جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
طرح توجیهی تولید آجر نمای پرسی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf ) - 5.0 out of 5 based on 2 votes
امتیاز کاربر:  / 2
ضعیفعالی 

Brick

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید آجر نمای پرسی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید آجر نمای پرسی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

آجر نمای پرسی با استفاده از آب و خاک تولید می شود و معمولا پس از تولید عملیاتی بر روی آن انجام نمی شود . عمده کاربرد آجر نمای پرسی در صنعت ساختمان سازی می باشد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید آجر نمای پرسی


 

طبق استاندارد شماره 7 موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ، آجر فرآورده ایست مصنوعی كه از پختن خشت خشك شده بدست می آید ، خاک مناسب جهت تولید آجر رسی در استاندارد 1162 آمده است . البته در روش نیمه خشك ، خاك مرطوب پرس می شود ، تا خشت آماده برای پختن تولید گردد . خاك مناسب جهت تولید آجر ، خاك رس و مواد رسی می باشد .

خاكی كه مقدار زیادی اكسید آلومینیم و سیلیكات كلسیم داشته باشد ، برای آجر سازی بسیار مناسب است . كد آیسیك محصول 26931117 می باشد . ضمناً مواد خارجی و زائد نظیر سنگ ریزه ، به خصوص سنگ ریزه های آهكی و ریشه گیاهان نبایستی در گلی كه برای تولید خشت بكار می رود ، وجود داشته باشد .

كیفیت سطوح خارجی :

آجرهای نما باید خوب پخته شده باشند و سطوح آن ها عاری از ترك های عمیق و گسترده بوده و لبه ها و گوشه های آن ها خسارت ندیده باشد و دانه های سنگی كوچك و ذرات آهك منبسط شونده در آنها وجود نداشته باشد ، مقطع بریده شده این آجرها باید بافت نسبتاً یكنواختی داشته باشد . كلمه خوب پخته شدن نباید ایجاد ابهام كند و منظور از خوب پخته شدن ، به وجود آمدن حالت چسبندگی سرامیكی مناسب در جسم آجر می باشد .

سایر مشخصات نظیر پیچیدگی در اثر تحدب و تعقّر ، شوره زدگی ، مقاومت در مقابل یخ زدگی باید مطابق حدود قید شده ، در استاندارد شماره 7 باشد . مواد اصلی تشكیل دهنده آجر نما خاك و آب می باشد . خاك مصرفی در آجر نما خاك رسی است ، كه این خاك باید 15 تا 20 درصد ماسه داشته باشد ، اگر مقدار ماسه كمتر باشد ، آجر آن در موقع خشك شدن ترك می خورد و موقع پختن زیاد تغییر شكل می دهد .

اگر ماسه زیاد باشد ، آجر دارای تخلخل زیاد شده و از مقاومت فشاری آن كه از ویژگی های مهم آن است ، كاسته می شود . بنابراین اجزاء تشكیل دهنده خشت 70 تا 75% خاك رس ( كه خود باید بین 15 تا 20 درصد ماسه داشته باشد ) و 25 تا 30 % آب می باشد . ضمناً خاك رس آجرپزی ، دارای نقطه ذوب كمتر از 1250 درجه سانتی گراد می باشد . خاك رس مورد مصرف برای ساخت آجر نما ، باید عاری از هرگونه مواد رستنی باشد .

آجر مورد نظر محصول نهائی است كه عملیاتی پس از تولید بر روی آن انجام نمی شود و در ساختمان سازی به كار می رود .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید آجر نمای پرسی


 

ابعاد آجر طرح در استانداردهای شماره 1162 و 7 موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران قید شده است. جهت جلب اعتماد مصرف كنندگان محصول تولیدی و نیز رعایت كلیه نكات مربوط به كنترل كیفیت محصول توجه به استانداردهای موجود امری ضروری است . به طور كلی در مورد هر محصول ، استانداردهای مختلف ملی و بین المللی وجود دارد . استانداردهای ملی توسط موسسه استانداردها و تحقیقات صنعتی ایران تهیه می گردد و كلیه تولیدكنندگان محصول ملزم به رعایت این استانداردها می باشند .

با توجه به این كه موسسه استاندارد از اعضا سازمان بین المللی استاندارد( ISO ) می باشد و از آخرین پیشرفت های علمی و فنی و صنعتی جهان استفاده می نماید ، همچنین شرایط كلی و نیازمندی های خاص كشور را مورد توجه قرارمی دهد ، استانداردهای ذكر شده در این مورد مطابق با استانداردهای جهانی بوده و كاملاً قابل قبول و لازم الاجراء است .

ویژگی های خاك مناسب جهت تولید آجر رسی در استاندارد 1162 آمده است .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید آجر نمای پرسی


 

اصولاً واردات آجر بر طبق مندرجات كتاب قانون و مقررات صادرات - گمرك جمهوری اسلامی ، بنا به دلایل وجود مواد اولیه مرغوب ، تكنولوژی قابل قبول ، مشكلات حمل و نقل آجر به دلیل حجیم و وزین بودن و غیراقتصادی بودن آن و نیز عدم نیاز به دانش فنی پیچیده ممنوع اعلام شده است . موارد فوق علاوه بر ممنوعیت واردات توجیه ناپذیری واردات را نیز نشان می دهد.

در مورد صادرات آجر اولین قدم اشباع بازار داخلی می باشد و برای این كار بازسازی كارخانجات موجود ، افزایش كارآیی مدیریت و تأسیس واحدهای مشابه جدید چاره ساز خواهد بود . پس از اشباع می توان ، مازاد بر نیاز را صادر نمود . علاوه بر این بزرگترین مسئله و مشكل در قبال صادرات آجر ، مشكل حمل و نقل آن می باشد ، كه قبل از هر برنامه ریزی باید به آن پرداخت .

 


فرایند تولید آجر نمای پرسی

 

روش تولید آجر مورد نظر در این طرح به ترتیب چهار مرحله دارد ، كه عبارتند از :

1) استخراج خاك

2) آماده سازی و عمل آوری گل آجر و تبدیل به شمش گلی و برش آن به آجر خام

3) خشك كردن

4) پخت خاك استخراج

خاك از معدن با تجهیزات لازم كنده و بار شده و به محل دپوی خاك حمل و انبار می شود ، تا طی فرایندهای طبیعی تحت تأثیر عوامل جوی و با اضافه كردن آب حتی الامكان آماده گردد . از تجهیزاتی مانند بیل مكانیكی ، لودر و بولدوزر می توان استفاده كرد .

مرحله آماده سازی ، عمل آوری گل آجر و تبدیل به شمش گلی و برش آن : ابتدا ناخالصی ها از قبیل ریشه گیاهان از خاك مجزا شده و خاك تمیز می شود. سپس خاك به ذرات ریز تبدیل شده و 28 الی 30 درصد آب به آن اضافه می شود و گلی هموژن و یكنواخت حاصل می شود.

سپس گل بدست آمده وارد دستگاه اكسترودر شده و پس از خروج از دستگاه اكسترودر ، شمش گلی بریده می شود .

عمل فرآوری گل به ناخالصی ها نظیر شن ، ماسه ، ریشه ، گیاهان و وجود ناخالصی های دیگر از قبیل سنگ آهك ، و كلوخه های سخت در خاك بستگی دارد . پس از تولید شمش گل توسط دستگاه اكسترودر ، شمش گل حاصله بر روی نقاله قرار گرفته و به طرف دستگاه برش حركت می كند و به ابعاد مورد نظر برش داده می شود . در اینجا ، خشت خام از خشت های مرغوب تفكیك شده و خشت های خام توسط نوار نقاله ، مجدداً به مخلوط كن ، قبل از دستگاه اكسترودر وارد می شود .

پس از برش شمش گلی نیاز به خشك كردن خشت ها و پختن آجر خام می باشد . خشك كردن خشت های خام روش های متعددی برای خشك كردن خشت خام وجود دارد ، كه عبارتند از:

1) استفاده از اتاقك خشك كن

2) استفاده از خشك كن تونلی

3 ) استفاده از فضای باز آفتابی

استفاده از اتاقك خشك كن

خشت های خام به منظور انتقال به خشك كن اتاقكی ، پس از برش اتوماتیك به دستگاه فینگركار ( car Finger ) وارد می شوند . دستگاه فینگر كار قفسه بندی شده است و 14 طبقه دارد ، كه هر طبقه 4 ردیف پالت داشته و ظرفیت هر پالت حدود 18 عدد آجر می باشد .

زمانی كه دستگاه فینگركار از خشت خام پر شد ، توسط ترانسفركاربه خشك كن های اتاقكی انتقال می یابد . اتاقك های خشك كن معمولاً دو اتاقكی با ظرفیت هر یك 12 فینگركار می باشند . دستگاه فینگركار پس از خشك شدن خشت ها ، مجدداً توسط دستگاه ترانسفركار به محل تخلیه حمل می شود و آجرها به طور اتوماتیك بر روی نوار نقاله تخلیه می شوند .

استفاده از خشك كن تونلی

در این روش ، خشت ها بر روی قفسه ای مستتر شده و روی نقاله داخل خشك كن تونلی كه به طور پیوسته در حركت است قرار می گیرد . سرعت حركت نقاله به صورتی كنترل می شود ، كه تا زمانی كه خشت های خام به انتهای خشك كن می رسند ، خشك شده باشند . استفاده از فضای باز آفتابی مناطق كویری ، مركزی و شرقی ، جنوبی و غربی ایران از فضای باز آفتابی در خشك كردن خشت های تر استفاده می كنند .

در این روش ، از فضای باز استفاده شده و خشت های خام پس از برش بر روی واگن چیده شده و توسط یدك كش به محوطه ای كه زیر نور آفتاب قرار دارد آورده می شود . تخلیه خشت ها به كمك كارگر صورت می گیرد . به منظور صرفه جوئی در فضا ، پس از این كه خشت ها تا حدودی خشك شوند ، می توان آن ها را بر روی یكدیگر چید . این روش خشك كردن مناسب 9 ماه از سال است ، كه بارندگی وجود ندارد و هوا آفتابی و مناسب خشك كردن است .

استفاده از فضای باز آفتابی

روش خشك كردن در فضای آفتابی ، تولیداتی به كیفیت روش های خشك كن های تونلی و اتاقكی نمی دهد ، اما با آموزش كارگران تخلیه كننده ، نظافت محیط كار می توان به كیفیت كار افزود و از پیدایش نقص هایی نظیرترك خوردگی ، له شدگی ، پیچیدگی و خم شدگی و ناصافی های سطحی جلوگیری كرد و از سرمایه گذاری بی مورد راجع به خشك كن های تونلی و اتاقكی جلوگیری نمود . زیرا كیفیت خشت های خشك شده در فضای آزاد آفتابی در حد قابل قبول می شود .

در مواردی كه نیاز به خشك كردن خشت ها در فصل زمستان است و یا سعی می شود ، كه نیروی كارگر تخلیه كن خشت ها حذف گردد و یا تا حدودی تولید را اتوماتیك نمود . به ناچار از خشك كن های تونلی و یك اتاقكی استفاده می گردد . انتخاب روش خشك كردن خشت خام در تولید آجر نیمه اتوماتیك از فضای آزاد آفتابی استفاده می شود . در صورتی كه در تولید آجر نما ماشینی از اتاقك خشك كن استفاده می گردد .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید آجر نمای پرسی

 

• آسیاب آزمایشگاهی

• ترازوی آزمایشگاهی

• سنگ خرد كن آزمایشگاهی

• بالن های شیشه ای

• محفظه سرد كننده

• گرمچال مجهز به پنكه ( 110 تا 115 درجه سانتیگراد )

• اتاق خشك كن آزمایشگاهی

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید آجر نما پرسی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید آجر نمای پرسی ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool