طرح توجیهی تولید چربی گیر های صنعتی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

grease interceptor

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید چربی گیر های صنعتی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید چربی گیر های صنعتی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

چربی گیر های صنعتی به منظور پاك کردن و زدودن سطوح فلزی از چربی ها و آلودگی ها و جلوگیری از رشد و تکثیر میکرو ارگانیسم ها دارای کاربرد می باشند . چربی گیرها به دو صورت مایع و پودری تولید می شوند . غالباً چربی گیرهای پودری کاربرد بیشتری نسبت به چربی گیرهای مایع دارند .

 


نکاتی درباره چربی گیر ها :


 

چربی گیرها می توانند شامل قلیاهای سوزآور ، سیلیکات ها ، فسفات ها ، کرومات ها ، کربنات ها ، بی کربنات ها ، برات ها ، سولفات ها ، نیتریت ها ، کلریدها ، صابون ها ، رزین ، عوامل مرطوب کننده سولفوناته ، عوامل ضد کف ، بازهای آلی ، حلال های آلی ، عوامل جفت کننده آلی ، نمک های اسیدهای معدنی و یا آلی باشند .

اصولاً چربی گیرها از نظر ساختاری به سه دسته تقسیم می شوند :

1- چربی گیرهای قلیایی

2- چربی گیرهای خنثی

3- چربی گیرهای اسیدی

چربی گیر قلیایی موجب هیدرولیز چربی ، مرطوب شدن سطح قطعه ، پراکنده شدن و امولسیون شدن چربی در محلول و نرم سازی آن می شوند .

این نوع تمیزکننده ها را می توان به صورت دستمال کشی ، اسپری دستی ، اسپری اتوماتیک و یا روش غوطه وری بکار برد . در فرایند تمیزکاری می توان از عواملی همچون گرما ، همزن و یا جریان الکتریکی استفاده کرد .

از چربی گیر خنثی می توان در روش های دستمال کشی ، اسپری دستی ، اسپری اتوماتیک و یا روش غوطه وری استفاده کرد . زمان فرایند ، غلظت و دمای این نوع شوینده ها به روش به کار گرفته شده بستگی دارد . از شوینده های خنثی به عنوان پاك کننده اولیه استفاده می کنند .

چربی گیرهای اسیدی برای رفع زنگ زدگی و دیگر عوامل ناشی از خوردگی بکار می روند . در برخی موارد نیز برای ایجاد پوشش فسفاته ، سطح را فعال می کنند . پاك کننده های اسیدی به طور معمول به صورت غوطه وری استفاده می شوند .

در موارد محدودی می توان از پاك کننده های اسیدی ملایم ، به روش پاششی نیز استفاده کرد . دمای فرایند تمیزکاری اسیدی و زمان چربی گیری توسط آن ، معمولاً نسبت به پاك کننده های قلیایی پایین تر است .

طرح چربی گیرهای صنعتی در آمار واحدهای فعال و طرح های در دست اجرای وزارت صنایع و معادن با عنوان انواع چربی گیرهای صنعتی شناخته شده که کد آیسیک 3 این محصول 24221333 می باشد .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید چربی گیر های صنعتی


 

استاندارد "پاك کننده صنعتی سطوح فلزی – روش های آزمون " توسط کمیسیون های مربوط در مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تهیه و تدوین شده و در دویست و چهل و پنجمین جلسه کمیته ملی استاندارد شیمیایی مورخ 08/11/ 81 مورد تأیید قرار گرفت و با شماره استاندارد ملی 6582 منتشر شده است .

در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است ، که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازها ی جامعه ، در حد امکان بین این استاندارد و استاندارد ملی کشورهای صنع ی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود . استاندارد جهانی و بین المللی این کالا که در تهیه استاندارد ملی نیز به آن استناد گردیده است ، به شرح زیر می باشد :

ASTM : D 800- 91- Chemical Analysis of industrial metal cleaning composition methods Test

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چربی گیر های صنعتی


 

برای واردات باید حقوق گمرکی و سود بازرگانی پرداخت شود .

همچنین این محصولات هیچگونه محدودیت صادراتی نداشته و صادرکننده نیاز به اخذ مجوز از ارگان یا سازمان خاصی ندارد . علاوه بر این صادرات این گونه کالاها مشمول پرداخت هیچگونه عوارض یا هزینه ای جهت صادرات نمی گردد .

