره احداث سردخانه دو منظوره ( بالای صفر و زیر صفر )


 

انبار و سردخانه انبار، محلی برای نگهداری کالاها و مواد است. در صنعت برای نگهداری مواد اولیه کالاهای نیم ساخته، محصولات یک واحد تولیدی، قطعات یدکی دستگاه ها و ماشین آلات و اجناس اسقاط و در تجارت به منظور نگهداری اقلام و کالاهای خریداری شده برای توزیع و فروش، از انبار استفاده می شود.

نظر به این که اکثر مواد غذایی را نمی توان در تمام مدت سال به طور تازه در اختیار داشت و یا در منطقه ای بنا به شرایط اقلیمی و جغرافیایی نمیتوان نوع خاصی از ماده غذایی را تولید کرد و یا تولید ما بیشتر از مصرف در آن فصل است، انسان ناگزیر است مواد غذایی را به نحوی نگهداری نماید، تا در این صورت بتواند در زمان لازم آن را برای مصرف به کار ببرد بنابراین، لازم است ماده غذایی مذکور را از حمله حیوانات ( مثل موش ) و حشرات و موجودات ذربینی در امان نگه دارد. برای نگهداری این گونه مواد غذایی، چه به صورت خام و چه به شکل فرایند شده، از انبار و سردخانه استفاده می شود.

 


اهمیت احداث سردخانه دو منظوره ( بالای صفر و زیر صفر )


 

بررسی های به عمل آمده و آمارهای منتشر شده از سوی وزارت خانه های مربوط ، نشان می دهد که حدود 30 - 50 درصد از کل ماده غذایی در کشور ما به علت نبود امکانات مناسب نگهداری و فرآیند لازم ازبین می روند. چنانچه با روش های مناسب، از جمله استفاده از انبار و سردخانه از ضایعات مواد غذایی جلوگیری به عمل آید ، می توان افراد بیشتری از جامعه را غذا داد بدون آنکه زمین زیادتری زیر کشت برود و از طرف دیگر قیمت تمام شده مواد غذایی تا اندازه زیادی کاهش خواهد یافت.

مردم علاقه دارند در تمام فصل ها محصولات کشاورزی را با نازلترین قیمت و به بهترین وجه ممکن از نظر خواص ظاهری یا حفظ ارزش غذایی در دسترس داشته باشند. چون استفاده از سرما باعث حفظ دو خاصیت فوق می گردد.

در نتیجه، جلب رضایت خریدار باعث بالا رفتن سطح مصرف خواهد شد . سرما را میتوان در تمام دوره تولید محصول مورداستفاده قرار داد و محصول را به نحو احسن نگهداری نمود و در زمان دلخواه به بازار عرضه کرد. انبار مواد غذایی را میتوان به دو دسته اصلی تقسیم بندی نمود، مواد غذایی بالای صفر درجه و پایین صفر درجه سانتیگراد.

در انبارهای با درجه حرارت زیرصفر درجه کالاهای انجمادی فاسد شدنی از جمله گوشت، کره و ... را نگهداری می کنند ، که درجه حرارت مذکور گاهی تا 32 درجه سانتیگراد زیرصفر می رسد. انبارهای بالای صفر را می توان به دو دسته تقسیم نمود. مواد غذایی فاسد شدنی که لازم است در درجه حرارت سردخانه ای بین صفر و 5 درجه سانتیگراد بوده مثل تخم مرغ، انواع میوه و سبزی و دیگر درجه حرارت معمولی حدود 25 درجه سانتیگراد برای نگهداری انواع حبوبات و غلات.

نکته قابل توجه در انبار و سردخانه ، بالا و پایین نرفتن درجه حرارت آن و عدم تأثیر حرارت و رطوبت بیرون در درجه حرارت داخل انبار می باشد ، به صورتی که درجه حرارت نباید از اندازه معینی که تنظیم شده است با تناوب 1 ± تغییر پیدا کند.

