ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
ترازو ها انواع مختلفـی از یـك سیـستم تـوزین ( تـرازو ) می باشند ، كـه عمـدتا در فروشگاه ها و مغازه های خرده فروشی انواع میوه و تره بار یا خواربار فروشـی ها یافـت می شوند. در واقع ترازو ابزاری است برای اندازه گیری وزن اجسام .
محصولات مورد گزارش انواع مختلفـی از یـك سیـستم تـوزین ( تـرازو ) می باشند ، كـه عمـدتا در فروشگاه ها و مغازه های خرده فروشی انواع میوه و تره بار یا خواربار فروشـی ها یافـت می شود. در واقع ترازو ابزاری است برای اندازه گیری وزن اجسام . ترازو های سـنتی معمـولا از دو بخـش کاسه مانند به نام کفه و یک عقربه به نام شاهین تشکیل شده اند.
واژه تراز در فارسی به معنی همسطح بودن است و ترازو یعنی « وسیله ای که با اصـل همـسطحی » کار می کند. این نامگذاری به تراز شدن شاهین ترازو بر درجه میانی صـفحه وزن نمـا اشـاره دارد. در فارسی به ترازو میزان نیز می گویند.
ترازوی دو كفه ای شاهین
ترازوی دوکفه ای شاهین ، ترازویی است كه یك ستون ، یك شاهین با دو بازوی مساوی سـه كـاردك , سـه بالـشك , یـك عقربه متصل به وسط شاهین , یـك صـفحه زینـه بنـدی و دو كفـه دارد و كفـه ها در دوانت های شاهین روی كاردك های انتهائی آن آویزان می شود .
ترازوی مرغی
ترازوی مرغی ترازویی با بازو های متساوی است . ساختن این ترازو برای ظرفیت های ١ ، ٢ ، ٥ ، ١٠ ، ٢٠ و ٣٠ كیلوگرم مجاز است.
ترازوی مرغی و تـرازوی مـدرج ، جـزو فهرسـت كالا های مـشمول اجـرای اجبـاری استاندارد برای واردات می باشند ، همچنین حقوق ورودی تعرفه مذکور بـه ازای هـر کیلـوگرم ٣٠ درصد تعیین شده است .
به علاوه ، در حال حاضر این کالا جزو فهرست كالا های مشمول اجرای اجباری استاندارد برای صادرات مـی باشد. همچنین بطور کلی صادرات این محصولات با توجه به نوع و ابعاد تولیدی وابـسته بـه نـوع سفارش مشتری انجام می گیرد.
لازم به ذکر است که عمده واردات محصول مورد نظر به کشور عمـدتا در سـال های گذشـته از طریـق کـشور های اسپانیا، چین آلمان، امارات متحده عربی، سـوئیس، انگلـستان، فرانـسه و كویـت صـورت گرفتـه است.
طبق بررسی های بعمل آمده موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی در سال ١٣٧٠ اقدام بـه انتـشار یک نسخه استاندارد در زمینه ویژگی های ساخت و روش آزمون ترازو های خودكار عقربه ای ، تحت شماره ٣٢٣٤ و ویژگی ها , تعاریف , آزمون ها و نشانه گذاری تـرازوی مرغـی بـه شـماره ٥٦٦ نمـوده است. علاوه براین یك نسخه استاندارد تحت شماره ٣٠٧٣ در سـال ١٣٦٩ در زمینـه تعـاریف , ویژگی ها و نشانه گذاری تراوز های دو كفه ای شاهین نیز تدوین شده است .
با توجه به پیچیده نبودن تکنولوژی تولید این محصول و عدم اهمیت استراتژیک آن، این کـالا در اکثر کشور های جهان با ظرفیت های متفاوت قابل تولید می باشد. البته تولید ترازو های مرغی و مدرج در كشور های جهان سوم بخصوص كشور های آسیایی نظیر چین، هند، پاكستان، ایـران، تـایوان، تركیه، سوریه و كشور های عربی حاشیه خلیج فارس نسبت به سایر نقاط جهان بسیار قابل توجه تر است . ضمن اینكه كشور های پیشرفته و صنعتی از سیستم های توزین مدرن اسـتفاده نمـوده و تقاضایی برای مصرف محصولات این گزارش ندارند.