 


فرایند تولید چربی گیر های صنعتی


 

فرآیند کلی که برای تولید چربی گیرهای صنعتی انجام می شود ، در تمامی کشورها و کارخانجات تولیدی یکسان بوده و یک فرآیند اختلاط یا Mixing می باشد . تفاوت ممکن است در نوع مواد اولیه به کار رفته جهت حصول محصول مورد نظر با توجه به کاربرد نهایی باشد .

در این فرآیند مواد اولیه با هم مخلوط شده و بر اساس نوع محصول مورد نیاز ، دما و فشار اختلاط ، زمان ماندگاری ، PH محصول نهایی و غلظت آن شرایط اختلاط تغییر می نماید . اما آنچه مسلم است فرآیند اصلی در واقع همان فرآیند اختلاط می باشد . بر اساس شرایط فرآیندی و محصول مورد نظر ، شکل ظاهری محصول ممکن است مایع و یا جامد به صورت پودری باشد .

در فرآیند اختلاط از یک راکتور همزن دار استفاده می شود . در تولید این نوع محصولات نیازی به ایجاد شرایط خلأ و یا فشارهای بالا نمی باشد و فرآیند معمولاً در فشار ظرف انجام می گیرد . اما دمای واکنش بر اساس میزان غلظت مورد نظر و درجه اختلاط متفاوت است .

 


تعرفه های گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چربی گیر های صنعتی


 

طبق بررسی ها و تحقیقات صورت گرفته کد تعرفه ای با عنوان دقیق چربی گیرهای صنعتی در آمار اداره کل گمرك وجود ندارد . ولی در این راستا و در ارتباط با این محصول کدهای تعرفه ای زیر وجود داشته که عبارتند از :

خمیر ، پودر و سایر فرآورده ها برای تمیزکاری : 34054000 ، با حقوق ورودی 4% و سود بازرگانی 11%

ترکیبات جهت پاك کردن و پرداخت سطح فلزات : 38101010 ، با حقوق ورودی 4% و سود بازرگانی 11%

پاك کنندهای صنعتی : 38249040 ، با حقوق ورودی 4% و سود بازرگانی 11%

بنابراین با توجه به پراکندگی کالای مورد بحث ( چربی گیرهای اسیدی ، خنثی و بازی ) و دامنه کاربرد وسیع ، این کالا ممکن است در یکی از سه کد تعرفه فوق طبقه بندی گردد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چربی گیر های صنعتی


 

از نظر کلی چربی گیرهای صنعتی دارای یک کاربرد عمومی بوده که عبارت است از پاك کردن و زدودن سطوح فلزی از چربی ها و آلودگی ها و جلوگیری از رشد و تکثیر میکرو ارگانیسم ها .

چربی گیرها به دو صورت مایع و پودری تولید می شوند . غالباً چربی گیرهای پودری کاربرد بیشتری نسبت به چربی گیرهای مایع دارند . شیوه استفاده از چربی گیرهای پودری غالباً به صورت پاششی بوده و شیوه استفاده از چربی گیرهای مایع معمولاً به صورت غوطه وری می باشد .

در روش پاششی فلز یا قطعه مورد نظر از داخل یک تونل پاششی عبور داده شده که پودرهای چربی گیر توسط یک نازل (Nozzle) روی آن پاشیده می شود . اتلاف و دور ریز مواد چرب یگیر در این روش کم بوده چرا که پودرهای چربی گیر در قسمت پایینی تونل جمع شده و دوباره به سیستم نازل جهت استفاده برگشت داده می شوند .

در روش غوطه وری ، چربی گیر در درون یک مخزن با آب رقیق شده و تا دمای 60 الی 70 درجه سانتی گراد گرم می شود و سپس فلز یا قطعه مورد نظر توسط جرثقیل های سقفی یا سبدهای فلزی به داخل مخزن فرو برده می شود . حجم مخزن در این روش با توجه به قطعات فلزی مورد نظر بین 2000 تا 14000 لیتر می باشد . در ایران کارخانجات یخچال سازی لرستان ، شرکت زامیاد ( تولید خودرو ) و شرکت ساخت نیرو ( ساخت تابلوی برق ) از روش غوطه وری استفاده می کنند .

روش چربی گیری پاششی نسبت به چربی گیری غوطه وری دارای مزیت می باشد ، زیرا در مدت زمان کمتری راندمان بالاتری دارد .

شایان ذکر است سیستم پاششی مختص چربی گیرهای پودری نبوده بلکه از چربی گیرهای مایع نیز در سیستم های پاششی استفاده می نمایند . در مورد چربی گیرهای مایع نیز وضع به همین منوال است . در داخل کشور ، شرکتهای زیادی جهت مصارف چربی گیری و صیقلی نمودن سطح فلزی از چربی گیرهای صنعتی استفاده می شود .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چربی گیر های صنعتی


 

استفاده بهینه از محصولات و اجناس مختلف و بالابردن طول عمر اجزا و کالاهای مصرفی که در واقع همان مبحث کیفیت را تشکیل می دهد ، از مهمترین اهداف تمامی تولیدکنندگان در صنایع مختلف می باشد .

