جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید شناور صیادی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید شناور صیادی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
شناورهای صیادی برای انجام صید ماهی و دیگر آبزیان بکار می رود ، در واقع نوعی خودرو دریایی یا قایق های موتوردار محسوب می گردند . این وسایل روی آب شناور مانده و به وسیله موتورهای بنزینی که روی بدنه شناور نصب شده است ، حرکت می نمایند و شامل تجهیزات پهن و جمع کردن تور و دیگر ادوات صید ، تجهیزات الکترونیکی صید ، تجهیزات سرد خانه ای می باشد .
معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شناور صیادی
شناورهای صیادی نوعی خودرو دریایی یا قایق های موتوردار محسوب می گردند . این وسایط روی آب شناور مانده و به وسیله موتورهای بنزینی که روی بدنه شناور نصب شده است ، حرکت می نمایند . شناورهای صیادی مجهز به تجهیزات مختلف صیادی می باشند که ذیلا به برخی موارد مهم آن اشاره شده است .
تجهیزات پهن و جمع کردن تور و دیگر ادوات صید
در صید صنعتی ، وزن تور و دیگر ادوات صید بالا بوده و لذا پهن کردن آن در دریا لازم است از طریق و ینچ و تجهیزات مکانیکی دیگر صورت گیرد . از طرف دیگر جمع کردن تور محتوی ماهی ( و یا دیگر آبزیان ) بدلیل برخورداری آن از وزن بالا و جنب و جوش ماهی ها ، توسط تجهیزات مخصوص ( وینچ و جرثقیل ) صورت می گیرد . لذا تمامی این تجهیزات متناسب با ابعاد و ظرفیت شناور روی آن نصب و مورد استفاده قرار می گیرد .
تجهیزات الکترونیکی صید
در صید صنعتی ، صید صورت گرفته لازم است از میزان بالایی برخوردار باشد تا بواسطه آن سرمایه گذاری های صورت گرفته از توجیه اقتصادی لازم برخوردار گردد . بنابراین عموماً در شناورهای صیادی از ادوات الکترون یکی جهت اطلاع گیری از تراکم جمعیت آبزیان ، مسیر حرکت آنها ، عمق حرکت و غیره استفاده می گردد تا به واسطه آن بهره وری صید افزایش یافته و صیادان با صرف زمان کمتر ، قابلیت انجام صید بیشتری را داشته باشند .
دستگاه اکو ساندر و جهت یاب حرکت جمعیت آبزیان از جمله تجهیزات بسیار معمول مورد استفاده در این باب است .
تجهیزات سردخانه ای
جمعیت آبزیان عموما در فاصله های دورتر از ساحل بیشتر است و لذا صید در آن محل ها از مطلوبیت بالاتری برخوردار می باشد . لیکن در فاصله های بالا ، مدت زمان بیشتری جهت صید و مراجعت به ساحل مورد نیاز است و در این مدت احتمال فاسد شدن آبزیان صید شده وجود خواهد داشت . لذا بسیاری از شناورها به سردخانه جهت نگهداری صید و جلوگیری از فساد آن مجهز می باشند و در برخی شناورهای بزرگ ظرفیت این سردخانه ها تا 60 تن نیز بالغ می گردد .
شناورهای صیادی برای انجام صید ماهی و دیگر آبزیان و شناورهای تفریحی به منظور ورزش و تفریح مورد استفاده قرار می گیرد .
استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید شناور صیادی
برای تولید شناور صیادی باید استانداردهای شماره 8125 – 7036 – 8154 – 7037 – 8411 – 7038 – 8820 – 8072 – 8969 - 8824 رعایت شوند .
کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شناور صیادی :
کشورهای مطرح در تولید شناورهای دریایی را می توان به صورت زیر عنوان کرد :
آمریکا - انگلستان – ایتالیا - ژاپن – چین- پرتغال – هندوستان - فرانسه
از نقطه نظر کشورهای مصرف کننده نیز باید گفت که " کلیه کشورهایی که دارای سواحل دریایی می باشند ، مصرف کننده این محصولات محسوب می شوند .
شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شناور صیادی
شرایط واردات محصول
با مراجعه به کتاب مقررات بازرگانی خارجی کشورمان ، محدویت خاصی برای واردات این ماشین آلات مشاهده نشده است . حقوق ورودی این اقلام 4 درصد است .
شرایط صادرات محصول
با مراجعه به کتاب مقررات صادرات و واردات منتشر شده از سوی وزارت بازرگانی نتیجه گیری شده است که در مورد شناورهای دریایی هیچگونه شرایط خاصی به لحاظ قانونی و مقررات وزارت بازرگانی وجود ندارد .
اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شناور صیادی
روزی بسیاری از مردمانی که در حاشیه بنادر و شهرها و روستاهای ساحلی کشور زندگی می کنند ، از طریق صید آبزیان و فروش آن در بازار تأمین می گردد بطوریکه این کسب و کار برای هزاران نفر اشتغال ایجاد کرده است . از طرف دیگر گوشت و فرآورده های آن در کشورمان بعنوان کالاهای اساسی مردم محسوب می شوند و در این میان گوشت سفید آبزیان به لحاظ ارزش غذایی از جایگاه ویژه ای در الگوی غذایی انسان ها برخوردار است ولی در کشورما این امر عموماً کمتر توجه شده و سرانه مصرف آبزیان در مقاسه با مصرف سا یر گوشت ها از میزان پایین تری برخوردار است .
توان اهمیت اجرای طرح را در موارد زیر دسته بندی کرد :
- ایجاد و ارتقا ء اشتغال پا یدار و مولد در شهرهای ساحلی کشور بصورت مستقیم و سایر نقاط کشور بصورت غیر مستقیم
- ارتقاء سطح درآمدهای صیادان
- افزایش تولید گوشت در کشور
- ایجاد تفریحات سالم در جامعه و همچنین درآمد زایی از محل تفریحات فوق
با توجه بر مطالب ذکر شده می توان نتیجه گیری کرد که تولید و عرضه شناورها در اقتصاد مناطق ساحلی کشور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد .
کیفیت عملکرد شناور صیادی
شناور یک ماشین یا به عبارت دیگر یک خودرو است که برای مصارف دریائی مورد استفاده قرار می گیرد . از طرف دیگر تجهیزات و متعلقات حساس و مهمی روی این شناورها نصب می گردد ، که هر کدام در جای خود عهده دار انجام فعالیت هائی می باشند . بنابراین کیفیت عملکرد شناور و تجهیزات نصب شده روی آن برای استفاده کننده از اهمیت بسیار بالائی برخوردار است و تولید کننده این خودروها لازم است توجه کافی به آن بنماید .
رعایت کلیه نکات ایمنی
یکی از موارد حساس در مورد شناورها ، درجه ایمنی آن می باشد . این تجهیزات در دریاها فعالیت می نماید و لذا احتمال مواجه شدن آن با شرایط نامناسب جوی در دریاها وجود دارد . بنابراین با توجه بر وابستگی جان انسان بر عملکرد درست شناور در این ایام ، اهمیت رعایت کلیه نکات ایمنی در طراحی و ساخت شناور آشکار می باشد .
رعایت استانداردهای فنی
مشخصات ، اندازه و ابعاد ، تنوع شناورها لازم است بطور کامل مطابق مشخصه های فنی و مهندسی موجود در این زمینه انتخاب و اجرا گردد .
برخورداری تولیدکننده از مزیت رقابتی به لحاظ قیمت
همانند سایر کالاهای تجاری ، قیمت یکی دیگر از عوامل مطرح در بازارهای جهانی می باشد ، و لذا صادرکننده ای می تواند در بازارهای جهانی حضور داشته باشد ، که علاوه بر برخورداری از توان فنی و مهندسی بالا، قابلیت ارائه ماشین به قیمت مناسب را نیز داشته باشد.
خدمات پس از فروش
محصولات تولیدی طرح ، یک کالای سرمایه ای محسوب می گردند . از این رو خدمات پس از فروش از اهمیت بالائی در آن برخوردار است . بنابراین لازم است صادر کننده توانائی ارائه این خدمات را نیز برای کشور مقصد صادرات داشته باشد .
فرایند تولید شناور صیادی
طراحی و مهندسی
انجام یک طراحی با کیفیت و همچنین ساخت مطابق آن ، مستلزم استفاده از یک دانش فنی قابل قبول است . نکته ای که در اینجا لازم بذکر است این است که در برخی از ماشین آلات صنعتی به لحاظ پیچیدگی های فنی و حساسیت عملکرد ماشین ، شیوه های معمول مهندسی معکوس برای ساخت ماشین آلات جوابگو نبوده و لذا در این حوزه ها استفاده از مستندات اصلی طراح و سازنده اصلی ماشین یا ابداع کننده آن اجتناب ناپذیر است .
از اینرو برخی از شرکت ها با انجام شراکت با شرکت اصلی و صاحب تکنولوژی ( کسب لیسانس – انتقال تکنولوژی – joint venture ) دانش فنی را از آن کسب و بر اساس ان اقدام به ساخت ماشین می نمایند .
محصول تولیدی این شرکت ها نسبتاً همسان با شرکت صاحب تکنولوزی بوده و علاوه بر آن شرکت ایرانی اجازه استفاده از نشان تجاری شرکت صاحب تکنولوژی را خواهند داشت. که این امر علاوه بر افزایش قدرت رقابتی ماشین آلات ساخت داخل ، قابلیت صادراتی نیز افزایش می یابد . در مورد محصول مورد مطالعه نیز این وضعیت پیشنهاد شده است.
ساخت اسکلت شناور
اسکلت شناور از پروفیل و ورق فولادی ساخته می شود . همچنین محل نصب کابین ، موتور ، و ینچ ها ، جرثقیل و دیگر ادوات صید نیز بوسیله فولاد تقویت می گردد . فرا یند ساخت اسکلت شامل برشکاری پروفیل و جوشکاری آن می باشد که این عملیات مطابق نقشه فنی شناور انجام می گیرد .
ساخت بدنه فایبر گلاس
بدنه شناور که شامل بخش عمده آن می گردد ، عموماً از فایبر گلاس ( رزین پلی استر به همراه الیاف مصنوعی ) ساخته می شود . شیوه تولید در اینحالت بدین صورت است که الیاف مصنوعی روی اسکلت فلزی ساخته شده نصب و دور آن قالبگیری شده و رزین پلی استر پس از ترکیب با مواد شیمیایی مختلف که سبب پلیمره شدن آن می شوند به داخل قالب تزریق ( اکثراً دستی ) می گردد . رزین تزریق شده پس از چند دقیقه سفت شده و قالب باز و اتاق کامل شناور از آن استحصال می گردد .
نصب قطعات استاندارد و تجهیزات جانبی
این قطعات شامل موتور ، سیستم کنترل ، کابین ، تجهیزات الکترونیکی ، وینچ ها و غیره می باشند . قطعات فوق از بازار بصورت آماده خریداری شده و روی شناور نصب می گردد.
ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید شناور صیادی
- ماشین تراش
- ماشین مته ستونی
- جرثقیل سقفی
- گیوتین ورق بر
- دستگاه اره آتشی
- دستگاه اره صابونی
- تجهیزات ریختگری رزین
- تجهیزات میکس رزین
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شناور های صیادی
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید شناور صیادی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98