جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع کشاورزی و دامپروریطرح توجیهی تولید کود شیمیایی | نوع ماکرو و میکرو سال 1400 + pdf + word
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Train Truck

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کامیون قطار سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید کامیون قطار را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. کامیون قطار برای حمل بار در سیستم ریلی مورد استفاده قرار می گیرد . هر کامیون قطار شامل اتاق اصلی ، تامپون ، چرخ و محور ، سیستم تعلیق ، سیستم ترمز ، سیستم اتصال واگن ها و قطعات دیگر می باشد .


نکاتی درباره کامیون قطار


این محصول در سیستم حمل و نقل ریلی بعنوان ماشینی برای حمل بار مورد استفاده قرار می گیرد . در دنیای صنعتی امروز ، حمل و نقل از اهمیت بسیار بالائی برخوردار است و سالانه میلیون ها تن کالا در نقاط مختلف کشور جابجا می گردد ، که این امر از چهار طرق حمل و نقل جاده ای ، ریلی ، هوائی و دریایی صورت می گیرد .

حمل و نقل هوائی عموما برای بارهای سبک و حساس و گران قیمت و همچنین حمل و نقل دریایی صرفا در شمال و جنوب کشور انجام می شود و بدینوسیله می توان گفت که عمومی ترین شیوه حمل و نقل در کشور جاده ای و ریلی است ، بطوری که سالانه حدود 480 میلیون تن بار در کشور جابجا می گردد ، که سهم حمل و نقل ریلی از آن 11 درصد می باشد ، که با توجه بر آن اهمیت حمل و نقل ریلی مشخص می گردد .

واگن ها تجهیزات حمل و نقل بار در صنعت حمل و نقل می باشند . این تجهیزات اتاقک های چرخ داری هستند ، که با اتصال به همدیگر تشکیل قطار را داده و قطار فوق نیز توسط لکوموتیو به حرکت در می آید . واگن های قطار خود به دسته های مختلف تقسیم می گردند ، که در اینجا جهت آشنائی فهرست آن آورده شده است .

هر کامیون قطار شامل اتاق اصلی ، تامپون ، چرخ و محور ، سیستم تعلیق ، سیستم ترمز ، سیستم اتصال واگن ها و قطعات دیگر می باشد .

واگن ها براساس ظرفیت و تناژ بار قابل حمل ، مشخصات فنی بار و حساسیت آن به عوامل محیطی ، شیوه بار گیری و تخلیه ، ابعاد و شکل ظاهری بار و . . . متفاوت می باشند . انتخاب نوع واگن تابع معیار ها ی ذکر شده در بالا می باشد و لذا با توجه بر اینکه بار قابل حمل کاملا متفاوت است لذا انواع واگن مورد استفاده در حمل و نقل ریلی نیز متفاوت است که در اینجا اشاره ای کوتاه بر آن ها شده است .

کامیون قطار ( لبه کوتاه و لبه بلند )

این واگن ها همانند اتاق بار کامیون ها می باشند و برای حمل کالاهائی که حساسیت کمتری نسبت به عوامل جوی دارند مورد استفاده قرار می گیرد . این واگن ها تحت عنوان واگن های روباز با دیواره های جدا نشدنی نیز نامیده می شود ، که ارتفاع دیواره در آن ها بیش از 60 سانتی متر می باشد . کامیون های قطار به دو نوع واگن های لبه کوتاه و لبه بلند تقسیم می گردند .

واگن های کفی

این واگن ها برای حمل کالاهای سنگین ، آهن آلات ، وسایل نقلیه ، ماشین آلات و غیره مورد استفاده قرار می گیرد .

واگن های مسافربری

این واگن ها دارای صندلی و امکانات خدماتی و بهداشتی بوده و برای حمل و جابجائی مسافر مورد استفاده قرار می گیرد .

تانکرها

تانکرها جهت حمل بار مایع و یا گازی شکل مورد استفاده قرار می گیرند .

واگن های باری خاص

این واگن ها برای حمل کالاهای مخصوص و ترافیکی مورد استفاده قرار می گیرند .

محصول مورد مطالعه طرح حاضر کامیون قطار می باشد که پیشتر در مورد آن توضیحات لازم ارائه شد . همچنین در پیوست فایل طرح توجیهی تولید کامیون قطار مشخصات فنی این نوع واگن ها به تفضیل آمده است .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کامیون قطار


 

کامیون قطار صرفاً در مورد حمل بار ریلی مورد استفاده دارد . از این رو وزارت بازرگانی شرایط خاصی را برای واردات آن تعیین نکرده است و تنها به ذکر حقوق ورودی که معادل 15 درصد است اکتفا شده است .

همچنین با مراجعه به کتاب مقررات صادرات و واردات منتشر شده از سوی وزارت بازرگانی نتیجه گیری شده است ، که در مورد صادرات کامیون قطار هیچگونه شرایط خاصی به لحاظ قانونی و مقررات وزارت بازرگانی وجود ندارد .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید کامیون قطار


 

استاندارد های شماره 2226 ؛ 8546 ، 2878 ، 8685 ، 2-8699 و 3-8699 مرتبط با کامیون قطار می باشند .

همانطوری پیشتر نیز ذکر شد کامیون قطار برای حمل بار در سیستم ریلی مورد استفاده قرار می گیرد . خصوصیات بار قابل حمل توسط این واگن ها به صورت زیر می باشد .

- بارهای فله ای

- بارهای غیر حساس به عوامل محیطی

- آهن آلات

- ماشین آلات

- بارهای کانتینر شده

- مواد اولیه کارخانجات

- جوب و موارد مشابه


بررسی کالاهای جایگزین محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کامیون قطار


 

در قسمت معرفی محصول انواع مختلف واگن های باری تعریف گردید . لذا می توان گفت که در شرایط خاص برخی انواع واگن قابلیت جایگزینی برای همدیگر را دارا هستند ، لیکن این جایگزنی کاملا در شرایط خاص صورت می گیرد و در حالت عمومی ، هر کدام از واگن ها در موارد مخصوص خود مورد استفاده قرار می گیرند و بدینوسیله می توان گفت که واگن های مورد مطالعه جایگزین قابل قبول ندارند . در صورت جایگزنی سایر انواع واگن نیز قدرت جایگزنی آن ها پائین است .

 


بررسی اهمیت استراتژیکی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کامیون قطار


 

اهمیت صنعت حمل و نقل ریلی برای همگان روشن است . این صنعت دارای مشخصه های ویژه است که سبب ایجاد جذابیت در امور حمل و نقل می گردد ، که برخی از این مزیت ها به شرح زیر است :

- ظرفیت بالای حمل و نقل و امکان حمل یکجای محوله های بزرگ

- قیمت مناسب حمل در مقایسه با دیگر وسایل حمل و نقل

- امنیت بالای حمل و نقل

- کاهش آلودگی های زیست محیطی

از این رو با توجه به مزیت های حمل و نقل ریلی ، امروزه در کشورهای پیشرفته این صنعت بسیار گسترش پیدا کرده است . در کشور ما نیز راه آهن همانند سایر کشورها ، نقش اساسی در توسعه صنعتی و اقتصادی کشور برعهده دارد و روی همین امر راه آهن جمهوری اسلامی ، طرح های زیادی برای توسعه این صنعت در دستور کار خود قرار داده است و لذا چشم انداز صنعت حمل و نقل ریلی کشور بسیار پررونق ارزیابی می گردد .

واگن ها به عنوان یکی از تجهیزات اساسی سیستم حمل و نقل ریلی محسوب می گردند .

بنابراین توسعه این تجهیزات اثر بسیار قابل توجهی در حفظ توان عملیاتی سیستم حمل و نقل ریلی ایفا می نماید . تولید این تجهیزات هر چند در سال های اخیر در کشور امکان پذیر شده است ، لیکن هنوز سالانه راه آهن جمهوری اسلامی با صرف مبالغ هنگفت ارز ، اقدام به واردسازی آن ها از خارج کشور می نمود ، ولی در سال های گذشته تولید آن در کشور آغاز شده است ، که به نظر می رسد با توسعه تولید داخل ، نیازمندی کشور به این قطعات کاملاً مرتفع گردد .

 


کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کامیون قطار

 

کشورهای عمده تولیدکننده :

- آمریکا

- رومانی

- اکراین

- روسیه

- اتریش

- اسپانیا

- چین

- سوئیس

- لهستان

کشورهای عمده مصرف کننده :

کامیون قطار در کلیه کشورهای جهان در حوزه صنعت حمل و نقل ریلی دارای کاربرد است . لیکن کشورهائی که ازحمل و نقل ریلی پیشرفته ای برخوردار هستند ، بعنوان کشورهای عمده مصرف کننده محسوب می گردند . در کل می توان کشور های چین ، هند ، روسیه ، استرالیا ، فرانسه ، اکراین ، پاکستان ، ترکیه ، اتریش و لهستان را جزء عمده مصرف کنندگان کامیون قطار معرفی نمود .

 


ماشین آلات خط تولید کامیون قطار

- گیوتین ورق بر ( گیوتین )

- دستگاه اره آتشی

- دستگاه اره صابونی

- تجهیزات جوش برق

- ماشین خم

- سنگ ساب

- دریل ستونی

- جرثقیل سقفی V

- ماشین تراش

- ماشین فرز

- ماشین مته

- ماشین سنگ

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کامیون قطار

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید کامیون قطار ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool