جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پمپ هیدرولیک و شیر هیدرولیک سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پمپ هیدرولیک و شیر هیدرولیک را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. از انواع پمپ ها در قسمت های مختلف ماشین های راه سازی استفاده می شود . پمپ دنده ای خارجی نیز در ماشین های راه سازی برای انتقال نیرو مورد استفاده قرار می گیرد .
اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی پمپ هیدرولیک و شیر هیدرولیک
این محصول را نمی توان دارای اهمیت راهبردی دانست ، لیکن باتوجه به این که برای ایجاد راه ها و جاده های درون شهری و بیرون شهری ، همچنین ساخت و ساز ها در زمینه مسکن و حمل و نقل ریلی و درون شهری در کلان شهر ها از انواع ماشین آلات راه سازی و ساختمان سازی استفاده می گردد ، تامین قطعات یدکی این ادوات دارای اهمیت می باشد .
امروزه با وجود کالاهای شرقی ارزان قیمت و ضعیف تولید محصول باکیفیت داخلی می تواند جایگزین این واردات بی رویه شود ، مشروط بر این که حمایت های کافی توسط دولت از تولیدکنندگان داخلی صورت پذیرد .
لازم به ذکر است ، که کد آیسیک پمپ های هیدرولیک بجز پمپ آب ، 29121140 می باشد . همچنین شماره تعرفه گمرکی 84136010 با حقوق ورودی 10 درصد ، تحت عنوان تلمبه های چرخ دنده ای ، مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی پمپ و شیر هیدرولیک می باشد .
شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی پمپ هیدرولیک و شیر هیدرولیک
برای واردات پمپ و شیر هیدرولیک شرایط خاصی وجود نداشته و با پرداخت حقوق امکان واردات این محصول وجود دارد .
همچنین برای صادرات پمپ و شیر هیدرولیک ، شرایط خاصی تعریف نشده است .
استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی پمپ هیدرولیک و شیر هیدرولیک
پمپ های خلاء جابجایی مثبت – اندازه گیری مشخصات عملکرد بخش دوم : اندازه گیری فشار نهایی : 5115
لرزش مکانیکی – ارزش یابی لرزش ماشین از طریق اندازه گیری بر روی شفت های دوار – قسمت پنجم – مجموعه های ماشین در پایگاه های تولید و پمپاژ توان هیدرولیکی : 5-9808
پمپ های جا به جایی مثبت دورانی – الزامات فنی : 9904
توان سیال هیدرولیک – پمپ ها و موتور های جا به جایی مثبت – تعیین ظرفیت اشتقاقی : 12561
لرزش مکانیکی – ارزشیابی لرزش ماشین از طریق اندازه گیری بر روی اجزای غیر دوار – قسمت پنجم – مجموعه های ماشین در پایگاه های تولید و پمپاژ توان هیدرولیکی : 5-9810
توان هیدرولیک سیال – مقررات آزمون برای تعیین تراز های توان با استفاده از فنون شدت صدا – روش های مهندسی قسمت اول – پمپ ها : 1-9841
کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی پمپ هیدرولیک و شیر هیدرولیک
کشور های صنعتی مصرف کنندگان عمده محصول می باشند ، به خصوص کشور هایی خود تولیدکننده ماشین آلات راهسازی باشند .
کشور های بزرگ تولید کننده این محصول نیز عبارتند از : ایتالیا ، آلمان ، کره جنوبی ، انگلیس ، چین ، آمریکا ، کانادا ، ژاپن ، مالزی ، ترکیه و اندونزی
فرایند تولید پمپ هیدرولیک و شیر هیدرولیک
1. ریخته گری :
پس از ورود مواد اولیه از انبار در این مرحله به روش دایکاست ، بعضی قطعات درون قالب فولادی که بر روی آن کوره برای ذوب مواد وجود دارد تهیه می شوند . پس از تولید قطعات و خارج کردن از قالب آن ها را سرد نموده و سپس سربار ها را از آن جدا می کنند .
2. ماشین کاری :
در این قسمت عملیات براده برداری صورت می گیرد .
3. فرزکاری :
قطعاتی مانند بدنه در این قسمت به وسیله دستگاه فرز انیورسال فرزکاری می شوند .
4. سوراخکاری :
توسط دریل ستونی به وسیله فید محل پیچ ها سوراخ کاری شده و سپس سوراخ ها قلاویزکاری می شوند .
5. سنگ زنی :
سطوح درصورت نیاز توسط سنگزنی تخت و یا برای چرخ دنده ها توسط سنگزنی استوانه ای سنگ زده می شوند .
6. چربی زدایی :
برای حفاظت درمقابل شرایط جوی ، قطعات به روش شیمیایی اکسیداسیون سطحی و یا روش کروماته کردن پوشش داده می شوند . به همین منظور قبل از آن قطعات با محلول سود 10 درصد چربی زدایی می شوند ، که برای تسریع فرایند درجه حرارت محلول 30 تا 80 درجه سانتی گراد تغییر می کند .
7. شستشو :
در این مرحله قطعات در یک وان چربی زدایی می شوند .
8. رنگ آمیزی :
پس از شستشوی قطعات بوسیله پیستوله ، در دو مرحله آستر کاری و پس از خشک شدن رنگ آمیزی نهایی می شوند .
9. تراشکاری :
لوله های ماشین کاری شده توسط دستگاه سری تراش تراپ ، روتراشی ، داخل تراشی ، برقو زنی و برشکاری می شوند . همچنین این مرحله می تواند ، با دخالت کمتر دست و با دستگاه های CNC انجام گیرد .
10. مونتاژ :
پس از ساخت قطعات و کنترل کیفیت بر روی هم به وسیله پیچ و مهره و واشر مونتاژ می شوند .
11. بسته بندی :
قطعات آماده در بسته بندی مناسب قرار می گیرند.
ماشین آلات خط تولید پمپ هیدرولیک و شیر هیدرولیک
- سری تراش
- فرز
- دریل
- ماشین سنگ زنی تخت
- ماشین سنگ زنی
- جیک بوجیک
- ماشین تزریق دایکست
- کوره ذوب آلومینیوم
- وان چربی زدایی و کروماته کردن
- وان شستشو
- پیستوله
- کمپرسور
- دستگاه تست دبی و فشار
مواد اولیه مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی پمپ هیدرولیک و شیر هیدرولیک
- شمش
- مفتول
- لوله
- چرخ دنده
- سیل محوری
- اورینگ
- پیچ
- مهره و واشر
دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پمپ هیدرولیک و شیر هیدرولیک
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پمپ هیدرولیک و شیر هیدرولیک ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98