تکنولوژی تولید ترازو منحصر به یک روش بوده و آن تولید بصورت خطی است که در تقاطع ریخته گری، قطعه سازی ، فلز کاری ( شامل ماشین کاری ‐ برش ‐ پرس – پانچ ‐ خم ) و مراحل رنگ کاری – پخت و مونتاژ و بسته بندی با رعایت کلیه موارد استاندارد می توان کالای مناسبی تولید نمود.
تولید هر دو نوع محصول با انجام مراحل زیر می باشد.
1‐ ریخته گری قطعات چدنی – آلومینیومی – سرب خشک
ابتدا توسط کوره ذوب دوار و سپس با قالب ریزی ریخته گری قطعات متنوع تولید می شود ، پس از آن به کمک شات بلاست ماسه بادی را از قطعات ریخته گری و سپس قطعات را توسط سنگ پایه دو طرفه – دریل – حدیده و قلاویز به ترتیب عملیات سنگ کاری ، سوراخکاری و قلاویز کاری روی قطعات صورت خواهد گرفت و قطعه آماده مونتاژ می گردد.
2‐ توسط دستگاه های اره لنگ ، تراش ، صفحه تراش ، فرز ، سنگ مغناطیسی ، حدیده و از فولاد و میلگرد عملیات قطعه سازی انجام می شود.
3‐ به کمک قیچی ، پرس، دریل، خم کن و نیز با استفاده از عمل جوشکاری و استفاده از ورق ، تسمه و میلگرد عملیات فلزی صورت می پذیرد.
4‐ عملیات مونتاژ و تنظیم با وزنه به کمک کارگر پخت و رنگ توسط پیستوله و کوره انجام می گیرد ، سپس مونتاژ نهایی و کنترل کیفیت با نظارت موسسه استاندارد صورت می پذیرد و نهایتا با بسته بندی کالا ابتدا توسط نایلون و سپس با کارتون آماده مرحله تولید کامل می شود. فقط در بسته بندی ترازوی مرغی ، دو کفه ترازو را بر روی هم گذاشته و پس از مهار کردن یکی از پایه شاهین ترازوی مرغی هر دو کفه بر روی آن گذاشته می شود .
چاپ صفحه مدرج و پلاک ها به کمک کلیشه انجام می گیرد و سپس سوراخکاری آن توسط پرس ضربه ای صورت می پذیرد ، ضمنا شیشه جهت استفاده در ترازوی مدرج بصورت آماده در اندازه مورد نیاز خارج از کارخانه تهیه می شود ، چون عملیاتی که روی آن صورت می گیرد ، از لحاظ اقتصادی به صرفه نمی باشد.
در ایستگاه های ذیل قطعات ابتدایی و میانی آخری را از تولید هر شیفت بطور نمونه بوسیله کولیس در مراحل ذیل ابعاد آن ها کنترل می گردد.
1‐ ترازوی مرغی :
در مراحل برشکاری ، پرسکاری، خم کاری بوسیله کولیس و شابلون و سوراخکاری بوسیله برونر کنترل می گردد.
2‐ ترازوی مدرج :
در تولید این نوع ترازو نیز در تمامی مراحل ساخت قطعات فلزی بوسیله برونر و کولیس – قطعه سازی و قطعات ریخته گری با غالب و مدل کنترل صورت می گیرد و کنترل نهایی پس از رنگ و پخت و زدن پلاک و سویچ بوسیله کنترل چشمی انجام می گیرد.
3- وزنه های چدنی :
پس از تنظیم و قبل از پلمپ موسسه استاندارد کنترل می شود.
کوره دوار ریخته گری
اکسترودر
پرس هیدرولیک
پرس ضربه ای
فرز
ماشین تراش
جرثقیل سقفی
جوش
دستگاه خم
دستگاه سنگزنی
پیسوله
کوره پخت رنگ
قالب های فولادی
ورق آهنی
تسمه آهنی
مفتول آهنی
قطعات صفحه مدرج
فولاد مخصوص
ورق برنج
سرب خشک
سرب نرم
پروفیل آلومینیوم
رنگ وتینو
کارتن
چدن شمش
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید ترازو های مرغی و مدرج و وزنه های چدنی
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید ترازو های مرغی و مدرج و وزنه های چدنی با کامفار ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.