طرح توجیهی ساخت مخازن نفتی و بویلر سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Oil Tanks

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی ساخت مخازن نفتی و بویلر سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی ساخت مخازن نفتی و بویلر را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. مخازن نفتی و بویلر ها جهت نگهداری مواد نفتی در پالایشگاه ها ، مجتمع های پتروشیمیایی ، فراوری مواد نفتی و .... دارای کاربرد می باشند .


نکاتی درباره مخازن نفتی و بویلر


محصولات مورد مطالعه طرح ، تولید انواع بویلرها ، مبدل های حرارتی ، منابع تحت فشار و مخازن نگهداری محصولات نفتی می باشد . کلیه این تجهیزات با کاربری در صنایع نفت مورد نظر می باشد . البته قابلیت کاربرد این تجهیزات در کلیه صنایع غیر از نفت نیز وجود دارد ، ولی با توجه به اینکه در صنعت نفت دقت در طراحی و ساخت از شرایط بسیارحساسی برخوردار است ، لذا مشتریان اکثراً حاضر به خرید تجهیزات از سازندگانی هستند ، که به طور اختصاصی در صنعت نفت فعالیت می نمایند .

در اینجا جهت شناساندن بیشتر ، هر کدام از تجهیزات مورد مطالعه شرحی مختصر ارائه شده است .

Boillers بویلر ها

بویلرها تجهیزاتی هستند که وظیفه تولید گرما و انتقال آن از طریق سیالاتی مانند آب یا روغن را برعهده دارند . ظرفیت یک بویلر براساس میزان سیال داغ تولیدی در هر ساعت بیان می شود . به عنوان مثال یک بویلر بخار پنج تن ، دارای ظرفیت تولید بخار به میزان پنج تن در هر ساعت می باشد .

Pressure Vessels منابع تحت فشار

منابع تحت فشار برای نگهداری سیالات فرار مورد استفاده قرار میگیرد . سیالات فرار می تواند گاز یا محصولات مایع داغ باشد .

Storage Tanks مخازن نگهداری

مخازن در صنعت برای نگهداری مواد نفتی مایع مورد استفاده قرار می گیرد . این تجهیزات همانند منابع تحت فشار می باشند و تنها اختلاف در اینست که مخازن نگهداری مواد را در فشار اتمسفریک نگهداری می کنند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ساخت مخازن نفتی و بویلر


با مراجعه به کتاب مقررات واردات و صادرات وزارت بازرگانی ، نتیجه گیری شده است که محدودیت خاصی برای واردات محصولات مورد مطالعه وجود ندارد و لذا کلیه واردکنندگان می توانند به هر تعداد اقدام به واردسازی این قطعات بنمایند .

صنعت تجهیزات نفت از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است ، بنابراین خریداران دقت عمل بالایی در انتخاب تأمین کنندگان خود اعمال می نمایند . برخورداری تولیدکننده از استاندارد جهانی API ، توانایی فنی و مالی ، برند معتبر و غیره از الزامات ورود به بازارهای جهانی است . لیکن به لحاظ مقررات کشورمان هیچگونه محدودیتی برای صادرات این تجهیزات وجود ندارد ، ولی با توجه به الزامات فنی ذکر شده ، در سال های گذشته محدودیت های فراوانی در مسیر صادرات تجهیزات نفتی وجود داشته است .

 


استاندارد های ملی قابل توجه جهت اجرای طرح توجیهی ساخت مخازن نفتی و بویلر


 

بویلر ها : 101

مخازن نگهداری : 433

منابع تحت فشار : 2511

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ساخت مخازن نفتی و بویلر


تولید آب داغ ، بخار و روغن داغ جهت استفاده در قسمت های مختلف فرایند تولید

بویلر ها : محصولات نفتی به عنوان منبع تولید حرارت

مخازن : نگهداری مواد نفتی در پالایشگاه ها ، مجتمع های پتروشیمیایی ، طرح های نفتی و . . .

مخازن تحت فشار ( منابع ) : نگهداری مواد نفتی تحت فشار در پالایشگاه ها ، مجتمع های پتروشیمیایی ، طرح های نفتی و . . .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ساخت مخازن نفتی و بویلر


اهمیت صنعت نفت در کشورمان برای هیچکس پوشیده نیست . در سال های گذشته علیرغم تلاش های بسیار زیاد دولت در خصوص کاهش درجه وابستگی اقتصاد کشور به نفت ، هنوز این درجه وابستگی در سطح بالایی قرار دارد و حتی سالانه درصد بالایی از بودجه کشور براساس درآمدهای نفتی تنظیم می گردد . درآمدهای نفتی کشورمان از محل فروش مستقیم نفت و فرآورده های آن حاصل می گردد و در این میان تجهیزات نفت نقش اساسی در ایجاد قابلیت بهره برداری از صنعت نفت را برعهده دارند .

پالایشگاه ها ، مجتمع های پتروشیمیایی ، طرح های نفتی ، خطوط انتقال نفت ، واحدهای فرآوری نفت جهت شیرین کردن آن و صنایع جانبی ( پایین دستی ) از این تجهیزات استفاده می نمایند و لذا با توجه به اهمیت بسیار استراتژیک نفت و محصولات جانبی و فرآورده های آن در اقتصاد کشور ، تجهیزات نفت نیز از اهمیت بالا برخوردار هستند ، چرا که این تجهیزات قابلیت بهره برداری از محصولات نفتی را امکان پذیر می سازند .

نکته قابل ذکر دیگر در اینجا ، وجود تحریم های اقتصادی از طرف کشورهای غربی در صنعت ایران بخصوص صنعت نفت می باشد . به طوری که صنایع نفتی کشور به راحتی امکان تأمین تجهیزات مورد نیاز خود را از خارج کشور ندارد و از این رو توسعه صنایع تولید کننده داخلی به منظور مقابله با تحریم های فوق از اهمیت فوق العاده ای برخوردار می باشد .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ساخت مخازن نفتی و بویلر


تجهیزات مورد مطالعه در صنایع مختلف استفاده دارند ، لیکن در طرح حاضر این تجهیزات با کاربری صنعت تجهیزات نفت مورد نظر می باشد . بنابراین کشورهای مصرف کننده آن را نیز میتوان صرفاً کشورهای نفت خیز جهان معرفی کرد و همانطوری که می دانیم این کشورها شامل بخش عمده کشورهای خاورمیانه می باشد ، که به عنوان اصلی ترین تولیدکنندگان نفت و فرآورده های آن در جهان محسوب می گردند .کشورهای آمریکا و چند کشور آمریکای لاتین نیز در زمره کشورهای مصرف کننده این تجهیزات قرار دارند .

کلیه تجهیزات مورد استفاده در صنعت نفت از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است . از طرف دیگر نفت مادهای است که تنها در کشورهای معدودی از جهان تولید و فرآوری می گردد . از این رو سازندگان عمده تجهیزات آن نیز در جهان محدود هستند . کشورهای آمریکا ، آلمان ، فرانسه ، ژاپن و چین عمده ترین تولیدکنندگان این تجهیزات در جهان محسوب می گردند .

 


فرایند ساخت مخازن نفتی و بویلر


شرح هر کدام از مراحل تولید را می توان به صورت زیر ارائه کرد:

ساخت پوسته اصلی بویلر

پوسته اصلی بویلرها ، ورق رول شده است که به صورت استوانه شکل داده می شود . برای ساخت پوسته بویلر ، ورق فولادی از شش تا 15 میلی متر انتخاب و پس از برش به اندازه لازم ، به وسیله دستگاه رول به شکل استوانه رول شده و سپس دو سر آن از طریق جوشکاری به همدیگر متصل و تشکیل یک استوانه کامل را می دهد .

ساخت شیت پلیت ها

شیت پلیت ها برای نصب لوله های آتشخوار تهیه و در دو قاعده استوانه از طریق جوشکاری مونتاژ می باشد . شیت پلیت ها از ورق به ضخامت 15 تا 20 میلی متر به شکل دایره بریده شده و در آن سوراخ هایی جهت نصب لوله ها ایجاد می شود . تعداد این سوراخ ها معادل با تعداد لوله های آتشخوار است ، که عموماً برحسب اندازه بویلر از 25 تا 50 عدد می باشد . قطر این سوراخ ها 5/63 میلی متر است . شیت پلیت که به تعداد دو عدد تهیه می شود ، پس از آماده سازی روی دو قاعده استوانه جوشکاری می شود .

ساخت کوره

کوره یک لوله فولادی با قطر 250 تا 700 میلی متر است . این لوله پس از برش و آماده سازی روی شیت پلیت جوشکاری می شود .

لوله های آتشخوار

لوله های آتشخوار ، لوله های فولادی هستند که دارای قطر 5/63 میلی متر می باشند . این لوله ها مسیر عبور آتش برگشتی از کوره می باشد . تعداد این لوله ها 25 تا 50 عدد بوده و دو سر آن ها روی شیت پلیت از طریق دهان گشاد کردن مونتاژ می شود .

شاسی

شاسی سازه فولادی است که مجموعه بویلر روی آن نصب می گردد . شاسی عموماً به استوانه ( پوسته ) اصلی نصب می شود . ( جوشکاری )

عایق کاری بویلر

به منظور جلوگیری از اتلافات انرژی و همچنین کاهش خطرات انسانی ، سطح خارجی بویلر به وسیله پشم سنگ یا پشم شیشه عایق کاری شده و روی این عایق ها نیز ورق آلومینیومی پرچمی شود . عایق کاری درب بویلر روی شیت پلیت ها نصب می شود به وسیله سیمان و شاموت نسوز انجام می گیرد .

نصب متعلقات جانبی بویلر

هر بویلر دارای متعلقات جانبی می باشد ، که این متعلقات پس از آماده شدن بویلر روی آن نصب می شود .

 


در اینجا فهرستی از متعلقات بویلر آورده شده است

 

- مشعل

- پمپ سیرکولاتور آب

- شیرآلات ورودی و خروجی بخار و آب

- شیرآلات کنترل ( شیر کنترل فشار و دما )

- ترموستات

- تابلو برق

- نمایشگرهای سطح آب

- آژیر اعلام خطر

- نردبان

- دریچه آدم رو

- دریچه دست رو

روش تولید منابع تحت فشار

به صورت کلان می توان روش تولید منابع تحت فشار را حدوداً همانند روش تولید پوسته بویلر معرفی کرد . علی ایحال ذیلاً شماتیک فرایند تولید این منابع در طرح توجیهی ساخت مخازن نفتی و بویلر آورده شده است .

تولید پوسته اصلی

پوسته اصلی منابع ، ورق فولادی ، می باشد که دارای ضخامت از یک تا 6 میلی متر است . این ورق به اندازه مورد نیاز بریده شده و به وسیله ماشین رول به شکل استوانه تبدیل می گردد .

تولید عدسی دو سر منبع

عدسی دو سر منبع جهت برخورداری از استحکام لازم در مقابل فشار داخلی منبع به شکل نیمکره تولید می گردد . روش تولید این عدسی ها بدین صورت است که ابتدا ورق به اندازه لازم برش و آماده شده و سپس به وسیله ماشین مخصوص ورق کوبیده و به شکل قطاعی از کره مبدل می گردد . این عدسی ها در در دوقاعده استوانه جوشکاری می گردد .

تولید شاسی منبع

فرایند تولید شاسی منبع همانند فرایند تولید ذکر شده برای بویلر است .

نصب متعلقات منبع

هر منبع متعلقات جانبی مانند شیرآلات ، دریچه ها و لوازم کنترل است که روی آن نصب می شود .

روش تولید مخازن نگهداری

روش تولید مخازن نگهداری تقریباً مشابه روش تولید منابع تحت فشار است و تفاوت آن ها در ضخامت ورق های انتخابی و کیفیت تولید و جوشکاری می باشد . همچنین برخی متعلقات منابع عموماً در مورد مخازن وجود ندارد .

 


ماشین آلات خط تولید مخازن نفتی و بویلر

- گیوتین ورق بر

- دستگاه اره آتشی

- دستگاه اره آب صابونی

- تجهیزات جوش برق

- ماشین رول

- دریل ستونی

- دریل رادیال

- کمپرسور و تجهیزات رنگ آمیزی

- ماشین تراش دو متری

و . . . . . .

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه ساخت مخازن نفتی و بویلر

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی ساخت مخازن نفتی و بویلر ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.