جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع فلزیطرح توجیهی تولید قالب های صنعتی ( قالب سازی ) سال 1400
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Polymer Grating

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی ساخت پروفیل و گریتینگ پلیمری سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی ساخت پروفیل و گریتینگ پلیمری را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

به خاطر خواص جالب و متنوع محصولات کامپوزیتی ، از این محصولات در محدوده وسیعی از صنعت استفاده می شود . با توجه به نسبت استحکام به وزن کامپوزیت ها از این مواد در مکان هایی که نیاز به مقاومت بالا در عین حال سبکی می باشد ، استفاده می شود . گریتینگ ها و پروفیل های کامپوزیتی به علت خواص فوق ، در مکان های زیادی کاربرد دارند . امروزه بیشتر کشورها در اکثر پروژه های صنعتی که نیاز به گریتینگ داشته باشند ، از گریتینگ های فایبرگلاس استفاده می نمایند .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ساخت پروفیل و گریتینگ پلیمری


گریتینگ شبکه ای است که برای تحمل بار از آن استفاده می کنند و می تواند از جنس های مختلف فلزی و غیر فلزی باشد . گریتینگ کامپوزیتی نوع خاصی از گریتینگ می باشد ، که بجای استفاده از فلز در ساخت شبکه های سازه ای از کامپوزیت ها در آن استفاده می شود . این محصول در مکان هایی که نیاز به دیدن محوطه اطراف بوده و استحکام بالا مد نظر باشد به عنوان پوشش کف یا حصار فلزی و نما استفاده می شود .گریتینگ های کامپوزیتی بر دو نوع می باشند : گریتینگهای ریخته گری و گریتینگ های پالترود شده .

کامپوزیت ها را معمولا زیر مجموعه خانواده پلاستیک ها طبقه بندی می کنند . پلاستیک ها محصولاتی هستند ، که شامل هر ترکیبی از گروه بزرگ و متنوع موادی که تماما یا قسمتی دارای پیوندی از کربن با عناصری چوناکسی ژن ، نیتروژن ، هیدروژن و یا سایر عناصر آلی یا معدنی بوده و در حالت نهایی به صورت جامد و در بعضی مراحل ساخت مایع است . بنابراین غالبا در طی کاربرد دارای قابلیت تغییر شکل بطور مختلف بر اثر حرارت یا فشار به تنهایی یا توام می باشد .

از آنجا که پلاستیک ها ارتباط نزدیکی با رزین ها دارند ، عموما آن ها را با هم اشتباه می گیرند . رزین ها مواد جامد یا نیمه جامدی صمغی شکل هستند ، که در ساخت محصولاتی نظیر رنگ ها ، جلادهنده ها و پلاستیک ها به کار می روند . محصولات پلاستیکی معمولا از رزین هایی که فرآیند گردیده و جامد شده اند ، ساخته می شوند .

به علت خواص مناسب پلاستیک ها کاربرد بسیار وسیعی در صنایع مختلف برای آن ها وجود دارد ، لیکن برای بهبود خواص فیزیکی آن ها لازم است از تقویت کننده ها در آن استفاده نمود . الیاف خاص مورد استفاده در این زمینه عبارتند از : الیاف شیشه ای ، فلزی ، کربنی ، پلیمری ، معدنی ، هیبرید .

در صورت استفاده از تقویت کننده در پلاستیک به آن ها کامپوزیت اطلاق می گردد . در واقع کامپوزیت ها به پلاستیک های تقویت شده ( Reinforced Plastics) معروف می باشند . کامپوزیت از دو یا چند ماده تشکیل شده و دارای خواصی است که هر یک از اجزاء به تنهایی آن خواص را ندارند .

