طرح توجیهی ابزار دقیق آزمایشگاهی ( متر و تراز لیزری ) سال 1400

Laser meter

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ابزار دقیق آزمایشگاهی مانند متر لیزری ، تراز لیزری ، فاصله یاب لیزری و مسافت یاب لیزری سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید ابزار دقیق آزمایشگاهی مانند متر لیزری ، تراز لیزری ، فاصله یاب لیزری و مسافت یاب لیزری را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

فاصله یاب های لیزری توانایی درک فاصله مناسب را داشته و در شرایط آب و هوایی مختلف و شدت نور گوناگون قابل استفاده هستند. کاربرد فاصله یاب های لیزری در خط تولید صنایع گوناگون ازقبیل ساخت انواع ماشین آلات تولید ، تولید قطعات نظامی و .... می باشد.

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ابزار دقیق آزمایشگاهی شامل متر لیزری ، تراز لیزری ، فاصله یاب لیزری و مسافت یاب لیزری :


 

امروز در صنایع مختلف وسایل گوناگونی جهت افزایش دقت تولید و سیستم های گوناگون ساخته شده است . مسافت یاب لیزری یا فاصله یاب لیزری ( Laser Sensing Distance ) یكی از این سیستم ها می باشد . بكارگیری فن آوری نوین پردازش اطلاعات و سیستم های الكترونیكی پیشرفته ، تولیدكنندگان را قادر می سازد ، از این وسائل جهت كنترل هوشمند خط تولید خود استفاده كنند . اولین قدم در این راه ، تولید حسگرهای لازم جهت حس كردن شرایط خطرناك می باشد ، كه از جمله اساسی ترین آن ها سنسورهای فاصله یاب هستند . این سنسورها باید قادر به درك فاصله مناسب بوده و قابل استفاده در شرایط گوناگون آب و هوایی و شدت نورهای مختلف باشند .
اطلاعات جمع آوری شده از این سنسورها توسط مدارهای واسط به یك پردازشگر ارائه می گردند . این پردازشگر بر اساس یك سری محاسبات و قواعد ، شرایط را بررسی و تحلیل نموده و در صورت وجود خطر تصادف ، راننده را آگاه می نماید .
طرز كار فاصله یاب لیزری براساس همان اصولی است كه در رادارهای معمولی بكار می رود .
یك تپ لیزری YAG و یا CO2 به هدفی كه نشانه روی شده است ارسال می شود . سپس تپ ارسالی به هدف خورده باز می گردد و سپس توسط یك سیستم مناسب گیرنده نوری آشكارمی شود . فاصله مورد نظر با تعیین مدت زمانی كه طول می كشد تا تپ ارسالی مسیر رفت و برگشت را طی كند ، بدست می آید . طرح كلی یك فاصله یاب Nd: YAG متشكل از فرستنده ( لیزر ) ، گیرنده و دوربین است . سپس با ارسال تپ ارسالی به هدف ، نور پراكنده شده از هدف توسط عدسی های L1 و L2 روی یك آشكار ساز تمركز یافته و یك سیگنال الكتریكی حاصل می شود . اگر لحظه t0 تپ لیزری از سیستم به سمت هدف ارسال شود و سیگنال بازگشتی در لحظه t1 آشكار شود ، با توجه به اینكه نور با سرعت C در مدت زمان t1 - t0 فاصله ( 2x رفت و بازگشت سیگنال ) را پیموده است ، فاصلهx بدست می آید . مشاهده می شود كه دقت در تعیین فاصله به دقت در تعیین زمان بستگی دارد .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ابزار دقیق آزمایشگاهی شامل متر لیزری ، تراز لیزری ، فاصله یاب لیزری و مسافت یاب لیزری :


 

طبقه بندی كالاهای وارداتی و صادراتی براساس تعرفه " سیستم هماهنگ توصیف و كد گذاری كالا انجام می گیرد . به كالای وارداتی حقوق گمركی و سود بازرگانی تعلق می گیرد ، كه میزان آن به موجب قانون مقررات صادرات و واردات ، تعیین می گردد . مسافت یاب با حقوق ورودی 15 درصد اجازه ورود به كشور را دارد .
كالاهای صادراتی نیز از پرداخت حقوق گمركی و سود بازرگانی معاف هستند ، لكن مشمول پرداخت هزینه های تخلیه و بارگیری و انبار داری می باشند .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ابزار دقیق آزمایشگاهی شامل متر لیزری ، تراز لیزری ، فاصله یاب لیزری و مسافت یاب لیزری :


 

این نوع حسگر در خطوط تولید مورد استفاده قرار می گیرد ، تا دقت در تولید را افزایش داده ومیزان خطا را كاهش دهد .
لازم به ذکر می باشد ، که در بخش تولید توجه به استانداردهای تولید بسیار با اهمیت می باشد ، به خصوص تولید در زمینه ماشین آلات و همچنین قطعات ماشین آلات تولید و قطعات نظامی دقت فراوان برای تولید موردنیاز است . وجود فاصله یاب در تولید این محصولات بسیار موثر می باشد ، خصوصاً آنكه فاصله یاب های قابل نصب در خطوط تولید دارای دقت بسیار بالا می باشند .
تولید مناسب قطعات می تواند موقعیت استراتژیك كشور را تثبیت كرده و ایران را به عنوان یكی از تولیدكنندگان معتبر معرفی نماید .


بررسی کالا های جایگزین محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ابزار دقیق آزمایشگاهی شامل متر لیزری ، تراز لیزری ، فاصله یاب لیزری و مسافت یاب لیزری :


 

با توجه به اینكه خطا در فاصله یاب های لیزری بسیار پائین می باشد ، لذا هیچ محصول جایگزینی برای آن وجود ندارد .

 


فرایند تولید محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ابزار دقیق آزمایشگاهی شامل متر لیزری ، تراز لیزری ، فاصله یاب لیزری و مسافت یاب لیزری :

 

اكنون به طراحی و ساخت فاصله یاب لیزری به روش فاز می پردازیم ، در صورتی كه روش های دیگری نیز برای تولید وجود دارد . در این نوع فاصله یاب ها از لیزرهای cw استفاده می شود ، كه پرتو لیزر با موج سینوسی با فركانس حساب شده ای مدوله می شود . پرتو لیزر پس از برخورد به هدف توسط یك آشكارساز نوری كه معمولا یك فتودیود می باشد آشكار می شود . از روی اختلاف فاز میان دو موج سینوسی یعنی پرتو خارج شده از لیزر و پرتو ورودی به فتودیود و كالیبره كردن آن ، می توان فاصله را به دست آورد . اندازه گیری فاصله به روش فاز در محدوده فواصل زیر 10 متر ملاحظات فركانس بالا و مشكلات آن را می طلبد ، كه از جمله آن ها داشتن SNR مناسب در گیرنده در فركانس مدولاسیون می باشد ، اگر SNR از حدی پایین تر باشد ، خطای اندازه گیری زیاد می شود و از طرفی اگر دامنه سیگنال در گیرنده از حدی بالاتر رود به علت اعوجاج هارمونیكی و اشباع رفتن المان های اكتیو دقت از دست می رود .
این وسیله كاربردهای زیادی در سیستم های هوشمند اعم از صنایع نظامی و غیره دارد از جمله :
مكان یابی یك جسم ثابت یا متحرك توسط یك جسم پرنده نزدیك به آن ، عمق یابی سیلوها ، اندازه گیری سطوح مایعات مذاب در ریخته گری و ذوب فلزات ، كنترل ترافیك ، حمل و تخلیه باردر بنادر و . . .

 


معرفی روش های اندازه گیری فاصله با لیزر :

 

در حالت كلی روش های اندازه گیری فاصله با لیزر را می توان به سه دسته عمده تقسیم كرد :

1. روش زمانی
2. روش هندسی
3. روش تداخل سنجی

در روش هندسی فاصله از روی یك یا چند تصویر از صحنه سه بعدی به دست می آید ، كه این روش خود ممكن است به دو صورت انجام شود : یكی بینایی استریواسكوپی و دیگری روش نورافكنی . در روش استریواسكوپی از یك صحنه از دو جهت متفاوت تصویربرداری می شود ، یك همخوانی در نقاطی از این تصاویر برقرار می شود و از روی تفاوت میان این دو تصویراطلاعات فاصله به دست می آید .

در روش نورافكنی ، از الگوهای مختلف نوری برای روشنایی صحنه استفاده می شود . تصاویر به دست آمده در نتیجه این نورافكنی در به دست آوردن فاصله ما را یاری می كند . چون اطلاعات فاصله به طور داخلی در محل الگوهای نوری در تصاویر كد می شود ، این روش نسبت به شدت نور بازتابیده حساس نمی باشد و فقط شدت باید از یك آستانه مطمئن بالاتر باشد . بنابراین به لیزرهای وات بالا نیازی نمی باشد . اصلی ترین عیب روش هندسی مساله تشكیل مناطق سایه می باشد ، كه از عدم تطبیق گیرنده و فرستنده حاصل می شود .

در روش فاصله یابی به روش تداخل سنجی ایده اصلی براساس تداخل دو یا چند بیم لیزر باطول موج های مختلف می باشد ( مانند تداخل سنج مایكلسون یا فبری - پروت ) . این نوع از فاصله یاب ها دارای دقت خیلی بالا می باشند ، ولی معمولا برای اندازه گیری فواصل كوچكتر از نصف طول موج نوری استفاده می شوند .

روش زمانی به دو روش مجزای پالسی و اندازه گیری شیفت فاز تقسیم می شود . روش پالسی به این صورت است كه یك پالس باریك و پرتوان به هدف شلیك می شود و انعكاس این پالس توسط یك آشكارساز نوری آشكار می شود . از اختلاف زمانی پدید آمده میان پالس ارسال شده و دریافت شده و كالیبره كردن آن ، فاصله به دست می آید . روش پالسی معمولا برای فواصل طولانی استفاده می شود و از آنجا كه پهنای پالس های ارسالی در حد چند نانوثانیه است ، لذا پهنای باند گیرنده باید بالا باشد . همچنین ممكن است با كوچكترین تغییر در دامنه سیگنال داده شده به مقایسه كننده ها و یا سطح آستانه ، آن ها دچار خطا شویم لذا دقت آن محدود می شود .

اندازه گیری شیفت فاز میان سیگنال فتوالكتریك آشكار شده در گیرنده و سیگنال سینوسی مرجع ( كه هم فركانس می باشند . ) روش مناسبی برای اندازه گیری فواصل زیر 100متر می باشد .

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ متر و تراز لیزری

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید متر و تراز لیزری ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.