ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
ماشین آلات ریخته گری که با استفاده از آلیاژه های با نقطه ذوب بالا تولید می شوند ، در صنایع خودرو سازی ، صنایع پتروشیمی ، صنایع نظامی ، صنایع فولادسازی و ... دارای کاربرد می باشند .
ریخته گری یک فرایند مهم در تولید است و به فرایندی گفته می شود که طی آن ماده مذاب ( معمولا یک فلز مذاب ) در فضای خالی قالبی که قبلا تهیه شده ریخته می شود تا پس از انجماد ، شکل نهایی قالب را به خود بگیرد . امتیاز مهم ریخته گری در امکان تهیه اشکال پیچیده ، قطعات با سطوح منحنی نامنظم ، قطعات خیلی بزرگ و قطعاتی که امکان ماشینکاری آن ها دشوار است می باشد .
یک موتور 8 سیلندر اتومبیل ممکن است تا حدود 130 قطعه ریخته گری داشته باشد . قطعات ریخته گری ( ریختگی ) از نظر اندازه از حدود 1 میلی متر با وزن کمتر از 1 گرم مانند دندانه یک زیپ لباس شروع و ممکن است تا حدود 10 متر با وزن چندین تن ، مانند قطعات کشتی های بزرگ اقیانوس پیما برسد .
فلزاتی که غالبا در ریخته گری مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از : آهن ، فولاد ، آلومینیوم ، برنج ، برنز ، منگنز و بعضی از آلیاژ های روی . در میان این فلزات آهن از لحاظ خواص مطلوب ریخته گری ازقبیل سیالیت در حالت مذاب ، انقباض ناچیز بعد از سرد شدن ، استحکام کافی و موارد کاربرد ، بیش از سایر فلزات به روش ریخته گری شکل داده می شود .
در حالی که فلزات دیگری ازقبیل آلومینیوم به علت وزن کمتر و مشخصات مخصوص در بعضی از صنایع ازقبیل صنعت خودروسازی ، به تدریج جای آهن را می گیرد .
عموما مراحل ریخته گری فلزات به شرح زیر است :
- طراحی قطعه مورد نظر و تهیه نقشه ریخته گری از آن
- تهیه مدل مناسب قطعه از روی نقشه های ریخته گری
- تهیه مذاب از فلز مورد نظر با آنالیز مطلوب
- تهیه قالب مناسب یا فضای خالی که به شکل قطعه است
- تهیه ماهیچه برای مناطق توخالی قطعه ریخته گری و نصب آن در داخل قالب
- ریختن فلز مذاب به داخل قالب با دما و سرعت مناسب به طوری که گاز های متصاعد شده بتوانند از داخل قالب خارج شوند و فضای قالب به طور کامل از فلز مذاب پر شود .
- کنترل سرد شدن فلز مذاب در داخل قالب به طوری که بر اثر انقباض ، فضای خالی یا حفره در داخل قطعه ایجاد نشود .
- بعد از انجماد قطعه ریختگی به راحتی باید بتواند از درون قالب بیرون بیاید .
- قسمت های اضافی که به قطعه چسبیده اند باید به آسانی از قطعه جدا شوند .
ریخته گری گریز از مرکز یکی از روش های ریخته گری می باشد ، که عموما برای تولید قطعات سیلندری شکل و قطعات متقارن استفاده می شود . در این روش ابتدا فلز مذاب در اثر دوران به جداره قالب فرستاده می شود ، سپس قالب حول محور خود حرکت می کند ( حرکت عمودی یا افقی ) و فلز با فشار وارد می شود تا بعد از برخورد و چرخش به شکل مورد نظر استوانه ای درآید . سرعت چرخش قالب بین 300 تا 3000 دور در دقیقه می باشد .
از مزایای این روش نسبت به روش های دیگر می توان به موارد زیر اشاره نمود :
- جدایی ذرات و گاز ( به دلیل سرعت دوران )
- انجماد تحت فشار ( منتج به بالا رفتن چگالی آلیاژ می شود . )
- انجماد جهت دار ( در طراحی اجزاء اهمیت بالایی دارد ) انجماد از بیرون به داخل لوله است .
- احتیاج نداشتن به ماهیچه
- عدم نیاز سیستم راهگاهی
- تیراژ بالا
ریخته گری گریز از مرکز برای ساخت احجام سیلندری شکل بزرگ و با کیفیت خوب ساخته می شوند ، استفاده می شود اما محدودیت آن در شکل استوانه ای بوده و همچنین معمولا انجام آن پرهزینه می باشد .
براساس کتاب مقررات صادرات و واردات ، واردات محصولات مورد نظر محدودیت خاصی نداشته و با پرداخت حقوق ورودی امکان واردات وجود دارد .
استاندارد های قابل توجه ، جهت تولید ماشین آلات ریخته گری :
محصولات فولادی و آلیاژی ریختگی به روش گریز از مرکز – قسمت 2 – مواد مقاوم به حرارت : 2-11608
ماشین های ریخته گری گریز از مرکز کاربرد بسیاری در صنایع مختلف دارند . این ماشین ها بسته به حداکثر ظرفیت پذیرش در صنایع مهم زیر مورد استفاده قرار می گیرند :
- صنایع خودروسازی برای تولید قطعات استوانه ای سیلندر
- صنایع پتروشیمی برای تولید لوله ها
- صنایع نظامی برای تولید لوله های آتش و سلاح
- صنایع فولادی برای ساخت غلطک و ...
ماشین الات دیگر انواع روش های ریخته گری را نمی تواند جایگزین محصول ذکر کرد ، زیرا توانایی تولید محصولات استوانه ای با کیفیت و استحکام لازم را ندارند . البته نمی توان مزایای دیگر روش ها را انکار کرد زیرا هرکدام از روش ها برای فرایند خاصی کاربرد دارند .
از دیگر مزایای ماشین های ریخته گری گریز از مرکز ، امکان سرد کردن به وسیله آب و هم در هوای آزاد را به صورت جهت دار در دو روش دی لاوود و هات مولد می توان ذکر کرد .
با توجه به تولید تجهیزات و قطعات صنایع مهمی چون فولاد سازی ( برای تولید غلطک ها نورد ) ، صنایع خودروسازی ( برای تولید بوش سیلندر موتور ) ، همچنین صنایع نظامی ( برای تولیدذ لوله های مختلف سلاح های گرم و کوچک و بزرگ ) و پتروشیمی ( لوله های مختلف این صنعت ) توسط ماشین آلات ریخته گری ، این محصولات دارای اهمیت استراتژیک می باشند .
اطلاعات درمورد تولیدکنندگان عمده ماشین آلات ریخته گری صرفا گریز از مرکز در دست نیست ، لیکن تولیدکنندگان بزرگ ماشین آلات ریخته گری عموما گریز از مرکز نیز تولید می کنند .
براساس تحقیقات انجام شده از کشور های عمده تولید کننده این محصولات در آسیا چین و در منطقه ترکیه می باشد .
همچنین کشور آمریکا از دیگر تولیدکنندگان بزرگ جهان به شمار می رود . از دیگر کشور های بزرگ تولید کننده ماشین آلات ریخته گری که در سال های اخیر بیشتری صادرات را به کشورمان نیز داشته اند ایتالیا ، آلمان و چین می باشند .
روش تولید بطور کلی بدین شرح می باشد ، که ابتدا مواد اولیه شامل آلیاژ های با نقطه ذوب بالا به صورت محصول نیمه نهایی ، که قبلا توسط کوره های بلند یا کوره های قوس الکتریکی تهیه شده وارد سالن تولید می شود . سپس می بایست مواد اولیه توسط ماشین آلات ریخته گری که گاه از خود ماشین گریز از مرکز نیز استفاده می شود ، در قالب های گرافیتی یا ... ریخته شده و به محصولات کوچک و بزرگ ریختگی مانند بدنه استوانه ای تبدیل شود .
بعد از مراحل تهیه قطعات بدنه اصلی و فرعی ماشین ، می بایست این قطعات برای مقاوم شدن دربرابر شرایط محیطی کروماته یا اکسیداسیون شده و بعد رنگ آمیزی شوند . در مرحله بعد نیز قطعات جانبی و تجهیزات برای انتقال نیرو همچون موتور الکتریکی برای مونتاژ نهایی فراهم شده و اسمبل می شوند . در نهایت پس از تست های لازم برای کنترل کیفیت ماشین آلات آماده می شود .
دانلود طرح توجیهی آماده احداث کارخانه تولید ماشین آلات ریخته گری
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید ماشین آلات ریخته گری ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98