دانلود طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری سال 1400 + pdf + doc

restaurant2

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث رستوران و سالن غذاخوری سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث رستوران و سالن غذاخوری را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.


درباره طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری


امروزه مردم دوست دارند بیشتر وقت خود را در محیط خارج از خانه بگذرانند و در مدتی که در خانه نیستند به غذا نیاز پیدا می کنند و چه جایی بهتر از یک رستوران شیک و تمیز میتواند پاسخگوی نیاز وی باشد ! بنابراین ضرورت اجرای طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری کاملا مشخص است .

در اکثر نقاط دنیا و مخصوصا کشور هایی که در صنعت گردشگری پیشتاز هستند ، رستوران ها نیز مانند هتل ها رتبه بندی میشوند و تعرفه ی غذا هایی که سرو میکنند بر اساس این درجه بندی مشخص میشود ، از طرفی میمانان و مشتریان رستوران ها نیز بر اساس همان رتبه بندی ، رستوران مورد نظر خود را انتخاب میکنند اما در ایران رستوران های خوب و خوبتر را مردم با آزمون و خطا تشخیص میدهند و به صورت دهان به دهان به یکدیگر معرفی میکنند .


انواع رستوران ها


رستوران ها متناسب با فضا و دکوراسیون و محیطی که دارند و همینطور متناسب با خدماتی که میدهند به چند دسته به شرح زیر تقسیم میشوند :

1- سالن غذاخوری :

سالن های غذاخوری در واقع اقتصادی ترین انواع رستوران ها هستند که هدف آنها صرفا فراهم آوردن محیطی برای غذا خوردن و همینطور ارائه غذاهایی با قیمت مناسب میباشد . این نوع رستوران ها معمولا برای مناطقی مناسب است که مردمشان توان پرداخت بالایی ندارند و ارزان بودن غذا برایشان مهمتر از بقیه ی فاکتورهای ارزیابی یک رستوران باشد .

اصولا سالن های غذا خوری محیط و یا غذاهای لوکسی ارائه نمیدهند و صعی میکنند منوی غذای خود را اقتصادی و متناسب با سلیقه ی مردم منطقه ای که آنجا کار میکنند ببندند .

2- رستورانهای لاکچری :

این دسته از رستوران ها صرفا مناسب مناطق مرفه و بالای شهر میباشند ، جایی که مردم مضاف بر کیفیت غذا ، به تمام جزئیات یک رستوران ، اعم از میز و صندلی ها ، گارسون ها ، ست غذاخوری ، سیستم تهویه و جزئی ترین موارد دقت میکنند و شاید تنها فاکتوری که خیلی برایشان مهم نیست ، قیمت غذاها باشد .

3- کافه رستوران :

کافه رستوران ها عموما مکانهایی هستند که مضاف بر اینکه رستوران هستند ، کافی شاپ نیز میباشند . بدین معنی که خدماتی که ارائه میدهند آمیخته ای از خدمات کافی شاپ ها و رستوران ها میباشد . کافه رستوران ها عموما سعی دارند که هم مانند کافی شاپ ها ، نقش پاتوق را برای جوانان بازی کنند و هم مکانی برای غذا خوردن همه افراد باشند .

کافه رستوران ها عموما در منوی خود هم فست فود ها را سرو میکنند و هم منوی کامل یک کافی شاپ را دارند ، از طرفی غالبا برخی از غذاهای رستورانی مانند انواع کباب و خورشت ها را نیز سرو میکنند ، اما تنوع غذایی آنها و بعضا کیفیت غذاهای آنها هرگز بهتر از یک رستوران تمام عیار نخواهد بود . شاید بتوان گفت که کافه رستوران ها ، بهتر از سالن های غذاخوری و ضعیفتر از رستورانهای لاکچری هستند اما مزیتی که دارند این است که خدماتی نظیر کافی شاپ ها را نیزارائه میدهند .

4- کافه رستوران سنتی :

کافه رستوران های سنتی عموما از نظر بسیاری از موارد شبیه کافه رستوران های معمولی هستند با این تفاوت که عموما غذاهای سنتی شبیه دیزی نیز سرو میکنند و مضاف بر سرو غذا ، خدماتی مانند سرو قلیان نیز ارائه میکنند . در واقع کافه رستوران های سنتی مجموعه ای از کافی شاپ و رستوران سنتی و قلیان سرا هستند .

5- باغ رستوران :

هدف باغ رستوران ها عمدتا سرو غذا در محیطی سرسبز و در دل طبیعت است . برای این منظور عموما باغ رستوران ها دارای زمین بزرگ و محوطه های سرسبز و باغی میباشند و سطح زیر بنای آنها لزوما خیلی زیاد نیست . باغ رستورانها دارای طیف وسیعی هستند به گونه ای که برخی از آنها در محله های بالای شهرهای بزرگ بوده و بسیار نزدیک به یک رستوران تمام عیار و لاکچری عمل میکنند و برخی دیگر نیز در شهر های کوچک و با خدماتی شبیه کافه رستوران های سنتی ، مشغول فعالیت میباشند .

در واقع اگر سرمایه گذاری قطعه زمین مناسبی برای احداث یک باغ رستوران داشته باشند میتواند بسته به شهر و محله ای که آن زمین در آن قرار دارد ، نوع کاربری و هویت باغ رستوران خود را تعریف نماید و اصولا در مورد باغ رستوران ها همه چیز به سلیقه و ایده ای که صاحب آن باغ رستوران در ذهن داشته برمیگردد .

6- رستوران بیرون بر :

رستورانهای بیرون بر را عموما با نام آشپرخانه نیز میشناسیم . این رستورانها کلا غیر حضوری بودی و مکانی برای سرو غذا به مشتری ارائه نمیدهند و کارشان صرفا پخت غذا و ارسال آن به مکان مشتری میباشد . مزیتی که این رستوران ها نسبت به رستوران های پیشین دارند این است که چون نیاز به یک مکان تجاری ندارند ، میتوانند هزینه های ثابت و حتی برخی از هزینه های جاری خود را نسبت به رستوران های معمولی به شدت پایین آورده و با همین اهرم میتوانند غذا را با کیفیت بهتر و قیمت پایینتری ارائه کنند.

7- رستوران های بین راهی :

رستوران ها و سالن های غذا خوری بین راهی در واقع مکانهایی در جاده ها و در فواصل بین شهر ها میباشند که مشتریان آنها عمدتا مسافرانی بوده که فقط به هدف خوردن غذا و استراحت کردن برای تجدید قوا برای ادامه ی حرکت به این سالن های غذا خوری بین راهی میروند . شاید بهترین مزیت رقابتی برای این نوع رستوران ها صرفا کیفیت و قیمت مناسب غذا و همینطور پاکیزگی سالن غذا خوری آنها باشد .

8 - رستوران های چند منظوره :

این نوع رستورانها عموما در کنار خدمات متعارفی که رستوران های معمولی ارائه میکنند ، خدمات دیگری نیز ارائه میدهند مانن کافه کتاب ها که مضاف بر سرو غذا ، یک کتابخانه کوچک نیز هستند و امکان کتابخوانی را در کنار غذا خوردن برای مشتریان خود فراهم میآورند .


مراحل اجرایی کردن طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری


  • تعیین مکان مناسب
  • خرید وسایل و تجهیزات
  • خرید مبلمان
  • بررسی رقبا
  • مدیریت صحیح

انتخاب مکان مناسب برای اجرای طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری


برای احداث یک رستوران با درآمد بالا ، ابتدا باید یک مکان مناسب انتخاب کنید . مکان رستوران تاثیر فراوانی در افزایش تعداد مشتریان یک رستوران دارد . معمولا بهتر است که یک مکان که محل رفت و آمد مردم است برای احداث رستوران انتخاب شود .


هزینه های مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری

  • زمین
  • ساختمان
  • محوطه سازی
  • نیروی انسانی
  • تجهیزات و لوازم تکمیل فضای رستوران
  • مواد اولیه
  • بازاریابی
  • تبلیغات

تاسیسات مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی رستوران وسالن غذاخوری

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.