نگهداری مواد غذایی به طریق سنتی در شکل خود از قدیمی ترین روش های نگهداری ست که در اکثر نقاط جهان رایج بوده است و هم اکنون هم در بعضی نقاط دور افتاده و روستاهای ایران رواج دارد. این نکته گفتنی ست که روش های نگهداری مواد غذایی به طریق سنتی، روش های بسیار ارزان و تقریباً بدون خرج و تجهیزات و ماشین آلات هستند. محصولاتی که سرعت بالایی در از دست دادن گاز کربنیک دارند و با مصرف اکسیژن در آن ها سریع است فسادپذیرتر از سایر فرآورده ها هستند و زمان نگهداری آن ها در شرایط معین اندك است.

علاوه بر این قابلیت نگهداری یک محصول را می توان با استفاده از درجه حرارت پایین و یا جو اصلاح شده افزایش داد ، که در این حالت سرعت تنفس کنترل می گردد. نسبت تنفسی یا RQ معیار کمی است که تغییرات راه های متابولیکی یا فعال شدن سیستم های اکسید کنندگی غیرتنفسی را در بافت گیاهی نشان می دهد.

RQ : نسبت حجمی میزان گاز کربنیک تولید شده یک محصول را به مقدار اکسیژن جذب شده در یک زمان معین «RQ » می نامند. در مرحله بحرانی تنفس رسیدن میوه ها که در جریان تنفس آن ها اتفاق می افتد میزان RQ افزایش می یابد.

اگرچه سرعت های تنفسی محصولات مختلف خیلی با هم فرق دارند ، ولی علت آن هنوز مشخص نشده است. تنفس ممکن است به علت انجام واکنش های بیوشیمیایی باشد ، که در اثر صدمه دیدن بافت محصول، برداشت فرآورده و شرایط و تاریخچه هر اندام اتفاق بیفتد . در برخی از محصولات، مانند نخودفرنگی و ذرت شیرین، سوخت مواد قندی بسیار مهم است ، چون در عرض چند ساعت اولیه پس از برداشت، مقدار قابل توجهی از قند خود را از دست می دهند.

در گیاهان، اصولاً تنفس اکسید شدن قندهای شش کربنی و تبدیل آن ها به دی اکسید کربن و آب به وسیله آنزیم ها صورت می گیرد ، که در این واکنش انرژی هم تولید می شود. معادله شیمیایی ساده ای که در اثر تنفس به وقوع می پیوندد به این صورت خلاصه می شود :

انرژی C6H12O6 + 6O2 + 6CO2 + 6H2O +

به ازای مصرف 180 گرم ( یک مولکول گرم ) گلوکز ، 192 گرم ( 6 مولکول گرم ) اکسیژن مصرف می شود و 264 گرم ( 6 مولکول گرم ) دی اکسید کربن و 108 گرم ( 6 مولکول گرم ) آب و 673 کیلو کالری انرژی تولید می گردد. مقدار ماده ای که در اثر تنفس مصرف می شود ، معمولاً کم و به ازای هر یک گرم دی اکسیدکربن ، کمتر از یک گرم است نظر به این که، اکثر سبزی ها و میوه ها در دمای معمولی به ازای هر یک کیلوگرم محصول بیش از 0.1 گرم دی اکسید کربن در ساعت تولید نمی کنند، مقدار ماده ای که در واکنش قرار می گیرد تقریباً 0.01 درصد در ساعت خواهد بود.

البته شدت تنفس در انواع سبزی ها و میوه ها با یکدیگر متفاوت است ، مثلاً در دانه ها، ریشه ها، غده ها، پیازها کند است و بنابراین در شرایط مساوی می توان آن ها را بیشتر نگهداری نمود.

حرارت تولید شده بر اثر تنفس، باعث بالا رفتن دمای انبار می شود ، که نکته بسیار مهمی مورد نگهداری مواد غذایی، بخصوص سبزی و میوه می باشد. در این مورد باید اقدامات لازم را برای پایین آوردن دما انجام داد و آن را تحت کنترل کامل درآورد.

 


نکات قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی احداث سردخانه دو مداره ( بالای صفر و زیر صفر )


 

دما :

دما اساسی ترین ویژگی هر سردخانه است. زیرا نگهداری در سرما در اصل کاهش درجه حرارت محصول در حداقل زمان ممکن و ثابت نگه داشتن آن در درجه حرارت های تعیین شده برای محصولات مختلف است.

کاهش درجه حرارت و حفظ آن در سردخانه ها باعث می گردد تا :

1- تنفس و فعالیت های متابولیک محصول پایین بیاید .

2- پیر شدن محصول به دنبال رسیدگی و همین طور نرم شدن و تغییرات نامناسب بافت و رنگ آن ، کاهش یابد.

3- میزان تبخیر آب و پژمردگی محصولات کم شود .

4- خسارات وارد شده به دنبال فعالیت کپک ها، مخمرها و باکتری ها، به حداقل برسد.

5 - رشد و نمو ناخواسته ( مثل رشد جوانه در سیب زمینی) به میزان زیادی کاهش یابد.

اگر به دما به مثابه یک ویژگی اصلی در سردخانه اشاره کنیم، بدیهی است که ثابت نگه داشتن آن، امکان بهره ور شدن از تأثیرات مثبت آن را به ما می دهد. هر محصولی برای خود یک درجه حرارت مطلوب نگهداری دارد ، که تا محدوده بسیار ناچیزی کمتر یا بیشتر از آن را تحمل کرده، در درجه حرارت های بالاتر و پایین تر، کیفیت نگهداری مطلوبی را نخواهد داشت.

برای مثال، اکثر ارقام سیب در 1- تا صفر درجه سانتی گراد، بهترین شرایط نگهداری را دارند و در مورد گلابی، این درجه حرارت به 1.5 تا 0.5 درجه سانتی گراد می رسد و ... بنابراین ، اگر پس از برداشت، درجه حرارت این محصولات به سرعت تا حد موردنظر کاهش نیابد و یا در طول مدت نگهداری درجه حرارت حتی یک درجه سانتی گراد افزایش یابد .

سریعاً تغییرات نامطلوبی در محصول به وجود می آید، که کاهش بیش از حد درجه حرارت هم عوارض نامطلوب دیگری را به دنبال خواهد داشت. در بخش تدثیر شرایط سردخانه بر روی مواد غذایی، به طور کامل در این باره صحبت خواهد شد.

ثبات درجه حرارت، اهمیت ویژهای دارد ، اما این ثبات باید با یکنواختی دما در تمام محیط سردخانه همراه باشد. این یکنواختی، تنها با چرخش هوا با حجم مشخصی در واحد زمان، به دست می آید در صورتی که سرعت حجمی هوای در گردش خیلی کم باشد ، درجه حرارت در سردخانه یکسان نیست و ممکن است اختلاف درجه حرارت در قسمت های مختلف سردخانه زیاد شود.

معمولاً اختلاف درجه حرارت زیاد بین محصولات و هوای سردخانه در هنگام نگهداری میوه ها و سبزی ها عوارض نامطلوبی را به دنبال دارد ، که از جمله می توان به تغییرات در رطوبت نسبی و مسایلی از این قبیل اشاره کرد ، که در جای خود به آن ها خواهیم پرداخت. در ابتدای ورود محصولات به سردخانه ، معمولاً اختلاف درجه حرارت بین آن ها و محیط زیاد است.

بنابراین، هوا باید با سرعت بیشتری در بین محصولات به حرکت درآید و هنگامی که این اختلاف درجه حرارت به حداقل خود رسید ، می توان از حداقل سرعت چرخش هوا استفاده کرد ، به عنوان مثال اگر در ابتدا اختلاف درجه حرارت محصول و دستگاه تبرید 5.5 درجه سلسیوس باشد ، به حدود 28 متر مکعب هوا در دقیقه برای هر تن محصول نیاز است اما با کاهش درجه حرارت محصول، تنها به 1.5 مترمکعب هوا در دقیقه، برای همین مقدار محصول نیاز داریم.

نکته بسیار مهم، فراهم آوردن شرایط چرخش مطلوب هوا در بین محصولات موجود در سردخانه است که در اینجا، بسته بندی مناسب محصولات و چیدن مناسب آن ها نقش اصلی را بر عهده خواهد داشت. معمولاً درجه حرارت قسمت های مرکزی محموله های بسته بندی شده کمی بالاتر از هوای سردخانه است ، که در شرایط مطلوب سرعت چرخش هوا و حرکت یکنواخت آن، این اختلاف نباید بیش از 0.5 درجه سلسیوس باشد .

در سردخانه های تجارتی دماسنج ها را در ارتفاع 1.5 متری قرار میدهند تا خواندن آن ها آسان تر باشد. هرچند که بهتر است از ترموستات های قابل اطمینان، برای تنظیم درجه، درجه حرارت در نقاط مختلف سردخانه استفاده نمود و در صورت امکان درجه حرارت را در قسمت های مختلف به طور مداوم اندازه گیری کرد.

همانطور که گفته شد، تنظیم درجه حرارت و ثبات آن، اهمیت بسیاری دارد که برای این کار باید تعداد کارگران، لامپ های روشن، وسایل نقلیه در حال تردد و بسیاری از عوامل دیگر تولید کننده حرارت در سردخانه ها، مورد محاسبه دقیق قرار گیرند.

حتی در مقابل درهای اصلی رفت و آمد افراد با بالابرها از پرده های پلاستیکی ضخیم استفاده می شود تا تبادل حرارت و به دنبال آن تبادل رطوبت بین سردخانه و محیط خارج انجام نگیرد. در اینجا، هوای محبوس بین در و پرده، در حکم « عایق » عمل می کند .

رطوبت نسبی :

رطوبت نسبی، مقدار رطوبت موجود در واحد حجم هوا نسبت به مقدار رطوبتی ست که در همان دما هوا را اشباع می کند. به بیان دیگر، از آنجا که رطوبت نسبی به صورت درصد بیان می شود می توان گفت رطوبت نسبی آن قسمت از ظرفیت رطوبت هوا بر حسب درصد است که اگر مقدار بیشتری رطوبت به هوا اضافه شود ، ظرفیت رطوبتی هوا ( در دمای مورد نظر ) تکمیل خواهد شد و به بیان دیگر ، به حالت اشباع یا رطوبت نسبی % 100 خواهد رسید و در صورتی که مقدار بیشتری رطوبت به هوا اضافه شود ، شاهد تشکیل قطرات شبنم بر روی دیواره ها ظروف و جعبه های مورد استفاده در بسته بندی میوه ها و سبزی ها، معمولاً هنگام ورود به سردخانه خشک هستند.

این امر، باعث کاهش رطوبت سردخانه می شود . در این موارد، از دستگاه تولید رطوبت که آب را به صورت قطرات بسیار ریز در سردخانه می باشد، استفاده می کنند.

هر محصولی دارای شرایط خاصی از درجه حرارت و رطوبت نسبی ست ( که تعدادی از آن ها را در طرح توجیهی احداث سردخانه بالای صفر و زیر صفر مشاهده خواهید نمود ) ، با رعایت این دو عامل اصلی، زمان ماندگاری محصولات به حداکثر خود خواهد رسید.

عایق بندی :

عایق بندی سردخانه ها برای جلوگیری از اتلاف انرژی و امکان پایین آوردن درجه حرارت داخل تا صفر درجه، در سردخانه های بالای صفر و زیر صفر برای نگهداری در حالت انجماد، ضروری ست. در اصل، پس از کاهش درجه حرارت مواد غذایی تا حد مورد نظر اصل « عایق بندی » ، تعیین کننده شرایط کار و نحوه نگهداری محصولات و کارایی سیستم خواهد بود.

در طول زمان نگهداری در سرما یا انجماد سیستم تبرید به مقابله یا مقدار حرارت انتقال یافته از کف و دیواره ها می پردازد ، زیرا در چنین حالتی معمولاً نیازی به سرد کردن مواد غذایی نیست بلکه در واقع فرایند سرد نگاه داشتن انجام می گیرد .

اگر سردخانه را به طور ساده، یک ساختمان مستقل و یا دیواره هایی ساده در نظر بگیریم، انتقال حرارت از چهار دیواره، کف و سقف انجام می گیرد. مقدار حرارتی که از یک دیواره ساده در واحد زمان منتقل می گردد به چهار عامل اصلی سطح دیواره هدایت حرارتی، ضخامت دیواره و اختلاف درجه حرارت داخل و خارج بستگی دارد. اتلاف انرژی از یک سطح را می توان با فرمول زیر محاسبه کرد :

هدایت حرارتی، ضریبی ثابت و وابسته به جنس دیوار است. پس، هرچه هدایت حرارتی یک ماده خاص کمتر باشد آن ماده، عایق بهتری ست . در مورد سطح و اختلاف درجه حرارت معمولاً نمی توان تغییراتی انجام داد. از طرف دیگر، مشخص است که با استفاده از مقاومت حرارتی بالاتر و با هدایت حرارتی کمتر ، که با انتخاب یک عایق مناسب انجام می گیرد می توان از ضخامت های کمتر عایق استفاده نمود .

عایقی برای استفاده مناسب تر است که در ضخامت های کمتر دارای کارآیی مناسب باشد . علاوه بر عایق حرارتی، به مواد نفوذناپذیر در برابر آب هم نیاز داریم که بسیاری از عایق های جدید، هر دو کار را به خوبی انجام می دهد.

دیوارها، کف و سقف سردخانه همه باید عایق بندی شده باشند. معمولاً عایق بندی به این صورت انجام می گیرد که از قسمت خارجی سردخانه به ترتیب یک لایه از مواد نفوذناپذیر در برابر آب (غالباً از جنس رزین های پلیمر) ، سپس لایه عایق حدوداً به قطر 10 سانتی متر از جنس پشم شیشه، اسفنج پلی استایرن و یا مواد مشابه و در نهایت، لایه ای دیگر از لایه اول و روی آن، روکش بتون همسطح پوشیده می شود.

امروزه مصرف صفحات نفوذناپذیر در برابر بخار و عایق حرارتی که پیش ساخته و آماده هستند استفاده بیشتری دارد زیرا به راحتی به هم متصل می شوند و در هنگام ساخت اسکلت آهنی بسیار سریع و ساده می توان آن ها را نصب نمود. البته این صفحات گران و قابل اشتغال هستند.

نور کافی :

در بهداشت حرفه ای، میزان شدت روشنایی دارای دو مقدار مشخص، هر دوسطح حداقل و پیشنهادی، برای تمامی واحدهای صنعتی، اداری، آزمایشگاهی و ... است و با واحدهای متفاوتی اعلام گردیده است. از آنجا که نگهداری در سرما، اساساً فرایند نگهداری در شرایط نبود نور مرئی ست . بنابراین، محصولات در هنگام نگهداری، باید در حداقل نور ممکن و یا حتی تاریکی مطلق باشند .

از طرف دیگر، میزان حرارت تولید شده به وسیله لامپ های مختلف، در حکم، بار حرارتی اضافی ست که بر سیستم سرمازا تحمیل می گردد یا به بیان دیگر، بخشی از توان سیستم سرمازا، صرف خنثی کردن حرارت ناشی از منابع روشنایی می شود.

در قوانین بهداشت حرفه ای کشور، کارخانجات مواد غذایی دارای استانداردهای روشنایی هستند اما ذکری از استاندارد روشنایی در داخل سردخانه ها، به میان نیامده است. با این حال، کاملاً مشخص است که هنگام کار کارگران، جابه جایی کالاها و همینطور، بازرسی وضعیت محصولات و محیط داخلی انبار باید از روشنایی کامل و مناسب استفاده نمود.

حداقل مقدار روشنایی عمومی در قسمت های مختلف کارخانجات مواد غذایی، بین 100 تا 70 لوکس ( لومن بر متر مربع ) است که در شرایط پیشنهادی به 150 تا 200 لوکس بالغ خواهد شد البته ، این شدت روشنایی در قسمت های مربوط به شست وشو و پر کردن بیشتر خواهد بود. اما اساساً در انبارهای نگهداری، حداقل روشنایی لازم مورد استفاده قرار می گیرد. در جدول های « راهنمای میزان نور مورد نیاز » ، مقدار نور تعیین شده برای خنک کننده هایی که نیروی انسانی در آن ها تردد میکند در واحد F + - C معادل F + - C 30 و در انبارهای نگهداری F + - C20 اعلام گردیده است ،

که نحوه اندازه گیری شدت روشنایی در سطح کف انبار و یا سردخانه می باشد. میزان نور لازم برای انبارهای نگهداری مواد غذایی خشک و یخچال هایی که نیروی انسانی در آنها تردد می کند F + - C 10 تعیین گردیده است ولی باز هم تکرار می کنیم که در شرایط نگهداری محصولات به صورت سرد یا منجمد، بهتر است از حداقل نور ممکن و یا حتی تاریکی کامل استفاده شود و اعمال مقادیر تعیین شده برای روشنایی، تنها در شرایط حضور یا تردد نیروی انسانی و یا حرکت وسایل حمل و نقل، ضروری ست.

هنگام دور کردن منبع حرارتی و آب سرد از دو طرف، آمونیاك مایع شروع به جوشیدن کرده، اطراف لوله به سرعت یخ میزند. واضح است که اگر آمونیاك مایع را از یک دستگاه تبخیر کننده عبور دهیم، مایع با جذب حرارت موادی که در داخل تبخیر کننده قرار دارند به بخار تبدیل شده، هم زمان مواد مورد نظر سرد می گردد و گاز آمونیاك از دستگاه خارج می شود.

اما به دلایل مختلف، اعم از خطر آلودگی محیط زیست، عوارض نامطلوب بر روی نیروی انسانی و هزینه بسیار بالا ناچار به جمع آوری مجدد مواد سرمازا و تبدیل آن ها به مایع هستیم تا بتوان دوباره آن ها را در یک چرخه بسته، به کار گرفت و این نیاز، پایه اصلی به وجود آمدن چرخه های تبریدی گردید.

مواد سرمازا :

همان گونه که از اساس عمل سیستم های تولید سرما استنباط می شود ، مهم ترین عامل در سیستم تولید برودت، مواد سرمازا یا مبرد هستند . این مواد باید دارای خصوصیات منحصر به فردی باشند ، تا امکان استفاده از آن ها در یک سیستم تولید سرما وجود داشته باشد. به طور کلی هر ماده سرمازا باید دارای خصوصیات زیر باشد:

1- نقطه جوش پایین

2 - گرمای نهان تبخیر زیاد

3- تولید بخار متراکم

4- غیرسمی بودن

5- اشتغال ناپذیری

6- سازگار با روغن های صنعتی

7 - خورنده نبودن

8 - جداسازی از آب

دلایل برخوداری از خصوصیات مذکور، تقریباً واضح است . نقطه جوش پایین، باعث افزایش در سرعت تولید سرما و رسیدن به درجه حرارت های هرچه کمتر خواهد شد. گرمای نهان تبخیر زیاد، حجم مایع سرمازای مورد استفاده را کاهش می دهد و می توان حجم کلی سیستم را کاهش داد .

تولید بخار متراکم با دانسینه پایین، حجم دستگاه های فشرده کننده یا کمپرسور را کاهش می دهد و سازگاری با روغن هم به دلیل امکان اختلاط مواد سرمازا و روغن های صنعتی در دستگاه های مختلف، بخصوص کمپرسورهاست.

 


تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی احداث سردخانه دو مداره ( بالای صفر و زیر صفر )

 

یخچال ویترینی بزرگ

موتور برق اضطراری

پخچال معمولی

پالت

قالب

دستگاه پرس

دستگاه بسته بندی

تجهیزات آزمایشگاهی
و ....

:: دانلود فایل طرح توجیهی تیپ احداث سردخانه دو منظوره سال 1400 ( بالای صفر و زیر صفر )

  • تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

    در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی احداث سردخانه بالای صفر و زیر صفر ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

    کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.