در یک تعریف دقیق کامپوزیت ها را باید به دو شکل اصلی تقسیم کرد:

1) مواد کامپوزیتی

2) ساختارهای کامپوزیتی

مواد کامپوزیتی از یک اسکلت پیش تنیده تشکیل شده اند که به وسیله یک ماتریس پلیمری پیوسته احاطه شده اند . اسکلت یک ماده کامپوزیتی بایستی قادر به پذیرش تغییرات دلخواه باشد . فایبرگلاس ماده اصلی تقویت کننده مورد استفاده در مواد کامپوزیتی می باشد ( در بیش از 90% موارد ) .

مواد کامپوزیتی مورد استفاده در تولید گریتینگ و پروفیل های پلیمری به ترتیب به دو صورت رشته های خرد شده و صفحات بافته شده می باشند . که طی فرآیند خاصی با مواد ساختاری ترکیب و شکل دهی می شوند . الیاف شیشه علاوه بر دارا بودن نسبت استحکام به وزن مناسب ، مقاومت شیمیایی مناسبی نیز دارند . متداول ترین الیاف شیشه ای بکار رفته در این صنعت الیاف نوع E ( شیشه آهکی بر و سیلیکات آلومینیوم ) می باشند .

سایر انواع گلاس های مورد استفاده در این صنعت عبارتند از :

گلاس نوع S ( استحکام بالا )

گلاس نوع A ( شامل مواد قلیایی )

گلاس نوع C ( مقاوم به خوردگی )

مواد مورد استفاده در ماتریس شامل یکی از مواد زیر می باشند : رزین پلی استر ، رزین وینیل استر یا رزین اپوکسی ، فتالیک ، اکرلیک و . . . ، که رزین های وینیل استر ، فنولیک ، اپوکسی و اکرلیک در تولید پروفیل ها به کار می روند . مزایای استفاده از مواد کامپوزیتی عبارتند از :

- استحکام بالا :

مواد کامپوزیت برای نیازهای استحکامی خاص در یک کاربرد می توانند طراحی شوند .
مزیت بارز کامپوزیت ها نسبت به سایر مواد ، توانایی استفاده از تعداد زیادی از ترکیبات رزین ها و تقویت کننده ها و بنابراین رسیدن به خواست مشتری از نظر خواص مکانیکی و فیزیکی سازه می باشد .

- سبکی :

کامپوزیت ها موادی را ارائه می دهند که ، می توانند برای استحکام بالا و وزن کم به کار برده شوند .

- مقاوم به خوردگی :

کامپوزیت ها مقاومت بالایی در محیط های شیمیایی خورنده و دمایی بالا دارند .

کامپوزیت ها مواد منتخب در ساخت قطعاتی که در معرض محیط های باز ، کاربردهای شیمیایی و دیگر شرایط محیطی می باشند ، هستند .

- انعطاف پذیری طراحی :

این مواد را می توان با شکل های پیچیده و با هزینه کم ، قالبگیری نمود .

- با دوام بودن :

سازه های کامپوزیتی عمری طولانی دارند . این قابلیت با حداقل نیازمندی های تعمیر و نگهداری توام گشته است .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ساخت پروفیل و گریتینگ پلیمری


گریتینگ و پروفیل پلیمری در قالب تعرفه گمرکی 70199099 ( سایر الیاف شیشه ، از جمله پشم شیشه و اشیاء ساخته شده از این مواد ) جزء گروه مجاز می باشد .

با رعایت کامل ضوابط ، واردات این کالا بلا مانع است و نیز حقوق پایه این ماده که طبق ماده (2) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، شامل حقوق گمرکی ، مالیات ، حق ثبت سفارش کالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی می باشد ، معادل 4% ارزش گمرکی کالاها تعیین می شود . به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوطه توسط هیات وزیران تعیین می شود ، حقوق ورودی اطلاق می شود . حقوق ورودی برای تعرفه 70199099 ، 4% می باشد .

همچنین طبق قانون مقرارت صادرات و واردات ایران سال 1387 ، این کالا با شماره تعرفه 70199099 جزء کالاهای مجاز می باشد و بدون هیچگونه شرایط خاص امکان صادرات را دارا می باشد و درصورتی که کالای تولیدی از استانداردهای لازم برخوردار بوده و قابل رقابت با قیمت جهانی این محصول باشد صادرات آن میسر خواهد بود .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی ساخت پروفیل و گریتینگ پلیمری


استاندارد ملی برای تولید هر ماده توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تعیین می شود . شماره استاندارد ملی مستقل جهت گریتینگ و پروفیل پلیمری تدوین نشده است ، استانداردهای فراوانی برای گریتینگ و پروفیل پلیمری توسط کشورها و نهادهای مختلف بین المللی تدوین شده است ، استانداردهای زیر قابل ذکر هستند :

• ISO/CD 6721-11 - Plastics - Dynamic Mechanical Analysis - Glass transition temperature measurement

• ISO 14692 - Petroleum and natural gas industries - GRP piping (4 parts) . This is an important international standard covering the use of GRP piping in critical applications .

• ASTM D20 .18 .01 – FRP Materials for Concrete

• ASTM D20 .18 .02 – Pultruded Profiles

• ASTM D30 .30 .01 – Composites for Civil Engineering

• ASTM D-790-Flexural Properties of Unreinforced and Reinforced Plastics

• ASTM D-2344-Apparent Interlaminar Shear Strength of Parallel Fiber Composites by Short Beam Method

• BS 4994:1987 – Specification for design and construction of vessels and tanks in reinforced plastics

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ساخت پروفیل و گریتینگ پلیمری


به خاطر خواص جالب و متنوع محصولات کامپوزیتی ، از این محصولات در محدوده وسیعی از صنعت استفاده می شود . با توجه به نسبت استحکام به وزن کامپوزیت ها از این مواد در مکان هایی که نیاز به مقاومت بالا در عین حال سبکی می باشد ، استفاده می شود . گریتینگ ها و پروفیل های کامپوزیتی به علت خواص فوق ، در مکان های زیادی کاربرد دارند . امروزه بیشتر کشورها در اکثر پروژه های صنعتی که نیاز به گریتینگ داشته باشند ، از گریتینگ های فایبرگلاس استفاده می نمایند :

- سکوهای نفتی و گازی ( دریایی و خشکی )

- صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی

- نیروگاه های برق

- صنایع سیمان

- صنایع دریایی و بنادرها

- صنایع آب و فاضلاب در بخش تصفیه خانه ها و استخرها

قطعاتی نظیر نرده و هندریل ، سازه های باربر ( نبشی ، ناودانی ، حامل های کابل های فیبر نوری ، مقره های انتقال برق ، کراس آرم ، دکل های فشار قوی ، دریچه منهول ، در و پنجره ، تجهیزات حوضچه های مواد شیمیایی ، آرماتورهای ساختمانی ، موج شکن ، سینی کابل ، کف کاذب ، گارد ریل ، پایه تابلو و تیرهای چراغ و نردبان ) .

بزرگترین سهم بازار مصرف مواد مرکب ( کامپوزیت ) در اختیار صنعت ساختمان است . در این میان آرماتورهای کامپوزیتی به میزان وسیعی در ساختمان سازی به ویژه احداث بناهای ساحلی و یا سازه های مستقرشده در شرایط اقلیمی خوردنده کاربرد یافته اند . گسترش تکنولوژی ساخت این آرماتورها می تواند علاوه بر مرتفع ساختن نیاز صنعت ساختمان ، راهگشای تولید انواع محصولات در صنایع دیگر همچون وسایل ورزشی ، خودرو و غیره باشد .

دلیل عمده استفاده از میلگردهای FRP در داخل بتن ، جلوگیری از پدیده خوردگی و افزایش میرایی ارتعاشات ایجاد شده در سازه در برابر ارتعاش می باشد . کشور ما نیاز بسیار گسترده ای به استفاده از کامپوزیت ها دارد . هم اکنون بسیاری از سازه های بنا شده در محیط های خورنده مناطق مختلف کشور همچون پل های دریاچه ارومیه و یا ساختمان های جنوب کشور دچار معضل خوردگی هستند ، که استفاده از کامپوزیت ها می تواند پاسخگوی مشکل این قبیل سازه ها باشد . این قطعات به روش پالتروژن ساخته می شوند.

در این روش دسته ای از الیاف پس از آغشته شدن با رزین ، پس از عبور از یک قالب در کنار هم قرار گرفته و یک پروفیل دارای مقطع ثابت را به وجود می آورند . از عمده ترین مزایای روش پالتروژن چند منظوره بودن آن و کاربردهای گوناگون آن در صنایع مختلف است .

به عبارتی صرفاً با تغییر قالب دستگاه می توان علاوه بر محصولاتی که در صنعت ساختمان کاربرد دارد ، همانند انواع آرماتورها ، محصولات گوناگون دیگری در حوزه های مختلف از جمله تسمه های ماشین نساجی ، ریل ها ، محافظ اتوبان ها ، چارچوب پنجره ها و درها ، تیرهای با مقطع I شکل ، نبشی ها و غیره تولید نمود . عمر محصولات پالتروژنی بسیار بالاست و سرعت تولید یک محصول پالتروژنی نیز نسبتاً زیاد است .

از نظر قیمت نیز با وجود اینکه یک تیر پالتروژنی قیمت ظاهری بیشتری نسبت به نمونه مشابه آهنی دارد ، لیکن مقاومت خوب آن در مصارف خاص ضدخوردگی و زلزله و عمر بالای آن می تواند توجیه گر قیمت اولیه بالای آن باشد . در مصارف عمومی مانند ساخت سازه ها اگر نیاز به مقاومت در برابر خوردگی و زلزله وجود داشته باشد ، استفاده از تیرهای پالتروژنی می تواند توجیه اقتصادی نیز داشته باشد .

 


کشور های عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ساخت پروفیل و گریتینگ پلیمری

ایالات متحده آمریکا با ظرفیت تولید حدود 200 هزار تن در سال 2008 ، بزرگترین تولید کننده به شمار می رود و 28 .5% از ظرفیت تولید جهانی را در اختیار دارد . پس از آن ایتالیا ، چین ، آلمان ، انگلیس ، فرانسه و ژاپن قرار دارند . در بین کشورهای آسیایی نیز چین ، ژاپن و کره بزرگترین تولیدکنندگان آسیایی به شمار می روند .

در کشورهای همسایه ایران ، ترکیه تولید کننده گریتینگ و پروفیل پلیمری می باشد . این کشور دارای ظرفیت تولید 3.7 هزار تن در سال 2008 می باشد . این کشور در مجموع 0 .54% ظرفیت تولید جهانی را در اختیار دارد . در بین همسایگان ایران کشور امارات متحده عربی بیشتر به عنوان صادرات مجدد محصول فعال است و در زمینه تولید محصول فعالیتی ندارد .

کشورهای ایالات متحده ، ایتالیا ، امارات متحده عربی ، فرانسه و آلمان به ترتیب بالاترین میزان مصرف را دارا می باشند . اروپای غربی ، آمریکای شمالی و آسیا بالاترین سطح مصرف را در مناطق دنیا دارند ، این سه منطقه جمعا 79 درصد مصرف جهان را تشکیل می دهند . همچنین مصرف منطقه خاورمیانه در سال 2008 حدود 134 .6 هزار تن و معادل 12 .6% کل مصرف جهانی می باشد .

 


فرایند ساخت پروفیل و گریتینگ پلیمری

تنها روش مرسوم تولید پروفیل ها و گریتینگ های کامپوزیتی به صورت پیوسته ، روش پالتروژن می باشد . روش های مختلفی جهت تولید قطعات کامپوزیتی پایه پلیمری وجود دارد ، که به طور کلی به سه دسته تقسیم می شوند :

روش های تولید ساده لایه چینی دستی و پاششی

شامل روش های تولید با قالب باز هستند . تیراژ دراین نوع تولید ، محدود یک الی سه قطعه در روز است و کیفیت محصول به اپراتور بستگی دارد .

روش تولید قطعات صنعتی LFT ،GMT ، RTM ،BMC ، SMC 

روش های LFT و GMT مربوط به گرما نرم ها و روش های BMC ،RTM و SMC مربوط به گرما سخت ها هستند.

روش ( Resin Transfer Moldin ) RTM

در این روش یک قالب زرینی داریم که پارچه ای از فایبرگلاس در آن قرار می گیرد و سپس رزین تزریق می گردد . این روش از دقت و صافی سطح بیشتری نسبت به روش دستی برخوردار است . ولی چون فشار بالا نیست به هم پیوستگی کمتری نسبت به روش SMC دارد . RTM نسبت به روش دستی به سرمایه گذاری بیشتری نیاز دارد .

روش Sheet Molding compound ) SMC )

در این روش ابتدا مواد ترموست ( گرما سخت ) با الیاف شیشه تقویت شده و سپس بصورت ورق در می آید و سپس تحت گرما و فشار در قالب پرس شده و شکل می گیرد .

روش ( Glass Matt reinforced Thermoplastic ) GMT

در این روش مواد ترموپلاستیک ( گرمانرم ) با پارچه ای از فایبر گلاس مسلح شده و تحت فشار شکل می گیرند .

روش Filament Winding ) FW )

این روش عمدتاً برای تولید قطعات مدور استفاده می شود که به صورت پیوسته تولید می شوند ، مثلاٌ برای تولید لوله ها ، به دور هسته ای استوانه ای فایبر گلاس آغشته به رزین پیچیده می شود و بعد مواد تحت گرما حالت نهایی به خود می گیرند .

روش  ( Bulk Molding Compound ) BMC

توده ای از خمیر که شامل مواد پلیمری و فایبرگلاس می باشد ، تحت فشار به قالب تزریق می شود .

روش Long Fiber Thermoplastic ) LFT )

در این روش مواد ترموپلاستیک با الیاف شیشه در داخل اکسترودر مخلوط می شوند و پس از خروج از اکسترودر تحت فشار ، قطعه شکل نهایی را به خود می گیرد .

روش های تولید پالتروژن :

در این روش با پیچش الیاف و لایه نشانی پیوسته که جهت تولید قطعات خاص مانند لوله ، پروفیل ، ورق و غیره مورد استفاده قرار می گیرند . پالتروژن ( Pultrusion ) یک فرایند پیوسته و متوالی می باشد ، که فیبر با یک رزین و مواد آغاز کننده و سایر افزودنی ها آغشته می شود . سپس مواد از درون قالب فولادی گرم عبور داده می شوند و در نتیجه رزین سفت می شود و مواد طبق شکل پروفایل قالب اتصال داده می شوند .

پس از شکل دهی ، پروفایل کامل شده در اندازه مورد نیاز بریده می شود . جهت تولید گریتینگ ، قطعات پروفیل حمال بار بر روی قطعات متصل کننده قرار می گیرند و به صورت مکانیکی به هم قفل می شوند . در مرحله نهایی این اجزا به کمک رزین ضد خوردگی اپوکسی به هم متصل و آب بندی می شوند . نسبت رزین به گلاس در پروفیل های مورد استفاده در گریتینگ ( به علت نیاز به مقاومت بار برداری بیشتر ) بیشتر از حالت معمولی می باشد (60 % گلاس و 40% رزین ) .

روش تولید مناسب برای تولید گریتینگ و پروفیل پلیمری به علت فرآیند خاص و نیاز به مقاطع مختلف ، روش پالتروژن است .

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه ساخت پروفیل و گریتینگ پلیمری

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی ساخت پروفیل و گریتینگ پلیمری ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool