جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث رستوران و سالن غذاخوری سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث رستوران و سالن غذاخوری را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
درباره طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری
امروزه مردم دوست دارند بیشتر وقت خود را در محیط خارج از خانه بگذرانند و در مدتی که در خانه نیستند به غذا نیاز پیدا می کنند و چه جایی بهتر از یک رستوران شیک و تمیز میتواند پاسخگوی نیاز وی باشد ! بنابراین ضرورت اجرای طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری کاملا مشخص است .
در اکثر نقاط دنیا و مخصوصا کشور هایی که در صنعت گردشگری پیشتاز هستند ، رستوران ها نیز مانند هتل ها رتبه بندی میشوند و تعرفه ی غذا هایی که سرو میکنند بر اساس این درجه بندی مشخص میشود ، از طرفی میمانان و مشتریان رستوران ها نیز بر اساس همان رتبه بندی ، رستوران مورد نظر خود را انتخاب میکنند اما در ایران رستوران های خوب و خوبتر را مردم با آزمون و خطا تشخیص میدهند و به صورت دهان به دهان به یکدیگر معرفی میکنند .
انواع رستوران ها
رستوران ها متناسب با فضا و دکوراسیون و محیطی که دارند و همینطور متناسب با خدماتی که میدهند به چند دسته به شرح زیر تقسیم میشوند :
1- سالن غذاخوری :
سالن های غذاخوری در واقع اقتصادی ترین انواع رستوران ها هستند که هدف آنها صرفا فراهم آوردن محیطی برای غذا خوردن و همینطور ارائه غذاهایی با قیمت مناسب میباشد . این نوع رستوران ها معمولا برای مناطقی مناسب است که مردمشان توان پرداخت بالایی ندارند و ارزان بودن غذا برایشان مهمتر از بقیه ی فاکتورهای ارزیابی یک رستوران باشد .
اصولا سالن های غذا خوری محیط و یا غذاهای لوکسی ارائه نمیدهند و صعی میکنند منوی غذای خود را اقتصادی و متناسب با سلیقه ی مردم منطقه ای که آنجا کار میکنند ببندند .
2- رستورانهای لاکچری :
این دسته از رستوران ها صرفا مناسب مناطق مرفه و بالای شهر میباشند ، جایی که مردم مضاف بر کیفیت غذا ، به تمام جزئیات یک رستوران ، اعم از میز و صندلی ها ، گارسون ها ، ست غذاخوری ، سیستم تهویه و جزئی ترین موارد دقت میکنند و شاید تنها فاکتوری که خیلی برایشان مهم نیست ، قیمت غذاها باشد .
3- کافه رستوران :
کافه رستوران ها عموما مکانهایی هستند که مضاف بر اینکه رستوران هستند ، کافی شاپ نیز میباشند . بدین معنی که خدماتی که ارائه میدهند آمیخته ای از خدمات کافی شاپ ها و رستوران ها میباشد . کافه رستوران ها عموما سعی دارند که هم مانند کافی شاپ ها ، نقش پاتوق را برای جوانان بازی کنند و هم مکانی برای غذا خوردن همه افراد باشند .
کافه رستوران ها عموما در منوی خود هم فست فود ها را سرو میکنند و هم منوی کامل یک کافی شاپ را دارند ، از طرفی غالبا برخی از غذاهای رستورانی مانند انواع کباب و خورشت ها را نیز سرو میکنند ، اما تنوع غذایی آنها و بعضا کیفیت غذاهای آنها هرگز بهتر از یک رستوران تمام عیار نخواهد بود . شاید بتوان گفت که کافه رستوران ها ، بهتر از سالن های غذاخوری و ضعیفتر از رستورانهای لاکچری هستند اما مزیتی که دارند این است که خدماتی نظیر کافی شاپ ها را نیزارائه میدهند .
4- کافه رستوران سنتی :
کافه رستوران های سنتی عموما از نظر بسیاری از موارد شبیه کافه رستوران های معمولی هستند با این تفاوت که عموما غذاهای سنتی شبیه دیزی نیز سرو میکنند و مضاف بر سرو غذا ، خدماتی مانند سرو قلیان نیز ارائه میکنند . در واقع کافه رستوران های سنتی مجموعه ای از کافی شاپ و رستوران سنتی و قلیان سرا هستند .
5- باغ رستوران :
هدف باغ رستوران ها عمدتا سرو غذا در محیطی سرسبز و در دل طبیعت است . برای این منظور عموما باغ رستوران ها دارای زمین بزرگ و محوطه های سرسبز و باغی میباشند و سطح زیر بنای آنها لزوما خیلی زیاد نیست . باغ رستورانها دارای طیف وسیعی هستند به گونه ای که برخی از آنها در محله های بالای شهرهای بزرگ بوده و بسیار نزدیک به یک رستوران تمام عیار و لاکچری عمل میکنند و برخی دیگر نیز در شهر های کوچک و با خدماتی شبیه کافه رستوران های سنتی ، مشغول فعالیت میباشند .
در واقع اگر سرمایه گذاری قطعه زمین مناسبی برای احداث یک باغ رستوران داشته باشند میتواند بسته به شهر و محله ای که آن زمین در آن قرار دارد ، نوع کاربری و هویت باغ رستوران خود را تعریف نماید و اصولا در مورد باغ رستوران ها همه چیز به سلیقه و ایده ای که صاحب آن باغ رستوران در ذهن داشته برمیگردد .
6- رستوران بیرون بر :
رستورانهای بیرون بر را عموما با نام آشپرخانه نیز میشناسیم . این رستورانها کلا غیر حضوری بودی و مکانی برای سرو غذا به مشتری ارائه نمیدهند و کارشان صرفا پخت غذا و ارسال آن به مکان مشتری میباشد . مزیتی که این رستوران ها نسبت به رستوران های پیشین دارند این است که چون نیاز به یک مکان تجاری ندارند ، میتوانند هزینه های ثابت و حتی برخی از هزینه های جاری خود را نسبت به رستوران های معمولی به شدت پایین آورده و با همین اهرم میتوانند غذا را با کیفیت بهتر و قیمت پایینتری ارائه کنند.
7- رستوران های بین راهی :
رستوران ها و سالن های غذا خوری بین راهی در واقع مکانهایی در جاده ها و در فواصل بین شهر ها میباشند که مشتریان آنها عمدتا مسافرانی بوده که فقط به هدف خوردن غذا و استراحت کردن برای تجدید قوا برای ادامه ی حرکت به این سالن های غذا خوری بین راهی میروند . شاید بهترین مزیت رقابتی برای این نوع رستوران ها صرفا کیفیت و قیمت مناسب غذا و همینطور پاکیزگی سالن غذا خوری آنها باشد .
8 - رستوران های چند منظوره :
این نوع رستورانها عموما در کنار خدمات متعارفی که رستوران های معمولی ارائه میکنند ، خدمات دیگری نیز ارائه میدهند مانن کافه کتاب ها که مضاف بر سرو غذا ، یک کتابخانه کوچک نیز هستند و امکان کتابخوانی را در کنار غذا خوردن برای مشتریان خود فراهم میآورند .
مراحل اجرایی کردن طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری
- تعیین مکان مناسب
- خرید وسایل و تجهیزات
- خرید مبلمان
- بررسی رقبا
- مدیریت صحیح
انتخاب مکان مناسب برای اجرای طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری
برای احداث یک رستوران با درآمد بالا ، ابتدا باید یک مکان مناسب انتخاب کنید . مکان رستوران تاثیر فراوانی در افزایش تعداد مشتریان یک رستوران دارد . معمولا بهتر است که یک مکان که محل رفت و آمد مردم است برای احداث رستوران انتخاب شود .
هزینه های مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری
- زمین
- ساختمان
- محوطه سازی
- نیروی انسانی
- تجهیزات و لوازم تکمیل فضای رستوران
- مواد اولیه
- بازاریابی
- تبلیغات
تاسیسات مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی رستوران وسالن غذاخوری
- سیستم گرمایش
- سیستم اطفاء حریق
- سیستم سرمایش
- برق
- آب
- تلفن
- گاز
دانلود فایل طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری
تذکر : پس از ورود به وبسایت گسترش کارآفرینی ایران ، ابتدا عضو سایت شوید ، سپس با نام کاربری و رمز ورود خود وارد سایت شده تا بتوانید مضاف بر طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری ، از امکان دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ دیگر بهره مند گردید .
-
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.
لینک های کمکی :
:: جهت نوشتن طرح توجیهی کسب و کار خود به طور کاملا اختصاصی با کامفار 3 و مهر کانون ، کلیک نمایید .
:: دانلود طرحهای توجیهی تیپ رایگان :
:: دانلود بیش از 1200 عنوان طرح های توجیهی و امکان سنجی صنعتی دسته بندی شده در 20 دسته مختلف
:: همه ی طرحهای کشاورزی و دامپروری سایت را از اینجا دانلود کنید !
:: دهها طرح توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ، همه در یک صفحه برای دانلود !
:: مفهوم طرح توجیهی و تفاوت آن با امکان سنجی را با زبانی ساده بیاموزید ؟
:: نگاهی به سامانه کارا و نقش آن در اخذ تسهیلات روستایی !
:: کامفار چیست و چرا باید طرحمان را با کامفار بنویسیم ؟
:: لیست طرحهای توجیهی صنعتی ( جهت دانلود کلیک فرمایید )
:: لیست طرحهای توجیهی کشاورزی دامپروری دامداری ( جهت دانلود کلیک فرمایید )
:: لیست طرحهای توجیهی خدماتی جهانگردی گردشگری ( جهت دانلود کلیک فرمایید )
:: لیست طرحهای توجیهی معدنی ( جهت دانلود کلیک فرمایید ) - :: در صورتی که بازرگان هستید یا به واردات و صادرات علاقه مند هستید این مطالب نیز احتمالا برای شما جذاب هستند :
:: 3 نکته ی حیاتی در تجارت و واردات از چین
:: کدام شهر های چین برای خرید و واردات مناسبترند !
:: کیفیت کالای چینی خوب است یا بد ؟ مسئله این است !
:: خدمات بازرگانی ما برای واردات از چین و اتحادیه اروپا
:: مقالات بازرگانی کاربردی در حوزه تجارت و خرید خارجی