جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و استارت آپ هاطرح توجیهی هتل 5 ستاره سال 1401 + word + pdf + کامفار
طرح توجیهی تولید ابزارهای صیادی ( تور و قلاب ماهی گیری ) سال 1400 + کامفار - 5.0 out of 5 based on 2 votes
امتیاز کاربر:  / 2
ضعیفعالی 

Fishing Accessories

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی ابزارهای صیادی مانند تور و قلاب ماهی گیری سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی ابزارهای صیادی مانند تور و قلاب ماهی گیری را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. 

 

ادوات صیادی به عنوان ابزارهای کار صیادان مورد استفاده قرار می گیرد ، که این امور شامل صید ، حمل آبزی از دریا به شهر ، نگهداری آبزی در دوره پس از صید تا فروش آن و ...... مورد استفاده قرار می گیرند . این ادوات ابزار کار صیادان بوده و بدون استفاده از آن ها ، امکان کار برای صیادان وجود ندارد .

تورهای تولید شده در این واحد بیشتر برای مصرف در ماهیگیری و پرورش ماهی استفاده می گردد و دارای انواع متنوعی است ، لذا نوع مورد نظر ، تورهای ماهیگیری بدون گره است كه در سیستم بافندگی راشل تولید می گردد . تور ماهیگیری جزء اولین وسایل شكار حیوانات آبزی بوده كه بشر از آن استفاده نموده است .


معرفی محصول و نکاتی درباره ابزارهای صیادی ( تور و قلاب ماهی گیری )


 

تورهای ماهیگیری دارای انواع متنوعی است ، لذا نوع مورد نظر ، تورهای ماهیگیری بدون گره است كه در سیستم بافندگی راشل تولید میگردد . تور ماهیگیری جزء اولین وسایل شكار حیوانات آبزی بوده كه بشر از آن استفاده نموده است . معمولاً تورهای ماهیگیری را بر اساس نوع ساختار تشكیل دهنده آنها به دو گروه ساختار گرهای و بدون گره تقسیم بندی مینمایند .

در هر دو نوع این تورها ابعاد مشهای آنها متناسب با محیطی كه از آنها استفاده میشود و نوع و اندازه ماهی ها انتخاب می گردد . در قدیم تورهای ماهیگیری و تورهای پرورش ماهی را با طنابهای چند رشته و یا نخهای برید با ساختاری متشكل از گره های به هم پیوسته می بافتند .

از مزایای این ساختار ، استحكام بالا ، مقاومت سایشی خوب و آسودگی تعمیر این تورهاست . از معایب این تورها سرعت تولید كم و غیر اقتصادی بودن آنها و برجسته بودن گره ها میباشد . كه این مسیله ممكن است موجب صدمه زدن به ماهی ها گردد به خصوص در تورهای پرورش ماهی این مسیله از اهمیت بیشتری برخوردار است .

تورهای ماهیگیری بدون گره یا راشل از نظر تولید اقتصادی تر می باشند . زیرا برای تولید این تورها نیازی به طنابهای چند رشته یا نخ های برید نبوده و از سرعت تولید نستاً بالایی برخوردار می باشند . از این رو سهم تورهای راشل بدون گره در هر دو ماهیگیری و پرورش ماهی به صورت معنی داری در حال افزایش است . اما از معایب این تورها همچون دیگر تورهای راشلی مشكل پدیده نردبانی در آنها است .

در قضاوت كارایی تورها دوام مهمترین پارامتر مورد توجه است . دوام تورهای بدون گره تحت تأثیر سه فاكتور قرار دارد :

- استحكام مش تورهای جدید

- كاهش استحكام مشها بر اثر فرسایش آب و سایده شدن

- مقاومت در برابر پدیده نردبانی

تور های تولید شده در این واحد بیشتر برای مصرف در ماهیگیری و پرورش ماهی استفاده میگردد ولی از این پارچه ها میتوان همچنان به عنوان تورهای ورزشی ، صنعتی و تورهای محافظ در ساختمان سازی نیز استفاده نمود .

در استان های ساحلی کشور ، صیادی و کسب و کار شیلاتی از جمله کارهای اصلی و مهم مردم بشمار می آید ، بطوری که بسیاری در این استان ها امورات زندگی خود را از طریق صیادی می گذرانند .

با نگاهی بر صنعت صیادی و تکنولوژی صید در می یابیم که ادوات و ابزارآلات زیادی در این صنعت مورد استفاده قرار می گیرد ، که بدون آن ها عملا صیادی ناممکن است . این ادوات در انواع مختلف و بر حسب نیاز صیاد انتخاب و مورد استفاده قرار می گیرد .

در حالت کلی ادوات صید را بر حسب موارد استفاده می توان به دو گروه طبقه بندی نمود :

ادوات سنتی

این ادوات شامل تورها ، چنگک ها ، بویه ها ، سیم ها و ...... می باشند .

ادوات جدید

با توسعه صنعت صیادی و ورود دانش الکترونیک و برق به این صنعت ، ادوات مختلفی برای تسهیل صیادی و افزایش راندمان آن ساخته و روانه بازار شده است که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد.

اکو ساندر ( دستگاه شناسائی تجمع جمعیت آبزیان )

جهت یاب الکترونیک

ادوات صیادی به عنوان ابزارهای کار صیادان مورد استفاده قرار می گیرد ، که این امور شامل صید ، حمل آبزی از دریا به شهر ، نگهداری آبزی در دوره پس از صید تا فروش آن و ...... مورد استفاده قرار می گیرند . این ادوات همانطوری که ذکر گردید ، ابزار کار صیادان بوده و بدون استفاده از آن ها ، امکان کار برای صیادان وجود ندارد .

ابزارهای صیادی به عنوان ادوات کار صیادان بشمار آمده که در صید نگهداری و انتقال آبزیان صید شده مورد استفاده قرار می گیرد و لذا کالای جایگزین خاصی برای آن ها نمی توان معرفی کرد .

محصولات مورد مطالعه طرح حاضر ، بعنوان یک ادوات عمومی مورد استفاده کسب و کار انسان ها محسوب می گردد و از نگاه کلان می توان گفت که این محصولات اهمیت استراتژیک خاصی در داخل کشور و بازارهای جهانی ندارند . لیکن از آنجایی که استفاده از این ادوات سبب ارتقاء اقتصادی کسب و کار صیادان می گردد ، لذا به نظر می رسد که تولید و استفاده از آن ها می تواند کمک موثری به صیادان بنماید .

 


کد های آیسیک ، شماره تعرفه های گمرکی و استانداردهای محصول در طرح توجیهی تولید ابزارهای صیادی ( تور و قلاب ماهی گیری )


 

با توجه به اینكه ماهی همواره به عنوان یكی از مواد غذایی ضروری برای انسانها بوده و می باشد . و همچنین صنعت شیلات چه در ایران و چه در دنیا ، صنعتی بسیار مهم بوده و هر روزه سرمایه گذاری وسیعی در این راستا انجام می پذیرد . لذا این محصول همواره مورد تقاضای مصرف كنندگان خود در سرتاسر دنیا خواهد بود و از اهمیت خاصی برخوردار می باشد .

کد های آیسیک :

تور ماهیگیری : 17231131

تورهای دستی ماهیگیری : 36931351

تور فلزی ماهیگیری :  36931352

لوازم ماهیگیری : 36931350

هشدار دهنده صید ماهی : 31901520

تعرفه های گمرکی :

تور ماهی گیری مهیا شده برا ی ماهیگیری ، ازمواد نسجی سنتتیک یا مصنوعی : 56081100 ، با حقوق ورودی 25 درصد

تور ماهی گیری بافته از مواد نسجی سنتتیک یامصنوعی ( باستثناء تورماهیگیری ) : 56081900 ، با حقوق ورودی 30 درصد

چوب های ماهیگیری : 95071000 ، با حقوق ورودی 25 درصد

قلاب های ماهیگیری ، حتی متصل به زه کوتاه ماهیگیری : 95072000 ، با حقوق ورودی 4 درصد

قرقره های ماهیگیری : 95073000 ، با حقوق ورودی 25 درصد

ادوات برای ماهیگیری باقلاب ، تورماهیگیری دسته دار ، تورهای پروا نه گیری وتورهای همانند ، پرنده مصنوعی وسایر طعمه ها برای جلب شکار ولوازم همانند صید یاشکار : 95079000 ، با حقوق ورودی 4 درصد

استاندارد های تور ماهیگیری :

686 : تور ماهیگیری - شرح و طرح تورهای گره دار

1734 : روش تعیین بار پارگی نخها و گره ها

3382 : تور ماهیگیری - نخ پلی امید مورد مصرف - ویژگیها

7227 : نساجی - نخ تور ماهیگیری - تعیین تغییر طول

 


تولید کنندگان و مصرف کنندگان عمده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ابزارهای صیادی ( تور و قلاب ماهی گیری )


 

در حال حاضر بسیاری از کشورهای جهان تولید کننده ادوات صیادی می باشند و با توجه بر اینکه ادوات فوق تبادلات ثبت شده منظمی در جهان ندارند ، لذا کشورهای خاصی را نمی توان به عنوان عمده تولیدکنندگان این کالاها معرفی کرد ، ولی مطابق اطلاعات موجود کشورهای آمریکا ؛ ژاپن از کشورهای مطرح در تولید ابزارهای صیادی در جهان می باشند.

از نقطه نظر کشورهای مصرف کننده کالاهای مورد بررسی ، باید گفت که کلیه کشورهای ساحلی جهان که در آن ها امکان و قابلیت های صید آبزی وجود دارد ، مصرف کنندگان این کالاها محسوب می گردند و تفاوت مصرف صرفا در مورد انتخاب نوع ادوات می باشد .

کشور های چین و تایلند از عمده تولیدکنندگان و کشور های قطر و امارات متحد عربی از عمده مصرف کنندگان تور ماهیگیری می باشند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ابزارهای صیادی


 

ادوات صید دارای مشخصات عمومی جهانی بوده و در کلیه کشورها مورد استفاده قرار می گیرند و لذا با در نظر گرفتن این موضوع می توان گفت که امکان صادرات کالاهای مورد بررسی به سایر کشورها وجود دارد . همچنین از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی برای صادرات محصولات تولیدی طرح هیچگونه شرایط و محدودیتی به چشم نمی خورد و انتظار می رود که در صورت وجود توانایی در صادرکننده ، صادرات آنها به کشورهای دیگر امکان پذیر باشد .

 


فرایند تولید ابزارهای صیادی ( تور و قلاب ماهی گیری )


fishing net

- برشکاری

- تزریق

- فرم دهی با پرس

- فرم دهی با ماشین مخصوص

- مونتاژ

تورهای ماهیگیری را به طور كلی به دو روش مختلف میتوان تولید نمود كه عبارتند از :

تورهای ماهیگیری با گره

تورهای ماهیگیری بدون گره یا راشل

تورهای ماهیگیری با گره :

این تورها از نخهای برید یا طنابهای چند رشته ساخته میشوند . ولی تورهای ماهیگیری بدون گره یا راشل همان گونه كه از اسم آن پیدا است توسط ماشین بافندگی راشل و با ساختاری بدون گره بافته می شوند بدون نیاز به نخهای برید یا طناب های چند رشته .

تورهای ماهیگیری بدون گره یا راشل :

شامل پارچه توری با طرح سند فلای میباشد. كه بر روی ماشین راشل مدل RSFL8N-6M یا RSFS6(8)EL تولید میشوند . ماشین مدل RSFL8N-6M برای تولید تورهای ظریف با گیج های 21، 14 و 16 مورد استفاده قرار میگیرد این ماشین برای تولید تورهای ظریف و سبك مورد استفاده قرار میگیرد ولی مدل RSFS6(8)EL برای تولید تورهایی با گیج 6 و 8 و به خصوص برای مصارفی همچون پرورش ماهی مورد استفاده قرار میگیرد .

البته از این تجهیزات میتوان برای تولید تورهای ورزشی ، صنعتی و تورهای محافظ در ساختمان سازی نیز استفاده نمود .

در ادامه جهت آشنایی درباره عملیات بافندگی در ماشین حلقوی تاری راشل توضیحات لازم داده میشود . واحد ساختمانی در پارچه های حلقوی تاری حلقه است .

به طور كلی دو نوع حلقه در پارچه های حلقوی تاری وجود دارد كه عبارتند از حلقه بسته و حلقه باز در صورتیكه جهت حركت پشت و جلو سوزن یكسان نباشد ، تشكیل حلقه بسته میدهد و اگر جهت حركت پشت و جلو با یكدیگر یكسان باشد ، حلقه باز تشكیل خواهد داد . مراحل اصلی تشكیل حلقه در یك ماشین توربافی یك میله سوزن راشل ، با فرض اینكه میله سوزن پایین ترین وضعیت خود قرار داشته باشد به ترتیب زیر خواهد بود .

1- میله راهنما حركتهای افقی برای انجام حركت پشت انجام میدهد . مقدار این حركت بسته به نوع بافت میتواند از صفر تا هشت فاصله سوزن متغییر باشد . حركت پشت به آن قسمت از حلقه گویند كه در پشت فنی پارچه ( روی قابل استفاده ) رویت میگردد . هر چه تعداد این آندرلپها بیشتر باشد ، سطح پارچه یكنواخت تر و خاصیت كشسانی در جهت آندرلپ كاهش و در جهت عمود بر آن افزایش می یابد . تعداد آندرلپ در هر بافت تأثیر زیادی بر خصوصیات پارچه بافته شده خواهد گذاشت .

2- میله سوزن به حد اكثر ارتفاع خود بالا می آید و توسط ساقه حلقه قبلی زبانه سوزن باز میگردد .

3- میله های راهنما كه توسط نخهای تار به صورت بخشی و یا كامل نخ كشی شده اند . از پشت ماشین توسط یك حركت نوسانی از بین سوزنها عبور می نماید و به جلوی سوزنها منتقل میگردد .

4- میله راهنما حركت جلو را به اندازه یك فضای سوزن انجام میدهد و سرنخ در اختیار دهانه سوزن قرار میگیرد .

5- با انجام حركت نوسانی برگشتی میله سوزن مجدداً از جلوی سوزنها به پشت منتقل میگردد و ساقه حلقه به همین وسیله انجام میگردد .

6- میله سوزن به پایین ترین وضعیت خود پایین آمده و موجب تشكیل یك رج جدید و انداختن حلقه های قبلی میگردد .
تعداد شانه نیز در تعیین خصوصیات فیزیكی پارچه تولیدی مثل جمع شدگی ، ثبات عرضی و طولی وزن متر مربع تأثیر به سزایی دارد . پارچه های یك شانه دارای خواص مطلوبی نمی باشند و امروزه به صورت صنعتی تولید نمی گردد .

ماشین های راشل جهت تولید پارچه های توری عمدتاً به دو یا سه عدد شانه راهنما احتیاج دارند . ایجاد پارچه های توری كه در این واحد به عنوان زمینه مورد نیاز می باشد توسط ظرافت نسبی نخ مصرفی نسبت به گیج ماشین و همچنین حركت لپینگ مناسب ایجاد می گردد .

 


تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید ابزارهای صیادی ( تور و قلاب ماهی گیری )

 

- ماشین چله پیچی

- ماشین بافندگی راشل

- ماشین رول پیچ و كنترل

- كمپرسور هوای فشرده

- پرس مکانیکی 50 تنی

- ماشین تزریق پلاستیک 200 گرمی

- ماشین برش میلگرد

- ماشین مخصوص فرم میلگرد

- ماشین خراطی

- تجهیزات مونتاژ

- ابزارآلات پنوماتیکی بستن اتصالات

 


مواد اولیه مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید ابزارهای صیادی ( تور و قلاب ماهی گیری )

 

- میلگرد فولادی

- مواد پلاستیک

- اتصالات مکانیکی

- میلگرد آلومینیومی

- نخ نایلونی

- چوب مخصوص ادوات صیادی

- کارتن

- کیسه های پلاستیکی

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ تولید ابزارهای صیادی ( تور و قلاب ماهی گیری )

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید تور ماهیگیری

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید ابزارهای صیادی ( تور و قلاب ماهی گیری ) ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

 دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool