طرح توجیهی تولید رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای ) سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Aluminum radiator

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای ) سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای ) را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.


محصول مد نظر به عنوان یكی از مجموعه های سیستم حرارت مركزی در ساختمان ها ( منازل ، شركت ها و ..... ) محسوب می گردد . مورد استفاده رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای ) در تاسیسات حرارت مركزی ( سیستم های شوفاژ ) می باشد . رادیاتور قسمتی از سیستم حرارت مركزی است كه در داخل ساختمان نصب شده و گرمای آب داغ را به محیط اطراف خود منتقل كرده و سبب گرم شدن محیط داخل ساختمان در فصول سرما می گردد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای )


 

محصول مورد مطالعه طرح حاضر،رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای ) می باشد . این قطعه به عنوان یكی از مجموعه های سیستم حرارت مركزی در ساختمان ها ( منازل ، شركت ها و ..... ) محسوب می گردد . رادیاتور یا Radiator به معنای جسم تشعشع دهنده می باشد . این قطعه به عنوان یكی از اجزاء اصلی سیستم حرارت مركزی ساختمان ها محسوب می گردد .

بطوریكه آب داغ با جریان از داخل آن ، سبب گرم شدن رادیاتور شده و در نهایت گرما از آن به محیط اتاق و محل زندگی انسان ها منتقل می گردد . یك سیستم حرارت مركزی از اجزاء زیر تشكیل یافته است . در یك سیستم حرارت مركزی ، آب در موتورخانه بوسیله دیگ های فولادی یا چدنی داغ شده و سپس بوسیله لوله كشی به رادیاتورها انتقال می یابد .

رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای ) قطعات فلزی ساخته شده از آلومینیوم می باشند كه در داخل ساختمان ( اتاق ها ) نصب می شوند . این قطعات طوری ساخته شده اند كه آب داغ در میان صفحات مسطح جریان پیدا نموده و به علت برخورداری از مساحت بالا ، گرمای آب داغ از طریق آنها به محیط اطراف منتقل و بدینوسیله اتاق گرم می شود . آب داغ كه بخش عمده حرارت خود را در رادیاتور از دست می دهد بوسیله پمپ سیركلاتور به دیگ برگردانده شده و با دریافت حرارت از آن داغ و سیكل از نو تكرار می گردد .

یك رادیاتور متشكل از چندین پره است . پره در واقع همان صفحات مشبك توخالی است . علت تعدد پره در هر رادیاتور آن است كه یك پره معمولا توان گرمادهی لازم برای گرمایش یك اتاق را ندارد و لذا با در نظر گرفتن مساحت اتاق ، دمای آب ورودی و خروجی و همچنین فشار آب از رادیاتور تعداد پره های آن را محاسبه و اعمال می نمایند . رادیاتورها به دو شكل آلومینیومی و فولادی ساخته می شوند كه در اینجا هدف بررسی طرح تولید نوع آلومینیومی آن می باشد .

انواع رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای )

رادیاتورها در حالت كلی تنوع خاصی نداشته و صرفا از نظر شكل ظاهری تولید كنندگان مختلف اقدام به اعمال سلایق خود در طراحی و ساخت می نمایند .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای )


 

مورد استفاده رادیاتورهای آلومینیومی در تاسیسات حرارت مركزی ( سیستم های شوفاژ ) می باشد . رادیاتور قسمتی از سیستم حرارت مركزی است كه در داخل ساختمان نصب شده و گرمای آب داغ را به محیط اطراف خود منتقل كرده و سبب گرم شدن محیط داخل ساختمان در فصول سرما می گردد .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای )


استاندارد ملی

با مراجعه به اطلاعات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ، نتیجه گیری شده است كه استاندارد ملی شماره 360 تدوین شده در سال 1383 در ارتباط با استاندارد لازم رادیاتورهای پره آلومینیومی می باشد .

استانداردهای جهانی

استانداردهای جهانی زیر در مورد رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای ) در جهان وجود دارد .

BS 3068

ASTM 1254

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای )


کشورهای عمده مصرف کننده

آمریكا ، آلمان ، انگلستان ، چین ، دانمارك ، ایتالیا ، ژاپن

کشورهای عمده مصرف کننده

محصول مورد مطالعه به عنوان یكی از قطعات اصلی تاسیسات مكانیكی ساختمان ها مورد استفاده دارد . از اینرو مصرف آن در كلیه كشورهای جهان وجود داشته و نمی توان كشوری را به عنوان مصرف كننده عمده و مطرح معرفی كرد . لیكن در صورتیكه سرانه مصرف را مورد توجه قرار دهیم در اینصورت كشورهای صنعتی بیشترین مصرف را در سطح جهان به خود اختصاص داده اند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای )


شرایط واردات

با مراجعه به كتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی در ردیف شماره تعرفه 732219 ، نتیجه گیری شده است كه محدودیت خاصی برای واردات محصولات مورد مطالعه وجود ندارد . لذا با پرداخت حقوق گمركی 40 درصد ، امكان واردات وجود خواهد داشت .

شرایط صادرات

از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی ، برای صادرات محصولات تولیدی طرح هیچگونه شرایط و محدودیتی وجود ندارد . لیكن از آنجایی كه این محصولات ، یك كالای صنعتی محسوب می گردند ، از این رو ورود به بازارهای جهانی مستلزم برخورداری تولیدكننده ازشرایطی می باشد كه زیر به شرایط فوق اشاره شده است .

برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ قیمت

یكی از معیارهای مهم در صادرات ، برخورداری از قیمت های رقابتی جهانی می باشد كه این مورد نیز به شرایط اقتصاد كلان كشور در مقا یسه با كشوره ای مقصد صادرات باز می گردد . كشور ایران بعنوان یكی از كشورهای تولید كننده مواد اولیه محصولات مورد مطالعه محسوب می شود و لذا قدرت رقابتی آن در بازارها ی جهانی برای این محصولات بالا است . از جمله این شرایط دیگر می توان به نرخ ارز، نرخ بهره ، قیمت مواد اولیه ، نرخ تورم و موارد مشابه اشاره كرد كه با توجه به متغیر بودن عوامل فوق ، لازم است توجیه پذیری اقتصادی صادرات در زمان واقعی صادرات و كشورهای مقصد مورد تحلیل قرار گیرد .

برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ كیفیت

محصولات تولیدی لازم است از كیفیت مناسب برخوردار باشد تا امكان وارد سازی آن به بازارها ی جهانی بوجود آید . كیفیت در مورد این كالا شامل زیبائی ظاهری ، انتخاب درست مواد اولیه ، نصب تجهیزات جانبی مناسب ( شیر كنترل و آببندها ) است .

رعایت اصول استانداردهای جهانی

در قسمت های گذشته استانداردهای ملی و جهانی این كالا معرفی گردید . از اینرو برای حضور در بازارهای جهانی رعایت آنها ضروری است . برخورداری از توان مالی مناسب دوره وصول مطالبات در صادرات عموما بالا است از اینرو لازم است صادر كننده از توان مالی مناسب برخوردار باشد . آشنایی كامل با امور تجارت جهانی فعالیت در بازارهای جهانی مستلزم آگاهی كامل صادر كننده از مقررات و الزامات تجارت جهانی می باشد .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای )


با بررسی میزان تقاضای مسكن در كشور و توان تولید و عرضه آن ، می توان گفت كه میزان نیاز مسكن در كشور حدود 5,1 میلیون دستگاه در سال است و این در حالی است كه حداكثر توان تولید مسكن در كشور 700 هزار دستگاه می باشد . وضعیت فوق سبب ایجاد كمبود در كشور و رشد قیمت ها شده است . با بررسی علل مشكلات بخش مسكن در كشور نتیجه گیری شده است كه بخش هایی از مشكلات فوق در ارتبا ط با مصالح ، ادوات و تجهیزات مورد نیاز ساخت و ساز مسكن می باشد .

از اینرو كلیه طرح هائیكه به هر صورت سبب افزایش عرضه احتیاجات ساخت و ساز در بازار گردد ، از اهمیت خاص بر خوردار خواهد بود . رادیاتور آلومینیومی از جمله ادوات تاسیساتی ساختمان ها محسوب می گردد كه افزایش تولید آن سبب ارتقاء قابلیت دسترسی به موقع تولید كنندگان مسكن به این كالا خواهد گردید .

بنابراین در نهایت با توجه بر مشكلات و كمبود موجود در بخش مسكن و تصمیمات دولت نهم در افزایش تولید مسكن به میزان 5/1 میلیون واحد در سال و با توجه بر آن كه در صورت اجرائی شدن تصمیم دولت در ساخت و ساز ، رشد دو برابری در تولید مسكن بوجود خواهد آمد از اینرو ضرورت توسعه مواد و مصالح مورد استفاده در ساخت و ساز نیز كاملا مشخص می باشد كه بدین وسیله اهمیت طرح حاضر نیز در راستای آن مشخص می گردد . لیكن باید گفت كه این اهمیت بالا بوده ولی در سطح استراتژیك و اساسی نمی باشد .

 


فرایند تولید رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای )

 

1 – شمش آلومینیم

2 – تولید بدنه اصلی توسط ریخته گری تحت فشار

3 – پلیسه گیری و رزوه زنی

4 – اتصال مکانیک و مونتاژ

5 – جوشکاری درزهای اتصال

6 – رنگ آمیزی و کنترل

7 – تولید قسمت پایینی


محصول تولیدی رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای ) می باشد كه مراحل تولید آن به شرح زیر می باشد :

ساختمان كلی رادیاتور آلومینیومی از دو قسمت بدنه اصلی و محفظه پائینی تشكیل گردیده كه هر دو قسمت به روش ریخته گری تحت فشار توسط دستگاه دایكاست ساخته می شود قالب ساخت بدنه اصلی كه به صورت سه تكه و از شكل پیچیده ای برخوردار است طوری ساخته می شود كه در هر عمل تزریق مذاب به داخل آن دو قطعه كامل را تولید نماید .

قالب قسمت پایینی نیز بصورت دو قسمتی و چند محفظه ای ( حفره ) بوده كه بدین ترتیب در هر بار چهار قطعه تولید می شود . ماده اولیه تولید قطعات ریختگی را شمش های آلومینیومی تشكیل می دهند نوع آلومینیوم در بازار به 413 – A معروف است شمش های آلومینیومی در كوره های الكتریكی مجاور هر ماشین دایكاست ذوب گردیده ، آماده قالبگیری خواهد شد .

قبل از هر بار تزریق مذاب سطح حفره های قالب با مدار بخصوصی ( تحت عنوان مواد روانكاری قالب ) توسط كارگر و به صورت پاششی ( اسپری ) پوشیده می شود كه این عمل علاوه بر حفظ سطح قالب در برابر اثرات مخرب ناشی از تاثیر ناگهانی دمای بالای مذاب جدا شدن قطعه از قالب را نیز تسهیل و تسریع می نماید . به واسطه وجود راهگاه و لقی در مرز جدایش دو نیمه قالب لازم است كه زواید ریخته گری ، پلیسه گیری و پرداخت شود .

تطبیق مناسب قطعات با یكدیگر واجب می نماید كه عمل پلیسه گیری قبل از مونتاژ نهایی و به كمك ابزارهای دستی و مكانیكی صورت می گیرد . پس از ریخته گری حتما باید دقت شود كه بالاتر از حد تلرانس باشد باعث ترك پرده می شود و پایین تر از حد تلرانس لیك پیدا خواهد نمود . تلرانس قابل قبول 15% میلی متر می باشد كه توسط شابلون كنترل می شود .

رزوه بوش ها توسط ماشین قلاویز دو جهته ( با دور معكوس ) به كمك اپراتورانجام می گردد اجرای رادیاتور پس ازعملیات فوق الذكر به قسمت مونتاژ انتقال می یابد در این قسمت با استفاده از آلات اتصال ( نظیر پیچ و جوش ) قطعات رادیاتور به یكدیگر متصل گردیده و نهایتا كنترل می شوند مونتاژ پره ها به یكدیگر نیز توسط بوشن ها انجام می گیرد . بدین ترتیب با اتصال متوالی پره ها به تعداد لازم به یكدیگر یك واحد رادیاتور آلومینیومی شكل می گیرد .

به منظور آزمون آب بندی رادیاتور هوای فشرده با فشار هشت اتمسفر به داخل رادیاتوردمیده شده و سپس مجموع رادیاتور به داخل وان یا آب صابون قرار داده می شود تا وجود منافذ رویت گردد . در صورت تائید كیفیت محصول و طی نمودن مراحل مقدماتی قبل از پوشش دهی ( نظیر چربی زدایی و شستشو ) عمل رنگ آمیزی رادیاتور و پس ار آن جهت تثبیت پوشش اعمال شده ، پخت رنگ در كوره ( تا دمای 140 درجه سانتی گراد ) صورت می گیرد و نهایتا محصولات به انبار منتقل می گردند .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای )

سیستم كامل رنگ آمیزی كوره ای به همراه تجهیزات جانبی آن

ماشین مته

ماشین اكسترودر آلومینیوم

ماشین رزوه كنی

ماشین اره صابونی

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای )

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید رادیاتور آلومینیومی شوفاژ ( رادیاتور پره ای ) ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.