یکی از عملیات اساسی و بسیار مهم در بالابردن طول عمر فلزات ، جلوگیری از زنگ زدگی ، پوسیدگی ، ترك و همچنین جلوگیری از رشد و تکثیر موجودات ریز میکروسکوپی و میکرو ارگانیسم ها در سطح فلزات می باشد . واضح است که چنانچه فلزات بدون هیچگونه پردازشی مورد مصرف قرار گیرند ، به راحتی مورد واکنش های مختلف قرار گرفته و کارآیی خود را از دست می دهد .

چربی گیرهای صنعتی از جمله موادی بوده که باعث بالارفتن طول عمر فلزات شده و از پوسیدگی سریع ، آلودگی به انواع میکروب ها و سایر عملیات تخریبی جلوگیری می نمایند . بنابراین نقش مؤثر این مواد در صنایع فلزی و پس از آن تولید محصولات فلزی مانند انواع خودروهای سبک و سنگین ، انواع قطعات فلزی صنعتی و . . . انکارناپذیر می باشد .

واضح است که بالابردن طول عمر فلزات ، باعث کاهش مصرف آن ها و همچنین بالا رفتن کیفیت محصولات فلزی تولید شده می گردد . هرچه محصولات تولیدی کیفیت بالاتری داشته باشند ، قطعاً بازار فروش بهتری داشته و نتایج اقتصادی بهتری در پی خواهند داشت . چربی گیرهای صنعتی ممکن است از نظر اهمیت کاربرد چندان مورد توجه نباشند ، ولی آنچه مسلم است استفاده از آن ها جهت بالابردن کیفیت محصولات تولیدی بسیار حیاتی و انکار ناپذیر بوده و در اقتصاد پروژه نقش بسیار مهمی ایفا می نمایند .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چربی گیر های صنعتی

 

چربی گیرهای صنعتی از آنجائیکه دارای تکنولوژی پیچید های نبوده و دامنه کاربرد وسیعی مخصوصاً در صنایع فلزی )خودرویی (دارند ، تقریباً در تمامی کشورهای صنعتی و نیمه صنعتی تولید می شوند .

عمده ترین کشورهای تولید کننده چربی گیرهای صنعتی عبارتند از :

ژاپن ، آمریکا ، چین ، آلمان ، کره جنوبی ، فرانسه ، اسپانیا ، برزیل ، کانادا ، مکزیک ، هند ، انگلستان ، روسیه ،

تایلند ، ایتالیا ، ترکیه ، بلژیک ، جمهوری چک ، لهستان ، آفریقای جنوبی ، مالزی ، آرژانتین ، استرالیا ، تایوان و …

آنچه مسلم است استفاده از این محصولات با توجه به دامنه وسیع کاربرد آن ها یک وسعت جهانی داشته و تعداد کشورهای مصرف کننده بسیار بیشتر از کشورهای تولید کننده می باشند .

طی بررسی ها و تحقیقات صورت گرفته از منابع و مراجع مختلف ، آمار دقیقی از میزان تولید و مصرف کشورهای جهان در خصوص چربی گیرهای صنعتی یافت نشد .

 


مواد اولیه مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید چربی گیر های صنعتی

 

- سیلیکات سدیم ( به عنوان پراکنده ساز عمل می کند )

- نمک های فسفات ( به عنوان ماده اصلی حل کننده و چربی بر عمل می کنند )

- نمکهای کربنات ( به عنوان تنظیم کننده pH عمل می کنند )

- دترجنت نانیونیک ( به عنوان ماده اصلی حل کننده و چربی بر عمل می کنند )

- افزودنی های مولیبدات ( به عنوان پایدارکننده عمل می کنند )

- منو سدیم فسفات ( به عنوان ماده اصلی حل کننده و چربی بر عمل می کنند )

- اسید فسفریک ( جهت تولید چربی گیرهای پایه اسیدی )

- سود ( جهت تولید چربی گیرهای پایه قلیایی )

- نمک های تیتان ( به عنوان فعال کننده عمل می کنند )

- آنتی فوم ( جهت جلوگیری از ایجاد کف زیاد در مخزن )

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید چربی گیر های صنعتی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید چربی گیر های صنعتی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.