جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح توجیهی رایگاندانلود رایگان فایل طرح توجیهی صنعتی و دانلود فرمت word و pdf طرح کسب و کار کارآفرینی
دانلود طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری سال 1400 + pdf + doc - 5.0 out of 5 based on 4 votes
امتیاز کاربر:  / 4
ضعیفعالی 

restaurant2

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث رستوران و سالن غذاخوری سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث رستوران و سالن غذاخوری را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.


درباره طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری


امروزه مردم دوست دارند بیشتر وقت خود را در محیط خارج از خانه بگذرانند و در مدتی که در خانه نیستند به غذا نیاز پیدا می کنند و چه جایی بهتر از یک رستوران شیک و تمیز میتواند پاسخگوی نیاز وی باشد ! بنابراین ضرورت اجرای طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری کاملا مشخص است .

در اکثر نقاط دنیا و مخصوصا کشور هایی که در صنعت گردشگری پیشتاز هستند ، رستوران ها نیز مانند هتل ها رتبه بندی میشوند و تعرفه ی غذا هایی که سرو میکنند بر اساس این درجه بندی مشخص میشود ، از طرفی میمانان و مشتریان رستوران ها نیز بر اساس همان رتبه بندی ، رستوران مورد نظر خود را انتخاب میکنند اما در ایران رستوران های خوب و خوبتر را مردم با آزمون و خطا تشخیص میدهند و به صورت دهان به دهان به یکدیگر معرفی میکنند .


انواع رستوران ها


رستوران ها متناسب با فضا و دکوراسیون و محیطی که دارند و همینطور متناسب با خدماتی که میدهند به چند دسته به شرح زیر تقسیم میشوند :

1- سالن غذاخوری :

سالن های غذاخوری در واقع اقتصادی ترین انواع رستوران ها هستند که هدف آنها صرفا فراهم آوردن محیطی برای غذا خوردن و همینطور ارائه غذاهایی با قیمت مناسب میباشد . این نوع رستوران ها معمولا برای مناطقی مناسب است که مردمشان توان پرداخت بالایی ندارند و ارزان بودن غذا برایشان مهمتر از بقیه ی فاکتورهای ارزیابی یک رستوران باشد .

اصولا سالن های غذا خوری محیط و یا غذاهای لوکسی ارائه نمیدهند و صعی میکنند منوی غذای خود را اقتصادی و متناسب با سلیقه ی مردم منطقه ای که آنجا کار میکنند ببندند .

2- رستورانهای لاکچری :

این دسته از رستوران ها صرفا مناسب مناطق مرفه و بالای شهر میباشند ، جایی که مردم مضاف بر کیفیت غذا ، به تمام جزئیات یک رستوران ، اعم از میز و صندلی ها ، گارسون ها ، ست غذاخوری ، سیستم تهویه و جزئی ترین موارد دقت میکنند و شاید تنها فاکتوری که خیلی برایشان مهم نیست ، قیمت غذاها باشد .

3- کافه رستوران :

کافه رستوران ها عموما مکانهایی هستند که مضاف بر اینکه رستوران هستند ، کافی شاپ نیز میباشند . بدین معنی که خدماتی که ارائه میدهند آمیخته ای از خدمات کافی شاپ ها و رستوران ها میباشد . کافه رستوران ها عموما سعی دارند که هم مانند کافی شاپ ها ، نقش پاتوق را برای جوانان بازی کنند و هم مکانی برای غذا خوردن همه افراد باشند .

کافه رستوران ها عموما در منوی خود هم فست فود ها را سرو میکنند و هم منوی کامل یک کافی شاپ را دارند ، از طرفی غالبا برخی از غذاهای رستورانی مانند انواع کباب و خورشت ها را نیز سرو میکنند ، اما تنوع غذایی آنها و بعضا کیفیت غذاهای آنها هرگز بهتر از یک رستوران تمام عیار نخواهد بود . شاید بتوان گفت که کافه رستوران ها ، بهتر از سالن های غذاخوری و ضعیفتر از رستورانهای لاکچری هستند اما مزیتی که دارند این است که خدماتی نظیر کافی شاپ ها را نیزارائه میدهند .

4- کافه رستوران سنتی :

کافه رستوران های سنتی عموما از نظر بسیاری از موارد شبیه کافه رستوران های معمولی هستند با این تفاوت که عموما غذاهای سنتی شبیه دیزی نیز سرو میکنند و مضاف بر سرو غذا ، خدماتی مانند سرو قلیان نیز ارائه میکنند . در واقع کافه رستوران های سنتی مجموعه ای از کافی شاپ و رستوران سنتی و قلیان سرا هستند .

5- باغ رستوران :

هدف باغ رستوران ها عمدتا سرو غذا در محیطی سرسبز و در دل طبیعت است . برای این منظور عموما باغ رستوران ها دارای زمین بزرگ و محوطه های سرسبز و باغی میباشند و سطح زیر بنای آنها لزوما خیلی زیاد نیست . باغ رستورانها دارای طیف وسیعی هستند به گونه ای که برخی از آنها در محله های بالای شهرهای بزرگ بوده و بسیار نزدیک به یک رستوران تمام عیار و لاکچری عمل میکنند و برخی دیگر نیز در شهر های کوچک و با خدماتی شبیه کافه رستوران های سنتی ، مشغول فعالیت میباشند .

در واقع اگر سرمایه گذاری قطعه زمین مناسبی برای احداث یک باغ رستوران داشته باشند میتواند بسته به شهر و محله ای که آن زمین در آن قرار دارد ، نوع کاربری و هویت باغ رستوران خود را تعریف نماید و اصولا در مورد باغ رستوران ها همه چیز به سلیقه و ایده ای که صاحب آن باغ رستوران در ذهن داشته برمیگردد .

6- رستوران بیرون بر :

رستورانهای بیرون بر را عموما با نام آشپرخانه نیز میشناسیم . این رستورانها کلا غیر حضوری بودی و مکانی برای سرو غذا به مشتری ارائه نمیدهند و کارشان صرفا پخت غذا و ارسال آن به مکان مشتری میباشد . مزیتی که این رستوران ها نسبت به رستوران های پیشین دارند این است که چون نیاز به یک مکان تجاری ندارند ، میتوانند هزینه های ثابت و حتی برخی از هزینه های جاری خود را نسبت به رستوران های معمولی به شدت پایین آورده و با همین اهرم میتوانند غذا را با کیفیت بهتر و قیمت پایینتری ارائه کنند.

7- رستوران های بین راهی :

رستوران ها و سالن های غذا خوری بین راهی در واقع مکانهایی در جاده ها و در فواصل بین شهر ها میباشند که مشتریان آنها عمدتا مسافرانی بوده که فقط به هدف خوردن غذا و استراحت کردن برای تجدید قوا برای ادامه ی حرکت به این سالن های غذا خوری بین راهی میروند . شاید بهترین مزیت رقابتی برای این نوع رستوران ها صرفا کیفیت و قیمت مناسب غذا و همینطور پاکیزگی سالن غذا خوری آنها باشد .

8 - رستوران های چند منظوره :

این نوع رستورانها عموما در کنار خدمات متعارفی که رستوران های معمولی ارائه میکنند ، خدمات دیگری نیز ارائه میدهند مانن کافه کتاب ها که مضاف بر سرو غذا ، یک کتابخانه کوچک نیز هستند و امکان کتابخوانی را در کنار غذا خوردن برای مشتریان خود فراهم میآورند .


مراحل اجرایی کردن طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری


  • تعیین مکان مناسب
  • خرید وسایل و تجهیزات
  • خرید مبلمان
  • بررسی رقبا
  • مدیریت صحیح

انتخاب مکان مناسب برای اجرای طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری


برای احداث یک رستوران با درآمد بالا ، ابتدا باید یک مکان مناسب انتخاب کنید . مکان رستوران تاثیر فراوانی در افزایش تعداد مشتریان یک رستوران دارد . معمولا بهتر است که یک مکان که محل رفت و آمد مردم است برای احداث رستوران انتخاب شود .


هزینه های مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری

  • زمین
  • ساختمان
  • محوطه سازی
  • نیروی انسانی
  • تجهیزات و لوازم تکمیل فضای رستوران
  • مواد اولیه
  • بازاریابی
  • تبلیغات

تاسیسات مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی رستوران وسالن غذاخوری


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool